HarikasinA Arrietty_ @sedulu @_Vera_
Ceyhans E Emeeelll
Bugün 1 lt su içtim insanlık için küçük benim için büyük bi adımyediklerimi yazayım ..
Eki Görüntüle 2777934
Eki Görüntüle 2777935
Sporlarimi da ekleyeyim :)
40 dk yürüyüş: 400 puan
40 dk eliptik: 280 puan
3000 ip : 900 puan
13614 adım: 680 puan
260 merdiven : 78 puan
Toplam puan : 2338 puan
Eki Görüntüle 2777938
Eki Görüntüle 2777939
Yorumları dört gözle bekliyoruz ben bile heyecanlandımÇok sağol canım yok bi 10 kilo kadar önce görmüşlerdi bakalım ne diyeceklerbende merak ediyorum özellikle akrabaların tepkilerini filan . nası değişiklik olacak hemde varya baya bunalmıştım artık
Poğaça ya da patates seçim ikisinden biri olmalıydı patates ise 1/2 ya da 1 orta boy yani 60 70 gr civarıHanımlar kusura bakmayın unutmuşum dün misafirlik filan derken sabah bir. Peynirli. Poğaça yarım tabak haşlanmış patates öğle bir kase semizotu çorba akşam bir tabak makarna 1 kase salata bacak ve kol egzersizi yapıldı kusuruma bakmayın cidden
Günaydın canımm tadını çıkar iyi eglencelerrGünaydın kızlarrnasılsınız ortiler bugün ve önümüzdeki hafta içi benim için yoğun geçecek salı günü memleketime gidiyorum biraz kalacağım gitmeden toparlama yapmam lazımm çamaşır valiz filan derken orda da inşallah fırsat yaratıp sporlarımı elimden geldiğince yapmaya çalışacağım inşallah kızlar @klbk33 Zeytur
Ayyy bendee heyecanlandımmÇok sağol canım yok bi 10 kilo kadar önce görmüşlerdi bakalım ne diyeceklerbende merak ediyorum özellikle akrabaların tepkilerini filan . nası değişiklik olacak hemde varya baya bunalmıştım artık
Ayy sağol canımGünaydın canımm tadını çıkar iyi eglencelerr
Ayyy bendee heyecanlandımm
Sen uyurken yaptigim sporlari sayayim miGünaydın kızlar. Cok uyumusum ya. Sersem oldum resmen
Çok uyuyunca öyle oluyo ya insan bende alışkınım erken uyuyup erken uyanmayaGünaydın kızlar. Cok uyumusum ya. Sersem oldum resmen
Dikkat edecem keşke kendi evim olsa öğrenciyim aile yanındayım ayrı yemeğe izin vermiyorlar bu yüzden de diyetisyene de gidemiyorum bakalım daha dikkatli olacağımPoğaça ya da patates seçim ikisinden biri olmalıydı patates ise 1/2 ya da 1 orta boy yani 60 70 gr civarı
Yanında domates salatalık maydanoz ya da sevdiğin başka yeşillikler su bazlı kalori bakımından düşük yiyecekler olmalıydı
Öğle tamam
Akşam makarna hem de bir tabak hiç olmamış canım
Akşam sebze , baklagil ya da et ve salata yanına ayran ya da yoğurt su tamamdır
Günaydın hanımlar, iyi pazarlar.Haha tamam yukseltelim :)) kac olsun fikir ver bakim
Günün sporu high knees.
1 adet 2 puan.
Bu Videoda ise 3 sekilde gostermis. Secim sizin
Bu video diyor isen 130 puan ediyor.
Yaaaa abla seni yerim bennnn maşallah sana ama çok sevindimA Arrietty_
Ozzybal
@Sade_Bilge
@_Vera_ cancazım kendimden çok senin için açtım ibo showu geçtim karşında hem oynadım hem adım attım hem bölgesel çalıştım hem ip atladım .kısacası ortaya karışık birşeyler yaptım
Tamamdır kaptanım annem peşimde terlikle koşuyor topla şu odayı artık diye. Sanki 8 şiddetinde deprem olmuş odamda. Biraz oda işlerini halledip hemen spor tablosunu yapıyorumEslesme istemedigin gozden kacmis olabilir.
Gecmis olsun
@_Vera_ spor tablosu yapar iken duzenler misin canim?
Zenci olsan sende enerjik olurdunSu Adamlar in enerjisini istiyorum
Erken de yattim aslinda ama nasil olduysa cocuklar gec kalkti bende uyumusum oyle simdi kendime geldim daha yeni yeni kahvalti falab yaptimÇok uyuyunca öyle oluyo ya insan bende alışkınım erken uyuyup erken uyanmaya