Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Harikasin

3000 ip 40 dk eliptik bravooo

Çok sağol canım yok bi 10 kilo kadar önce görmüşlerdi bakalım ne diyecekler bende merak ediyorum özellikle akrabaların tepkilerini filan . nası değişiklik olacak hemde varya baya bunalmıştım artık
Yorumları dört gözle bekliyoruz ben bile heyecanlandım

Poğaça ya da patates seçim ikisinden biri olmalıydı patates ise 1/2 ya da 1 orta boy yani 60 70 gr civarı

Yanında domates salatalık maydanoz ya da sevdiğin başka yeşillikler su bazlı kalori bakımından düşük yiyecekler olmalıydı

Öğle tamam

Akşam makarna hem de bir tabak hiç olmamış canım

Akşam sebze , baklagil ya da et ve salata yanına ayran ya da yoğurt su tamamdır

Günaydın canımm tadını çıkar iyi eglencelerr
Çok sağol canım yok bi 10 kilo kadar önce görmüşlerdi bakalım ne diyecekler bende merak ediyorum özellikle akrabaların tepkilerini filan . nası değişiklik olacak hemde varya baya bunalmıştım artık
Ayyy bendee heyecanlandımm

Dikkat edecem keşke kendi evim olsa öğrenciyim aile yanındayım ayrı yemeğe izin vermiyorlar bu yüzden de diyetisyene de gidemiyorum bakalım daha dikkatli olacağım

Haha tamam yukseltelim :)) kac olsun fikir ver bakim
Günün sporu high knees.
1 adet 2 puan.
Bu Videoda ise 3 sekilde gostermis. Secim sizin

Bu video diyor isen 130 puan ediyor.
Günaydın hanımlar, iyi pazarlar.

A Arrietty_ Step gibi yapılanı sevdim onu yaparım bugün. Havlu vidosunu da denemek istiyorum daha hiç yapmadım onu. Bugün hava çok güzel buralarda çıkıp yürüyeceğim biraz.

Hava guzel ise degerlendir ne güzel

Burasi berbat

Eslesme istemedigin gozden kacmis olabilir.
Gecmis olsun
@_Vera_ spor tablosu yapar iken duzenler misin canim?
Tamamdır kaptanım annem peşimde terlikle koşuyor topla şu odayı artık diye. Sanki 8 şiddetinde deprem olmuş odamda. Biraz oda işlerini halledip hemen spor tablosunu yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…