- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 35
Günaydın kaptanım yine havlu videosunu yapsak da olurmu high knee yerine geçer miHaha tamam yukseltelim :)) kac olsun fikir ver bakim
Günün sporu high knees.
1 adet 2 puan.
Bu Videoda ise 3 sekilde gostermis. Secim sizin
Bu video diyor isen 130 puan ediyor.
Eslesme istemedigin gozden kacmis olabilir.Bu hafta eslesme olmasin diye yazmistim malum cok fazla spor yapmam mümkün degil bir kac gün. Ama adimlarimi doldurmaya calisiyorum. Eslesmis arkadaslarim gercekten özür dilerim.
High knee sadece gunluk farkli bolge calistiralim diye paylastim. Kendi secimin tabiGünaydın kaptanım yine havlu videosunu yapsak da olurmu high knee yerine geçer mi
Ben hergün yapmayı düşünüyorum belki alışınca günde 2 ye çıkartırım güzel oluyo benceHigh knee sadece gunluk farkli bolge calistiralim diye paylastim. Kendi secimin tabi
Havlu videosu yapmak istersen super Olur. Ben kendim yapacagim yine
Haha bende yapicam bugün yine pes etmek yokGunaydin
Bugun yanlarim nasil agriyor.sedulu nun dedigi gibi dusuneyim. Demekki ise yaradi. Yansin simitler. Havlu videosunu cok sevdim
Menu güzel,Maşallah kaptanımızaaa
bende bildirim yapayım hemen
Sabah
3 küçük dilim peynir
3 tane yeşil zeytin
1 dilim ekmek
1 tane sucuk
2 tane patates kızartması
Akşam
İki yemek kaşığı saç tava
İki yemek kaşığı pirinç pilavı
1 elma
spor 50 mekik2000 adım hepsi bu
Begenmene Sevindim. Galiba dolu dolu diye sevdinKaptancım şu menünü çerçeveletip asasım geldigerçekten çok güzel olmuş
Paçanga pastırmalı kaşarlı börek kaptancım
Mutfak kültürüm biraz iyidir
Özellikle börek kültürüm
Cocuklara kahvalti hazirlayip spora gececegim :))Haha bende yapicam bugün yine pes etmek yok
Bende biraz kafamı toparlayayım başlayacağım spora. Gec yattım gece başım agriyor şimdiCocuklara kahvalti hazirlayip spora gececegim :))
11de babam gelecek. O gelince sadece yuruyus yapabilirim
Dolu doludan ziyade dengeliBegenmene Sevindim. Galiba dolu dolu diye sevdin
Valla kabizim. Demekki ondanDolu doludan ziyade dengeli
Mesela hurma 4 yerine 1 ya da 3 olabilirdi
Hurma zeytin bildiğim kadarıyla bunlar tek sayılarda yenir içindeki etken maddenin aktif hale gelmesi için neyse o apayrı bir konu
Bir de kestane 4 tane erken saatte yiyip bol su içtinse tamamdır
Dikkat et kastane kabızlık yapan bir bitkidir kaptancım
Kestane ve muzu peklik yani kabızlık yaptığı için ben beslenme listeme almıyorumValla kabizim. Demekki ondan
Hurma 2di Aslinda menu de. Ama yaninda 2 kaysi 1 porsiyon meyve vardi. Evde kaysi yoktu, uygun meyve de yoktu. Bende 2 hurma daha ekledim. Boylece evdeki hurma bitmis oldu
Olabilir evet. Cünkü diger arkadaslara haksizlik olacagi düsüncesindeyim. Bu hafta icin böylesi daha uygundur sanirim. :)Eslesme istemedigin gozden kacmis olabilir.
Gecmis olsun
@_Vera_ spor tablosu yapar iken duzenler misin canim?
Gözün aydın olsun cnm değişiklik olur sana da zayıflamış halini hiç gördüler mi gormedilerse çok şok olurlarGünaydın kızlarrnasılsınız ortiler bugün ve önümüzdeki hafta içi benim için yoğun geçecek salı günü memleketime gidiyorum biraz kalacağım gitmeden toparlama yapmam lazımm çamaşır valiz filan derken orda da inşallah fırsat yaratıp sporlarımı elimden geldiğince yapmaya çalışacağım inşallah kızlar K klbk33 Zeytur
Çok sağol canım yok bi 10 kilo kadar önce görmüşlerdi bakalım ne diyeceklerGünaydın arkadaşlar
Gözün aydın olsun cnm değişiklik olur sana da zayıflamış halini hiç gördüler mi gormedilerse çok şok olurlar