Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Haha tamam yukseltelim :)) kac olsun fikir ver bakim 😁
Günün sporu high knees.
1 adet 2 puan.

Bu Videoda ise 3 sekilde gostermis. Secim sizin

Bu video diyor isen 130 puan ediyor.

Günaydın kaptanım yine havlu videosunu yapsak da olurmu high knee yerine geçer mi

Bu hafta eslesme olmasin diye yazmistim malum cok fazla spor yapmam mümkün degil bir kac gün. Ama adimlarimi doldurmaya calisiyorum. Eslesmis arkadaslarim gercekten özür dilerim.
Eslesme istemedigin gozden kacmis olabilir. 🙊
Gecmis olsun
@_Vera_ spor tablosu yapar iken duzenler misin canim?

Günaydın kaptanım yine havlu videosunu yapsak da olurmu high knee yerine geçer mi
High knee sadece gunluk farkli bolge calistiralim diye paylastim. Kendi secimin tabi ☺️
Havlu videosu yapmak istersen super Olur. Ben kendim yapacagim yine

High knee sadece gunluk farkli bolge calistiralim diye paylastim. Kendi secimin tabi ☺️
Havlu videosu yapmak istersen super Olur. Ben kendim yapacagim yine
Ben hergün yapmayı düşünüyorum belki alışınca günde 2 ye çıkartırım güzel oluyo bence

Maşallah kaptanımızaaa 👏🏻👏🏻
bende bildirim yapayım hemen
Sabah
3 küçük dilim peynir
3 tane yeşil zeytin
1 dilim ekmek
1 tane sucuk
2 tane patates kızartması
Akşam
İki yemek kaşığı saç tava
İki yemek kaşığı pirinç pilavı
1 elma

spor 50 mekik 🤣 2000 adım hepsi bu 😁
Menu güzel, 😍 peki ya su miktarin? Spor da misafir olmasina ragmen iyi :))
Kaptancım şu menünü çerçeveletip asasım geldi 😂😂😂😂😂gerçekten çok güzel olmuş 🥰😘😘

Paçanga pastırmalı kaşarlı börek kaptancım
Mutfak kültürüm biraz iyidir 🤭🤭🤭
Özellikle börek kültürüm 😂😂😂🥰😘😘😘
Begenmene Sevindim. Galiba dolu dolu diye sevdin 🤭🤭

esmeriiim esmeriiim canim pide falan neyse de spor olarak bir şeyler eklemen lazım ki vücudun şekle girsin.
rockandroll rockandroll bildigin yoldan şaşma canım. Sadece karbonhidratı düşürerek güzel kilo verebilirsin. Ekmek tatlı kek kurabiye börek gibi gıdalardan uzak dursan yeterli. Her gün protein almayı ihmal etme. Et olur bitkisel kaynaklı olur ama protein olsun.

Günaydın kızlarr 🌞 nasılsınız ortiler bugün ve önümüzdeki hafta içi benim için yoğun geçecek salı günü memleketime gidiyorum biraz kalacağım gitmeden toparlama yapmam lazımm çamaşır valiz filan derken orda da inşallah fırsat yaratıp sporlarımı elimden geldiğince yapmaya çalışacağım inşallah kızlar K klbk33 Zeytur Zeytur

Begenmene Sevindim. Galiba dolu dolu diye sevdin 🤭🤭
Dolu doludan ziyade dengeli
Mesela hurma 4 yerine 1 ya da 3 olabilirdi
Hurma zeytin bildiğim kadarıyla bunlar tek sayılarda yenir içindeki etken maddenin aktif hale gelmesi için neyse o apayrı bir konu

Bir de kestane 4 tane erken saatte yiyip bol su içtinse tamamdır
Dikkat et kastane kabızlık yapan bir bitkidir kaptancım 🥰😘

Dolu doludan ziyade dengeli
Mesela hurma 4 yerine 1 ya da 3 olabilirdi
Hurma zeytin bildiğim kadarıyla bunlar tek sayılarda yenir içindeki etken maddenin aktif hale gelmesi için neyse o apayrı bir konu

Bir de kestane 4 tane erken saatte yiyip bol su içtinse tamamdır
Dikkat et kastane kabızlık yapan bir bitkidir kaptancım 🥰😘
Valla kabizim. Demekki ondan 🤣
Hurma 2di Aslinda menu de. Ama yaninda 2 kaysi 1 porsiyon meyve vardi. Evde kaysi yoktu, uygun meyve de yoktu. Bende 2 hurma daha ekledim. Boylece evdeki hurma bitmis oldu

Valla kabizim. Demekki ondan 🤣
Hurma 2di Aslinda menu de. Ama yaninda 2 kaysi 1 porsiyon meyve vardi. Evde kaysi yoktu, uygun meyve de yoktu. Bende 2 hurma daha ekledim. Boylece evdeki hurma bitmis oldu
Kestane ve muzu peklik yani kabızlık yaptığı için ben beslenme listeme almıyorum
Patates de kabızlık yapar pirinç de
Nişasta bazlı ürünler sonuçta

Günaydın arkadaşlar🥰
Günaydın kızlarr 🌞 nasılsınız ortiler bugün ve önümüzdeki hafta içi benim için yoğun geçecek salı günü memleketime gidiyorum biraz kalacağım gitmeden toparlama yapmam lazımm çamaşır valiz filan derken orda da inşallah fırsat yaratıp sporlarımı elimden geldiğince yapmaya çalışacağım inşallah kızlar K klbk33 Zeytur Zeytur
Gözün aydın olsun cnm değişiklik olur sana da zayıflamış halini hiç gördüler mi gormedilerse çok şok olurlar 😊

Günaydın arkadaşlar🥰

Gözün aydın olsun cnm değişiklik olur sana da zayıflamış halini hiç gördüler mi gormedilerse çok şok olurlar 😊
Çok sağol canım yok bi 10 kilo kadar önce görmüşlerdi bakalım ne diyecekler 😂😂 bende merak ediyorum özellikle akrabaların tepkilerini filan . nası değişiklik olacak hemde varya baya bunalmıştım artık

X