Ortakçığım geçmiş olsun öncelikleBu hafta eslesme olmasin diye yazmistim malum cok fazla spor yapmam mümkün degil bir kac gün. Ama adimlarimi doldurmaya calisiyorum. Eslesmis arkadaslarim gercekten özür dilerim.
3000 ip miA Arrietty_sedulu @_Vera_
Ceyhans @Emeeelll
Bugün 1 lt su içtim insanlık için küçük benim için büyük bi adımyediklerimi yazayım ..
Eki Görüntüle 2777934
Eki Görüntüle 2777935
Sporlarimi da ekleyeyim :)
40 dk yürüyüş: 400 puan
40 dk eliptik: 280 puan
3000 ip : 900 puan
13614 adım: 680 puan
260 merdiven : 78 puan
Toplam puan : 2338 puan
Eki Görüntüle 2777938
Eki Görüntüle 2777939
Evet bugün 200 erli atladım3000 ip mi
Canım o detoks çorbasını bir ay ya da daha fazla zaman önce yaptım 1 gün ama her öğün değilBen detoks gibi bir seyler deneyecegim. Corba yaptim. Bugday, siyah mercimek, nohut ve ayrandan olusuyor. Besinsiz kalmaktan korkuyorum o yuzden yanina tavuk köftesi ekledim. Tuz ve yağ yok. Kâseleri tam doldurmadan içtim.
12:00
1 kâse çorba + 1 tavuk köftesi
14:00
1 kase çorba + 1 tavuk köftesi
16:40
1 kase çorba + 1 tavuk köftesi
19:00
1 kâse çorba
Cok aciktim 2 tavuk koftesi yedim. Salata yedim. Bana gore degil bu ac kalma işleri. Ben kendi duzenimde tıngır mıngır devam edeyim
Su:
1lt dukan birası
2 lt su
Spor:
13 dk video= 130
30 dk Leslie= 210
5210 adım= 260 puan
Toplam: 600
A Arrietty_sedulu esmeriiim
sedulu O puan neeee
Zaten menünün geneline bakınca pek birşey yememişsin ki canımIyı geceler kızlar
Sabah 2 dılm peynır 1 dılım ekmek domates 5 zeytın cay
Ara sütlü nescafe
Aksam yarım pide domates 1 bardak ayran
Su sayamadım
Pide ıcın ozur dilerim misafr vardı mecburen yedım
Pazartesı ayran detoksuna baslıycam telafı edicem
sedulu rockandroll A Arrietty_
200 bölgesel 100puanmış yani toplam 756 olacak. Yanlış yazmışım.
Sporlarda buraya daha çok katılmanı tavsiye ederim. Çok az yemişsin.Iyı geceler kızlar
Sabah 2 dılm peynır 1 dılım ekmek domates 5 zeytın cay
Ara sütlü nescafe
Aksam yarım pide domates 1 bardak ayran
Su sayamadım
Pide ıcın ozur dilerim misafr vardı mecburen yedım
Pazartesı ayran detoksuna baslıycam telafı edicem
sedulu rockandroll A Arrietty_
Kessinlikle öyle. Dengeyi bozmaya hic gerek yok. Mutsuz oldum resmenCanım o detoks çorbasını bir ay ya da daha fazla zaman önce yaptım 1 gün ama her öğün değil
Düşündüm ki çok sağlıklı bir beslenme değil
En güzeli gün içerisinde et süt tahıl sebze meyve dengesini sağlamak
Ve su spor bu iş tamamdır
Sen sağlığına dikkat et, gerisi hiç mühim değil. Adimlamak icin de zorlama kendini.Bu hafta eslesme olmasin diye yazmistim malum cok fazla spor yapmam mümkün degil bir kac gün. Ama adimlarimi doldurmaya calisiyorum. Eslesmis arkadaslarim gercekten özür dilerim.
haftasonları bazıları için çok verimli bazıları için tam tersi oluyor, hafta içi tamamlarsın canım benim misafir varken de popo sallama videosu açıpta yapacak değilsin tabiki dimi amaAy sporların çok güzellllll benim berbat sporlar misafir var yapamıyorum benim yüzümden sporda geri kalırsanız vicdan azabından ölürüm
hey maşallah benim spor konusundaki üstadımsınEvet bugün 200 erli atladım
Günaydın canım hayırlı güzel mutlu sporlu az yemeli günler olsun hepimiz için hayırlısı ile sağlıkla inşallahGünaydın kızlar
Haha tamam yukseltelim :)) kac olsun fikir ver bakimhaftasonları bazıları için çok verimli bazıları için tam tersi oluyor, hafta içi tamamlarsın canım benim misafir varken de popo sallama videosu açıpta yapacak değilsin tabiki dimi amao videoyuda görmedim henüz ama adı çok komik olmuş :))
hey maşallah benim spor konusundaki üstadımsın
Günaydın canım hayırlı güzel mutlu sporlu az yemeli günler olsun hepimiz için hayırlısı ile sağlıkla inşallah
A Arrietty_ kaptanım sabah kalktım bugünün sporundan biraz yaptım ama puanı nedir onu bulamadım, birde üst bacak ağrıtıyor hee değişik bir şey yani ayy bu ne kolay dedim ama bacaklarımın üst kısmının ön yüzü ağrıdı :)))
Birde valla ip atlama aslında inanılmaz fazla terletip kalori harcatıyor ama inanki puanı düşük diye yapmıyorum, yoksa hergün yapıcam yani şunun puanını yükseltelim kızlar bence.
Oyle dusunme ya. Hepimiz elimizden geleni yapiyoruz. Oldugu kadar olmadigi kaderAy sporların çok güzellllll benim berbat sporlar misafir var yapamıyorum benim yüzümden sporda geri kalırsanız vicdan azabından ölürüm