Merhaba ben yeni girebildim ben if yapmıyorumIf :Alys O_sevincli_ki H3RA_ Varyemez Ozzybal S Sade_Bilge Ceyhans E Emeeelll graphicdesigner A Arrietty_
Free : E English_teacherrr K klbk33Zeytur istanbulin esmeriiim rockandroll @bnnu
Kizlar siz ne If yapiyormusunuz? Gozumden kacmis olabilir cevaplariniz
@Serina08 @sedululu S sadece_benCikocev @-DOLUNAY- @_Vera_
Ne demek kız oYavrum sene atladık ya
Yaa sorma ben aslında corona oncesı 60.800 ü gordum ama gerı aldım hastalıkta sınırden yedımya bi ben 66dan inemedim sende 62 63ten inemedin napcazzz
Ay ben anlamadım bıseyIf :Alys O_sevincli_ki H3RA_ Varyemez Ozzybal S Sade_Bilge Ceyhans E Emeeelll graphicdesigner A Arrietty_
Free : E English_teacherrr K klbk33Zeytur istanbulin esmeriiim rockandroll @bnnu
Kizlar siz ne If yapiyormusunuz? Gozumden kacmis olabilir cevaplariniz
@Serina08 @sedululu S sadece_benCikocev @-DOLUNAY- @_Vera_
Bız sımdı esli degıl grup mu yarıscaz ona gore yardırayım4. Takim 713. Etap Es listesi
4. takimin citirlari, haftaya cuma gunu yarismamiza kadar, birbirleriyle eslesen arkadaslarimiz, eslerini yakindan taniyacak,
*Eslerinin menulerini-sporlarini inceleyecek, yorum yapacak, hal hatir soracak,
*Esler birbirini motive edecek , destek olacak, kacamak yapmaya izin vermeyecek,
*Esler birbirlerini egzersiz yapmaya tesvik edecek,
*Gerekirse diger eslerle , kirici olmayan tatli bir rekabete girilecek.
Kurallarimiz bunlar kizlar, amacimiz takimimiza hareket ve farkli bir enerji getirmek.
*** Bu hafta hergün farkli kucuk challenge sporlarimiz var. **
Bugun JJ 1 dk 5 puan veya 10 adet 5 puan
Ayrica haftanin videosu ilan ediyorum bu videosu . 1 dk 10 puanYarin Cumartesi ip atlama challengi
Pazar : High knees ( video paylasacagim paazar gunu )
Pazartesi : Adim challenge
Sali: Mekik challenge . Veya her türlü crunch egzersizi. Gününde örnek video / görsel paylasacagim
Carsamba: Zumba challenge
Takimi 2 e böldüm. Ifciler birbirlerine karsi . Freestyleciler de birbirine. Her iki takimdan da ilk 3 ü belirleyecegim verilen kilo ve toplanan spor puanlarindan.
IFciler :
1. Takim :Alys O_sevincli_ki H3RA_
2. Takim :Varyemez Ozzybal S Sade_Bilge
3. Takim :Ceyhans E Emeeelll istanbulin
4. Takimgraphicdesigner A Arrietty_ Cikocev
FreeStyleciler :
1. Takim : E English_teacherrr K klbk33Zeytur
2. Takim :sedulu esmeriiim rockandroll
3.Takim : @bnnu @_Vera_ @Serina08
4. Takim :-DOLUNAY- S sadece_ben @aydingelini
Harıkasın ya sen ımrenıyorum vallaBildirim yapayım yeni ortaklarım
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta 30 gr cecil peyniri yesil çay
Akşam
1 kase mercimek çorbası 2 porsiyon zeytinyağlı pırasa yemeği 100 gr yoğurt
Su 2 lt
Chloe ting 65 dk 650 puan
200 jj 100 puan
Tiffany videosu 10 dk 100 puan ( 10 sene önce yapıyordum bu kadının kalça videolarını yaşlı kurt)
15000 adım 750 puan
Toplam 1600 puan
A Arrietty_ @_Vera_esmeriiim rockandroll
Bız if grubumuyuz sımdıkMerhaba güzeller
11:00
Dereotlu poğaça
8 zeytin
Ceyrek domates
Yarim hıyar
1 yumurta
18.30
5 tavuk koftesi (bulgurlu, ufak)
8 dilim firin patates
Su:
2 lt
1 lt dukan birası
Spor:
8725 adım= 436
20 dk leslie= 140
256 basamak merdiven=76
10 dk pilates=70
1dk plank=10
Toplam:
732 puan
A Arrietty_ @_Vera_sedulu esmeriiim
yok değiliz biz özgür tayfayızBız if grubumuyuz sımdık
Verirsin yine. Gün icinde ugra buraya. Sadece menu bildirimi icin ugramaYa benım sınırim cok bozuk ne guzel 61 e düşmüşken gene 63 e cıktım ve veremıyorum
Zayıflama cayı mı alsam ya meto yavas iğrenc gene got gobek löp löp iğrencim cok cırkınım
Menu zaten buraya yazilacak kuzum.Kaptan kusura bakma bugün yoğundum bizim evde tartı yok da nasıl yapacağım bugün menümü buraya yazsam sizi. Gördükçe hırslanıyorum sabah çeyrek ekmek 1 yumurta 1 bardak şekersiz çay 1 kibrit kutusu peynir akşam bir tabak tava su 1.5 lt karın ve bacak antrenmanı yaptım
4. Takim 713. Etap Es listesi
4. takimin citirlari, haftaya cuma gunu yarismamiza kadar, birbirleriyle eslesen arkadaslarimiz, eslerini yakindan taniyacak,
*Eslerinin menulerini-sporlarini inceleyecek, yorum yapacak, hal hatir soracak,
*Esler birbirini motive edecek , destek olacak, kacamak yapmaya izin vermeyecek,
*Esler birbirlerini egzersiz yapmaya tesvik edecek,
*Gerekirse diger eslerle , kirici olmayan tatli bir rekabete girilecek.
Kurallarimiz bunlar kizlar, amacimiz takimimiza hareket ve farkli bir enerji getirmek.
*** Bu hafta hergün farkli kucuk challenge sporlarimiz var. **
Bugun JJ 1 dk 5 puan veya 10 adet 5 puan
Ayrica haftanin videosu ilan ediyorum bu videosu . 1 dk 10 puanYarin Cumartesi ip atlama challengi
Pazar : High knees ( video paylasacagim paazar gunu )
Pazartesi : Adim challenge
Sali: Mekik challenge . Veya her türlü crunch egzersizi. Gününde örnek video / görsel paylasacagim
Carsamba: Zumba challenge
Takimi 2 e böldüm. Ifciler birbirlerine karsi . Freestyleciler de birbirine. Her iki takimdan da ilk 3 ü belirleyecegim verilen kilo ve toplanan spor puanlarindan.
IFciler :
1. Takim :Alys O_sevincli_ki H3RA_
2. Takim :Varyemez Ozzybal S Sade_Bilge
3. Takim :Ceyhans E Emeeelll istanbulin
4. Takimgraphicdesigner A Arrietty_ Cikocev
FreeStyleciler :
1. Takim : E English_teacherrr K klbk33Zeytur
2. Takim :sedulu esmeriiim rockandroll
3.Takim : @bnnu @_Vera_ @Serina08
4. Takim :-DOLUNAY- S sadece_ben @aydingelini
Var kiz. Hemde birsuru
Ohh en sevdıgımyok değiliz biz özgür tayfayız
Ahhh Zeynepim şu dıyet motıvemı bı toplasam tekrar sureklı ugrıycam daVerirsin yine. Gün icinde ugra buraya. Sadece menu bildirimi icin ugrama
Hem tas gibi hatunsun haksizlik etme kendine