Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok emek vermişsin
Teşekkür ederim

Eşim arkadaşlara merhaba
E English_teacherrr
Zeytur cum yine eş olduk. Sana yetişmeye çalışırken geçecek haftam.

4. Takim 713. Etap Es listesi

4. takimin citirlari, haftaya cuma gunu yarismamiza kadar, birbirleriyle eslesen arkadaslarimiz, eslerini yakindan taniyacak,
*Eslerinin menulerini-sporlarini inceleyecek, yorum yapacak, hal hatir soracak,
*Esler birbirini motive edecek , destek olacak, kacamak yapmaya izin vermeyecek,
*Esler birbirlerini egzersiz yapmaya tesvik edecek,
*Gerekirse diger eslerle , kirici olmayan tatli bir rekabete girilecek.
Kurallarimiz bunlar kizlar, amacimiz takimimiza hareket ve farkli bir enerji getirmek.

*** Bu hafta hergün farkli kucuk challenge sporlarimiz var. **

Ayrica haftanin videosu ilan ediyorum bu videosu . 1 dk 10 puan
Yarin Cumartesi ip atlama challengi

Pazar : High knees ( video paylasacagim paazar gunu )
Pazartesi : Adim challenge
Sali: Mekik challenge . Veya her türlü crunch egzersizi. Gününde örnek video / görsel paylasacagim
Carsamba: Zumba challenge

Güncel Es listesi ->

Takimi 2 e böldüm. Ifciler birbirlerine karsi . Freestyleciler de birbirine. Her iki takimdan da ilk 3 ü belirleyecegim verilen kilo ve toplanan spor puanlarindan.

IFciler :
1. Takim : Alys O_sevincli_ki H3RA_
2. Takim : Varyemez Ozzybal S Sade_Bilge
3. Takim : Ceyhans E Emeeelll istanbulin
4. Takim graphicdesigner A Arrietty_ Cikocev

FreeStyleciler :
1. Takim : E English_teacherrr K klbk33 Zeytur
2. Takim : sedulu esmeriiim rockandroll
3.Takim : bnnu @_Vera_ @Serina08
4. Takim : Legendwomen S sadece_ben aydingelini

Ben if yapmıyorum kaptanım ama bir hafta izin isteyeceğim ben bir hafta sonra tekrar aranıza döneceğim sayfadan kopmam merak etme arada girer bakarım seviyorum sizi bir hafta sonra görüşmek üzere
Tamam canim. Bekliyorum haftaya seni. Isinde kolay gelsin

4.Takim Spor Tablosu

***EGZERSIZ YARISMASI PUAN LISTESI ***

100 adet ipsiz / ip atlama ya da ziplama egzersizi= 15 PUAN
10 adet merdiven cikmak ya da inmek =3 PUAN
10 adet Jumping Jack : 5 PUAN

10 adet bölgesel egzersizi = 5 PUAN
1 dk Jumping Jack : 5 PUAN
1 dk Hulahop veya ip atlama : 5 PUAN
1 dakika kosu/ tempolu yürüyüş: 10 PUAN
1 adet Squat /Mekik : 2 PUAN

1 dakika callanectics egzersizi = 4 PUAN
100 adim = 5 PUAN
1 dakika tabata egzersizi = 5 PUAN
1 dakika yoga egzersizi = 5 PUAN
1 dakika Leslie/ Yürüyüs = 7 PUAN
1 dakika eliptik egzersizi= 7 PUAN
1 dakika bisiklet egzersizi= 7 PUAN
1 dakika pilates egzersizi = 7 PUAN

1 dakika zumba/Dans= 7 PUAN
1 dakika kardiyo /fitness /P90 egzersizi= 10 PUAN
1 dakika Chloe Ting : 10 PUAN
1 dakika plank / Wallsit egzersizi = 10 PUAN

1 dakika yuzme = 10 PUAN

Ya benım sınırim cok bozuk ne guzel 61 e düşmüşken gene 63 e cıktım ve veremıyorum
Zayıflama cayı mı alsam ya meto yavas iğrenc gene got gobek löp löp iğrencim cok cırkınım
Tarti fotona 2020 yazmışsın ona dedim sene atladık diye
Menü yazmaya gelme gün içinde de uğra buraya. Güzel motive ediyor yiyeceğin şeyden vazgeçiriyor
2 kg çok büyük fazlalık degil ama yağlardan kurtulmak istiyorum dersen mutlaka egzersiz yapmak şart.
Bu hafta takımız rockandroll birlikte. Bol spor yapmamız lazım. Bölgesel egzersizlere odaklanabilirsin. Bugün ip atlama günü yaptığının 2 kati puan kazanacaksın. O yüzden bol bol ip hem her yer çalışıyor ip atlarken

Ya benım sınırim cok bozuk ne guzel 61 e düşmüşken gene 63 e cıktım ve veremıyorum
Zayıflama cayı mı alsam ya meto yavas iğrenc gene got gobek löp löp iğrencim cok cırkınım
Veririsin ya oyle cayla falan olacak is degil hem yeni almissin bu kiloyi sen yeni aldigin kilo cabuk veriliyor

Günaydın kızlarr nasılsınız güneşli bir günden merhaba takım arkadaşlarım bugünkü planlarım şimdi kalkıp bi leslie patlatıyım diyorum arkasına adımları 5000 e tamamlarım sonra da jj videosu varya onu yaparım eğer halim kalırsa da bölgesel iç bacak plates yapayım diyorum sizlerde durumlar nası . K klbk33 Zeytur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…