Ben if yapmıyorum kaptanım ama bir hafta izin isteyeceğim ben bir hafta sonra tekrar aranıza döneceğim sayfadan kopmam merak etme arada girer bakarım seviyorum sizi@Serina08Cikocev D -DOLUNAY- S sadece_ben aydingelini kizlar sadece bu kisiler kaldi. If yapmayanlar Free de yaziyor zaten :))
Çok emek vermişsin4. Takim 713. Etap Es listesi
4. takimin citirlari, haftaya cuma gunu yarismamiza kadar, birbirleriyle eslesen arkadaslarimiz, eslerini yakindan taniyacak,
*Eslerinin menulerini-sporlarini inceleyecek, yorum yapacak, hal hatir soracak,
*Esler birbirini motive edecek , destek olacak, kacamak yapmaya izin vermeyecek,
*Esler birbirlerini egzersiz yapmaya tesvik edecek,
*Gerekirse diger eslerle , kirici olmayan tatli bir rekabete girilecek.
Kurallarimiz bunlar kizlar, amacimiz takimimiza hareket ve farkli bir enerji getirmek.
*** Bu hafta hergün farkli kucuk challenge sporlarimiz var. **
Bugun JJ 1 dk 5 puan veya 10 adet 5 puan
Ayrica haftanin videosu ilan ediyorum bu videosu . 1 dk 10 puanYarin Cumartesi ip atlama challengi
Pazar : High knees ( video paylasacagim paazar gunu )
Pazartesi : Adim challenge
Sali: Mekik challenge . Veya her türlü crunch egzersizi. Gününde örnek video / görsel paylasacagim
Carsamba: Zumba challenge
Takimi 2 e böldüm. Ifciler birbirlerine karsi . Freestyleciler de birbirine. Her iki takimdan da ilk 3 ü belirleyecegim verilen kilo ve toplanan spor puanlarindan.
IFciler :
1. Takim :Alys O_sevincli_ki H3RA_
2. Takim :Varyemez Ozzybal S Sade_Bilge
3. Takim :Ceyhans E Emeeelll istanbulin
4. Takimgraphicdesigner A Arrietty_ Cikocev
FreeStyleciler :
1. Takim : E English_teacherrr K klbk33Zeytur
2. Takim :sedulu esmeriiim rockandroll
3.Takim :bnnu @_Vera_ @Serina08
4. Takim :-DOLUNAY- S sadece_benaydingelini
Tamam canim. Bekliyorum haftaya seni. Isinde kolay gelsinBen if yapmıyorum kaptanım ama bir hafta izin isteyeceğim ben bir hafta sonra tekrar aranıza döneceğim sayfadan kopmam merak etme arada girer bakarım seviyorum sizibir hafta sonra görüşmek üzere
IF Citirlar | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Topla |
| 2.173 | |||||||
| 815 | |||||||
| 1.468 | |||||||
| 1.365 | |||||||
FreeStyle Citirlar | ||||||||
E
English_teacherrr
K
klbk33
| 2.316 | |||||||
| 2.332 | |||||||
| 699 | |||||||
| 414 |
Günaydın canım ellerine sağlık valla hakkın ödenmezGünaydin kizlar
Hayiri haftasonu dilerim
Bugun Ip atlama challenge var. 2 kat puani. Hesap yapmayi unutmayiniz
Daralma tablosu ve ölcüm tablosu kaldi. Oda artik aksama :))
Tarti fotona 2020 yazmışsın ona dedim sene atladık diyeYa benım sınırim cok bozuk ne guzel 61 e düşmüşken gene 63 e cıktım ve veremıyorum
Zayıflama cayı mı alsam ya meto yavas iğrenc gene got gobek löp löp iğrencim cok cırkınım
Ellerine gözlerine sağlık kaptan. Ekrana bakmaktan yorulmuştur gözlerGünaydin kizlar
Hayiri haftasonu dilerim
Günaydın kaptanımGünaydin kizlar
Hayiri haftasonu dilerim
Eline emeğine sağlık canımGünaydin kizlar
Hayiri haftasonu dilerim
Gunaydin canim.Günaydın kaptanımbişey soracam daralma ve incelme belirtmek zorunlu mu mezuramı kaybettim de ben bulamıyorum
Evet canim tesekkkurler destegin icinHerkesi tebrik ediyorum
@Serina08
hem kilo vermede hem sporda 3.olmusuz eşim. Tebrik ederim. Güzel bir haftaydı ❤
Veririsin ya oyle cayla falan olacak is degil hem yeni almissin bu kiloyi sen yeni aldigin kilo cabuk veriliyorYa benım sınırim cok bozuk ne guzel 61 e düşmüşken gene 63 e cıktım ve veremıyorum
Zayıflama cayı mı alsam ya meto yavas iğrenc gene got gobek löp löp iğrencim cok cırkınım
Aaa o mu kullanıyordu
He valla kaptanın adı merdaneli kaptan hahahAaa o mu kullanıyorduguzel guzel o zaman bu hafta sirayla kullaniriz artık