- 7 Şubat 2020
- 2.305
- 11.405
- 32
Ben denk gelmemisim daha once hicHe valla kaptanın adı merdaneli kaptan hahah
Hadii bakalımmmmmm görcezzzzÇok emek vermişsin
Teşekkür ederim
Eşim arkadaşlara merhaba
E English_teacherrr
Zeytur cum yine eş olduk. Sana yetişmeye çalışırken geçecek haftam.
O süpersinn canımcımmmm ben daha yeni uyandımGünaydın kızlarr nasılsınız güneşli bir günden merhabatakım arkadaşlarım bugünkü planlarım şimdi kalkıp bi leslie patlatıyım diyorum arkasına adımları 5000 e tamamlarım sonra da jj videosu varya onu yaparım eğer halim kalırsa da bölgesel iç bacak plates yapayım diyorum sizlerde durumlar nası . @klbk33 Zeytur
Evet canım ya izne ayrıldığımda 66,4 tüm şuan 68,8 falanAyy verirsin inşallah takımdan uzak durmak artı çıkarıyor insanı takımla olunca inşallah güzel olucak
Kaptanlığın hayırlı olsun canımmaydingelini es yarisina katilacaksin degilmi ? Madem spor artacak :) IF yapiyor musun yapmiyor musun :)?
Free oldun canim :) saol ama Ceydos olsaydi o olacakti. Piyango bana patladiEvet canım ya izne ayrıldığımda 66,4 tüm şuan 68,8 falan
Kaptanlığın hayırlı olsun canımmeskilerden çoğu kişi gitmiş ya tansu özge ceydos falan kimseler kalmamışş
Eş yarışına katılırım canım, if yapmıyorum ben ama serbest takılıyorum. Bide hemen listeye alma beni olur mu kenardan koşturayım. Bugün jj yapıyoruzz öyle mi
Hangi forumda okudum hatırlamıyorum ama A Arrietty_ için “çok sert bir kaptanmışssınız öyle duydum hakkınızda” gibi bir şey yazmıştı bir üye.Aaa o mu kullanıyorduguzel guzel o zaman bu hafta sirayla kullaniriz artık
Aa benim canım kaptanıma mı sert demişler valla hiç bilmiyo demek o yazan kişi aynen pamık kalpli kaptanım benimHangi forumda okudum hatırlamıyorum ama A Arrietty_ için “çok sert bir kaptanmışssınız öyle duydum hakkınızda” gibi bir şey yazmıştı bir üye.
“Sporları yapmazsak çok kızıyor, hatta o hafta kilo veremeyenleri falakaya yatırıyor” yazacaktım. Yazan kişi belki espri kaldırmaz diye vazgeçtim.
Falakaya anca gıdıklamak için yatırır bizim paammııkkk kalpli kaptanımız
Aaa cok ilginçmiş gerçekten neresi zalim bizim kaptanimizinHangi forumda okudum hatırlamıyorum ama A Arrietty_ için “çok sert bir kaptanmışssınız öyle duydum hakkınızda” gibi bir şey yazmıştı bir üye.
“Sporları yapmazsak çok kızıyor, hatta o hafta kilo veremeyenleri falakaya yatırıyor” yazacaktım. Yazan kişi belki espri kaldırmaz diye vazgeçtim.
Falakaya anca gıdıklamak için yatırır bizim paammııkkk kalpli kaptanımız
Alys O_sevincli_ki kızlar uçuşa geçelim bugün. İncelmelerimide görmüşüm bugün acayip motiveyim. Rengarenk bikinilerin hayalini kurmaya başladım
Ben başladım haydinn ayaklanın kızlarrr
O canın yanan yerleri çalıştır hafif hafif ağrılar geçiyor. Benim geçen haftadan baldırlar kötüydü merdiven inip çıkamıyordum. 2/3 gün az az çalıştırdım geçti hemde kaslar açıldı sanırım o bölgede. Şimdi yorsamda ağrımıyor.Gunaydin.
Ben ipimi atlar onbinimi yaparim, daha da bisi yapmamdunku videolarin agrisi sizisi halen canimi yakay.
Yeni kalktim, cocuklar ac perisan, once onlara bakayim.
Bugun pizza gunumuz, o sebeple sabah hic karbonhidrat almayacagim, hazir olacagim bakalim. Aksam da tam bugday unuyla yapacagim tabani.
Aa alışkanlık 2020 yazmısımTarti fotona 2020 yazmışsın ona dedim sene atladık diye
Menü yazmaya gelme gün içinde de uğra buraya. Güzel motive ediyor yiyeceğin şeyden vazgeçiriyor
2 kg çok büyük fazlalık degil ama yağlardan kurtulmak istiyorum dersen mutlaka egzersiz yapmak şart.
Bu hafta takımız @rockandroll birlikte. Bol spor yapmamız lazım. Bölgesel egzersizlere odaklanabilirsin. Bugün ip atlama günü yaptığının 2 kati puan kazanacaksın. O yüzden bol bol ip hem her yer çalışıyor ip atlarken
İnşallah verırız hadı bakalımVeririsin ya oyle cayla falan olacak is degil hem yeni almissin bu kiloyi sen yeni aldigin kilo cabuk veriliyor
Ya ben dünkü jj yi kaçırdım nasıl bi videoydu bugün bende yapayım
Bune yaww bakınca kolaya benzıyor da ter ıcınde kalmıslarŞimdi yaptımmm varya öldümmm inan başka bişe yapma ya dermanım kalmadı oğlum gülüyo halime
Bende öyle demiştim yapma dan karar vermeeee kollarım cayır cayır titriyo şuanBune yaww bakınca kolaya benzıyor da ter ıcınde kalmıslar