Evet tatlımYaa öylemi diyosun abla
Allah razı olsun canımabla tebrik ederim çok iyisin
Saatini tak adımlama sayılsın canım. Ben çok hararetli temizlik yaparım. İndir kaldır, çömel kalk, itele çek derken hiç acımam kendime. İş çabucak bitsin diye merdivenleri bile koşa koşa iner çıkarım. Kardiyo yapıyormuşum gibi sayıyorum kendimi.
Kızlar selam bugün yoğunluktan yemek yemeye fırsat bulamadım. Sabah bir sandviç yedim sadece.
Habire tarçın limonlu su içiyorum midemi kandırayım diye.Alys suya rağmen açsan gerçek açlık demişti ya.
Midem çığlık atmaya başladı artık "yemek gönder uleynnn" diye
Bunu hiç yemedim ama güzel olur kesinlikle sarımsaklı her şeye bayılırım
Ben de hariç _200
Ya bizde de öyle ama onların yaptıkları işi arkasından düzeltirken söyleniyorum bu defa. Eşim kahvaltı/yemek/çöp atma işlerini yapar. Arada başka şeylerde sokarım araya. Gıkı çıkmaz adamın, doğurduğum çocuklar habire söylenir. Oğluma toz al derim o bezi hiç yıkamadan tüm evin tozunu alır sözde. Kıza odanı topla derim dolabın içine yığmayı toplamak sayar. İşine gelince ben artık 19 oldum beni yönetmeye çalışmayın diye kafa tutar ama arkasını toplatır.benim gibiler icin o demek ki,
ben de hic sevmem ev isi, zorla yaparim,
yaparken de tum aileyi toplarim,
cocuklar siz su isi, esim sen su isi,
oglum artik en sonunda isyan etti, anne sen yapmiyorsun ki temizlik hep bize soyluyorsun diyor
yeni nesilde hic is yok anacim, anneye oyle denir miymis hic
Menü kocamdan bugün artık bahtıma ne çıkarsa. Eve erken giden mutfağa giriyor, bugün şans ona güldüGariban midecik kimlerin eline dustu
takimcak bugun bulgur pilavi yicez, gel
Ay boşver yorma kendini sakin sakin yap. Sonra bel fıtığı olarak geri dönüyor.Bende doğum yapmadan öyleydim doğumdan sonra bu temboya belim dayanmıyo hastanelik oluyorum direk doğumda iğne yapılan yerde hasar kaldı bende yormadan yapıyorum kendimi işte 6 saat sürüyo
Ne hasari canim epidural falan mi olmustunBende doğum yapmadan öyleydim doğumdan sonra bu temboya belim dayanmıyo hastanelik oluyorum direk doğumda iğne yapılan yerde hasar kaldı bende yormadan yapıyorum kendimi işte 6 saat sürüyo
Ya bizde de öyle ama onların yaptıkları işi arkasından düzeltirken söyleniyorum bu defa. Eşim kahvaltı/yemek/çöp atma işlerini yapar. Arada başka şeylerde sokarım araya. Gıkı çıkmaz adamın, doğurduğum çocuklar habire söylenir. Oğluma toz al derim o bezi hiç yıkamadan tüm evin tozunu alır sözde. Kıza odanı topla derim dolabın içine yığmayı toplamak sayar. İşine gelince ben artık 19 oldum beni yönetmeye çalışmayın diye kafa tutar ama arkasını toplatır.Off yarın yine temizlik ve stres günü bana
Şu pandemi geçse düzenli yardımcı alağım yine.
Bende tramvadir o ya. Annem calisan biriydi. Belli biyasa gelince ister istemez ev isine ortak oluyorsun. Hafta ici elimden geldiğince yapardım. Hafta sonu annem evde olurdu. Birde derdi gel temizlik yapalim diye. Bas bas bağırırdımahahaha benim gencligim
ben bir de kardesimle ayni odayi paylasirdim, dolabimiz bile ortakti, yarisi benim yarisi onun.
o duzenli titizlik abidesi, onun cekmecelerinde esyalari nizami katlanmis sekilde durur,
benimkilerden kollar bacaklar sarkar, sinir olurdu bana
Yoksa sen benim kiz kardesim misinahahaha benim gencligim
ben bir de kardesimle ayni odayi paylasirdim, dolabimiz bile ortakti, yarisi benim yarisi onun.
o duzenli titizlik abidesi, onun cekmecelerinde esyalari nizami katlanmis sekilde durur,
benimkilerden kollar bacaklar sarkar, sinir olurdu bana
Düz bir ayda 5 kilo diyorum :)@graphicdesigner canim sabit oldugun icin listeye bu hafta almadim canim. Ortalamayi etkiler diye acikcasi. Haftaya regl de olmayinca 100 gr eksi de olsa listeye alacagim seni canim.
Ilk sayfayi bu aksam duznelerken senide ekleyecegim
istanbulin @rockandroll kizlar sizinde deneme sureniz bitti ama esas listeye girmek istiyormusunuz hic bahsetmediniz.
O_sevincli_ki masallah Kisa sürede ne guzel kilo vermissin burada. Is den haber varmi?
@_Vera_ kuzum benim. Cok ozledim seni. Hosgeldin. Sonra gorusuruz optum