Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

benim gibiler icin o demek ki,
ben de hic sevmem ev isi, zorla yaparim,
yaparken de tum aileyi toplarim,
cocuklar siz su isi, esim sen su isi,
oglum artik en sonunda isyan etti, anne sen yapmiyorsun ki temizlik hep bize soyluyorsun diyor

yeni nesilde hic is yok anacim, anneye oyle denir miymis hic

Gariban midecik kimlerin eline dustu

takimcak bugun bulgur pilavi yicez, gel

Bunu hiç yemedim ama güzel olur kesinlikle sarımsaklı her şeye bayılırım

Ben her turlusunu severim,
esim salcali soganli versiyonunu sevmiyord, onun icin ararken kesfettim bu tarifi, o cok sevdi, o yuzden bu sekilde yapiyorum,
bana fark etmez, her turlusunu yerim bulgurun.

bunun icine haslama bezelye ekliyorum, guzel gorunuyor

Ya bizde de öyle ama onların yaptıkları işi arkasından düzeltirken söyleniyorum bu defa. Eşim kahvaltı/yemek/çöp atma işlerini yapar. Arada başka şeylerde sokarım araya. Gıkı çıkmaz adamın, doğurduğum çocuklar habire söylenir. Oğluma toz al derim o bezi hiç yıkamadan tüm evin tozunu alır sözde. Kıza odanı topla derim dolabın içine yığmayı toplamak sayar. İşine gelince ben artık 19 oldum beni yönetmeye çalışmayın diye kafa tutar ama arkasını toplatır. Off yarın yine temizlik ve stres günü bana
Şu pandemi geçse düzenli yardımcı alağım yine.

Bende doğum yapmadan öyleydim doğumdan sonra bu temboya belim dayanmıyo hastanelik oluyorum direk doğumda iğne yapılan yerde hasar kaldı bende yormadan yapıyorum kendimi işte 6 saat sürüyo
Ay boşver yorma kendini sakin sakin yap. Sonra bel fıtığı olarak geri dönüyor.
Benim ki delilik, tez canlılığımı yenemiyorum bir türlü.

H3RA_ sadece sandevic mi yedin?

Benim kizda senin kiz gibi. Ama yas 5 yatagini duzenlemis olur birde bakarim ki ici camasir dolu. Tabi kstliyamiyor ama cikardigini ya sepete at yada bana getir katlayim diyorum. Saat basi ustunu degistirir desem yeridir. Korkarim teyzesine cekmis

Bende doğum yapmadan öyleydim doğumdan sonra bu temboya belim dayanmıyo hastanelik oluyorum direk doğumda iğne yapılan yerde hasar kaldı bende yormadan yapıyorum kendimi işte 6 saat sürüyo
Ne hasari canim epidural falan mi olmustun

ahahaha benim gencligim

ben bir de kardesimle ayni odayi paylasirdim, dolabimiz bile ortakti, yarisi benim yarisi onun.
o duzenli titizlik abidesi, onun cekmecelerinde esyalari nizami katlanmis sekilde durur,
benimkilerden kollar bacaklar sarkar, sinir olurdu bana

Bende tramvadir o ya. Annem calisan biriydi. Belli biyasa gelince ister istemez ev isine ortak oluyorsun. Hafta ici elimden geldiğince yapardım. Hafta sonu annem evde olurdu. Birde derdi gel temizlik yapalim diye. Bas bas bağırırdım zqten butun hafta ben yapiyorum diye herşeyim heryerde olurdu. ama sadece hafta sonlari

Yoksa sen benim kiz kardesim misin

Düz bir ayda 5 kilo diyorum :)
İş bu hafta belli olacak bakalım. Olursa Aarhusta ev tutarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…