- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 35
Sağol canım evet daha dikkatli bi bakın bakalım nerde yanlış yapıyorum acaba diyorumcanim ben diyetisyene gittim,
haftada yarim kilo saglikli diyor.
bazen az fazla olur, bazen eksik olur ama hedefim bu benim ornegin,
o yuzden ayda 2 bana makul geliyor.
cok hizli kilo vermeye de gerek yok, cok bunaltma kendini,
artik bu bizim hayat tarzimiz olacak, oyle dusun, artik hep boyle saglikli beslenicez, abur cuburu haftada bir yiyecegiz, sporumuza dikkat edecegiz,
hep hep fit olacagiz.
hic canini sikma.
yine de istersen bi menulerini gozden gecirelim .
Sağol canım evet daha dikkatli bi bakın bakalım nerde yanlış yapıyorum acaba diyorum
Hoşafları bu hafta yaptım oda işte bazı problemlerimden dolayı oldu bugün bitti daha yapmam evet ya öğlende genelde çorba şeklinde oluyo mesela şehriye sonrasında acıktırıyo daha doyurucu şeyler yemem lazım sanırım . içli köfte haşlama idi peynirler genelde 15 20 gr arası oluyo tartınca sağol canım yorumların içinBulabildigim menulerine gore yorumlarim asagida. Haftaya daha cok dikkat ederim senin menulere.
Hosaflar cok fazlaymis.
Corba cok var.
Corbaya un koyuyorsan o etkileyebilir.
Bir de Karatay sey der, corba mideyi doldurur cok bir sey yiyemezsin ama yeterince kalori almadigin icin de sonrasinda aciktirir. O tarz bir durum yasadin mi?
Peynirlerin 1 dilim olarak yazilmis,
kac gr tahmini biliyor musun 40-50 gr i gecmemek lazim gunluk.
bir de icli kofte gordum, onu kizartmis miydin?
Kizartma yersen yaninda mutlaka yogurt da tuket. aklinda olsun.
Hoşafları bu hafta yaptım oda işte bazı problemlerimden dolayı oldu bugün bitti daha yapmam evet ya öğlende genelde çorba şeklinde oluyo mesela şehriye sonrasında acıktırıyo daha doyurucu şeyler yemem lazım sanırım . içli köfte haşlama idi peynirler genelde 15 20 gr arası oluyo tartınca sağol canım yorumların için
Bence kendine haksızlık ediyorsunTotalden çok memnunum orası ayrıda ne bilim ayda 2 3 kilo da çok azıma gitti bee
hicde gizliden degil
hicde gizliden degil
Tartilmadim kontrol tarti gunu disinda
1-1,5 kg eksi bekliyordum ama
Izin süremde tartilmamaya calistim. Cunku sabah aksam cikan biriydim.kaptanim seni dinlemedigim tek konu bu tarti meselesi, 2 gunde bir tartiliyorum ben
Izin süremde tartilmamaya calistim. Cunku sabah aksam cikan biriydim.
Gerci bir sure sonra esim pesime geliyor tartilamadim. Cunku cikip sinir oldugumu biliyor. Bir ara kaldirdi filan. Tarti savasi vardi evde
Yağdan kaybedince incelme oluyodu sanırım demi benimde sanırım öyle olduhimm bir sey yokmus, belki saatlerini de yazabilirsin bu hafta o da onemli, aksam erken yemeyi bitirmek.
bir desedulu yazmis, sporlarin cok guzeldi, yagdan kaybedip kas kazanmis olma olasiligin da cok yuksek.
bu durumu incelme tablosunda gorursun,
imkan varsa kas yag orani olcen bir yerde de ayda bir tartilabilirsin.
Yaa öylemi diyosun ablaBence kendine haksızlık ediyorsun
67.8/66.7/1.1/%1.601
Bel 74
Kalça 96
Göğüs 87
Kol 27
Baldır 52
Göbek 84
A Arrietty_
Eki Görüntüle 2776636 Eki Görüntüle 2776636
Eki Görüntüle 2776633
Geçen hafta 66.35
Bu hafta 65.40
Fark 0.95
% 1.43
Hedef 65 olsun
A Arrietty_sedulu @_Vera_
Günaydın arkadaşlar ❤
Geçen hafta =62.9
Bugün =62.7
Fark=0.2
Yüzde =0.317
Gecen hafta 61.20
Bu hafta 58.70
Fark 2,5
Yüzde %4.0850
Merhaba kızlar
Geçen cuma 70.9 kg
Bugün 70.2 kg
Fark 700 gr
Yüzde olarak fark % 0.987
A Arrietty_
sedulu
Zeytur
Eki Görüntüle 2776881
Geçen hafta 58.55
Bu hafta 58.25
Fark : 300 gram
Yüzde: 0.512
Bulgur ve türlerini yeyince bende hep artı çıkarımben daha cok yediklerim nasil etkilemis diye sik sik tartiliyorum,
hani 1 gunde kilo verilemz elbette de,
ertesi gune arti cikti isem demek ki o gun yediklerim bana yaramamis diyorum boyle boyle vucudumu taniyorum,
bir de tabi sevdigim seylere veda ediyorum,
ornegin herkes bir denesin 1 buyuk tabak bulgur pilavi yeyin ve ertesi gun tartilin, arti cikmamak mumkun degil,
en sevdigim yemektir diyebilirim kendisi icin ama artik kasik usulunden sasmam.
Bulgur ve türlerini yeyince bende hep artı çıkarımama çokta severim
Bulgurda cok guzel yaBulgur ve türlerini yeyince bende hep artı çıkarımama çokta severim
Bulgurda cok guzel yasoganli tereyagli