Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba Kızlar sonunda tümmmm ödevlerim bitti ve tatile girdim takıma döndümtam 60 saat uyumamıştım dün bugün yeni uyandım ve gözümü açar açmaz takıma girdim.Neler yaptınız hemen bugün kimler ne eksiler vermiş bakayım

git uyu, sonra ozet geceriz biz sana.

hadi gozun aydin bu arada. :nazar:

git uyu, sonra ozet geceriz biz sana.

hadi gozun aydin bu arada. :nazar:
gece 3 gibi uyuyup yeni uyandım şiştim uyumaktan ödevleri gönderdim sonra bamm süreyi 4 saat uzatıo yeni şeyler istediler gerçekten uykusuzluktan halisülasyon gördüm bi ara evde kedi geziyordu anneme dedim bunu niye eve aldınız kadın diyo neyi

graphicdesigner graphicdesigner canim sabit oldugun icin listeye bu hafta almadim canim. Ortalamayi etkiler diye acikcasi. Haftaya regl de olmayinca 100 gr eksi de olsa listeye alacagim seni canim.
Ilk sayfayi bu aksam duznelerken senide ekleyecegim 😍

istanbulin istanbulin rockandroll rockandroll kizlar sizinde deneme sureniz bitti ama esas listeye girmek istiyormusunuz hic bahsetmediniz.

O_sevincli_ki O_sevincli_ki masallah Kisa sürede ne guzel kilo vermissin burada. Is den haber varmi?

@_Vera_ kuzum benim. Cok ozledim seni. Hosgeldin. Sonra gorusuruz optum

graphicdesigner graphicdesigner canim sabit oldugun icin listeye bu hafta almadim canim. Ortalamayi etkiler diye acikcasi. Haftaya regl de olmayinca 100 gr eksi de olsa listeye alacagim seni canim.

istanbulin istanbulin rockandroll rockandroll kizlar sizinde deneme sureniz bitti ama esas listeye girmek istiyormusunuz hic bahsetmediniz.

O_sevincli_ki O_sevincli_ki masallah Kisa sürede ne guzel kilo vermissin burada. Is den haber varmi?

oyy benim canım kaptanım gözümün nuru sen ne dersen tamam, haftaya inşallah muhteşem eksilerle gelip gurup ortalamasına güzel etki ederk giriş yaparım tamam anlaştık kuzum :spor:

Ben esas listedeydim kaptanım 💕

Merhaba kizlar ben geldim.

herkesi tebrik ederim, cok güzel kilolar verilmis. Bende daha yeni yeni kendime geliyorum. Agrilardan duramadim.

sabah 2 yk yulaf yogurt ve bir avuc frambuaz.
Az önce ilac icin kücücük bir kase corba

bir hafta boyunca cok agir spor yapamiyacagim. Ama yürüyüslerimi yükseltecegim arkadaslar. Cünkü grubu zor durumda birakmak istemem.

A Arrietty_
Gecen cuma 79.7
Bu cuma 79
Fark 700 gram
%⁹0.878
Hedef 78
ne güzel eksiii :KK200: :KK200:
Meraba kızlr
Gecen cuma 63.00
Pazartesı kılo 62.800
Bu cuma kılo 62.700
Fark -100
A Arrietty_
ya bi ben 66dan inemedim sende 62 63ten inemedin napcazzz
Takıma katılalı bir ay oldu, toplam 4.9kg gitti 💃💃
Geçen cuma : 72.6
Bu cuma : 71.9
Fark : 700gr
Yüzde: 0.94
Haftaya hedef :71.0

A Arrietty_ @sedulu
şahane eksiler bir ayda böyle eksiler vermekde şahane
Geçen haftaki kilom 61.8
bu hafta 61.5 yüzde 0,48
ayy şahane eksi vallahi
Kızlar 11.11.2020 79 kg
05.02 .2021 70.2 kg

Giden 8.8 kg

Üstelik sağlıkla, huzurla ve her istediğimi yiyip içerek sinirlerim gerilmeden mutlulukla verildi . :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :rapci::rapci::rapci::rapci::rapci:
abla tebrik ederim çok iyisin
23.10.2020 104.7
30.10 2020 104.0
06.11.2020 104.1
13.11.2020 101.7
20.11.2020 101.4
27.11.2020 100.1
11.12.2020 98.0
18.12.2020 97.8
25 12.2020 96.7
01.01.2021 96.2
08.01 2021 95.7
15.01.2021 95.7
22.01.2021 94.7
28.01.2021 93.4
05.02.2021 93.1
Buraya katıldığımdan beri çektiğim fotoları silmişim bunları buldum kilo verme günlüğüm kaptanım size bi sorum olacak A Arrietty_ tamam kilo vermişim evet ama çok az değilmi ya sencede bi ay da toplam belki 2 belki 3 kilo vermişim nerde hata yapıyorum ben acaba bi fikriniz varmı tabiki amacım hızlı vermek değil bunu hep söylüyorum ama en az benim kilomdaki biri ayda 4 kilo vermeli ama yok bana fikir verin nolur
ya sen de benim gibisin tartı odaklı ama ben tartılmayı saldım kaç kgsin desen bilmiyorum ölçü ağırlıklı gidiyorum tabi çok kaçamak yaptım ama ölçülerimde azalma var diyetisyen tartılma ölçü at sadece bana haftalık dedi bence sende deneyebilirsin gerçekten yağdan eksilmek ölçüde belli oluyor ben isyan ettim bi ara bana 3 günlük bişi verdi çay ve çorba sadece 3 günde 64 kgyi gördüm biliyor musun ama zerre incelme yok çünkü su kaybettin bunu deneyimlemeden anlamıcaktın dedi ve gerçekten de tartı değil ölçü en önemlisi
A Arrietty_
@sedulu
Zeytur Zeytur
Eki Görüntüle 2776881
Geçen hafta 58.55
Bu hafta 58.25
Fark : 300 gram
Yüzde: 0.512
wuhuuuu 58ler mi şahane
A Arrietty_
Kol ve belden hic gitmemis🙄
kol çok zor gidiyor leslie ve kol egzersizleri olmadan mimkin olmuyor gitmesi
Selam kızlar nasılsınız?
ben takıma geri dönmeye karar verdim 🤭 2 haftalığına izne çıkıp kaç aydır ortada yokum 🤣 2 aydır bireysel kilo vermeye çalışıyorum ama yok takımsız kg veremiyorum.. nisan 4 e kadar 7-8 kg vermem lazım
hoşgeldinnn hayırdır nisan dörtte ne var :halay::halay: meraklı melahatım ben tam
E English_teacherrr kiz niye az olsun gayet ideal gidiyorsun. İncelme olarak daha fazla gidiyor senden. Önemli olan da o. Kas yag oranı gibi. Kimi 80 kg gayet fit durur kimi 70 kg göbekli olur. Önemli olan incelik 😀
sedu ben 66 kgde sabitleyip incelmeye devam ediyorum. senin güncel kiloyu çokk merak ediyorum şimdi bakıcam
Tam 6 saatir evi temizliyorum dip bucak allahım başladığım yere geri döndüm hiçç temizlememişim gibi 🤯🤯
Sil baştan tekrar topla off off 😤😤

Ev temizliğinedee puan istiyoruzz kaptaann :KK70:
A Arrietty_

Biraz dinleneyim bende ölçülerimi alayım 🙂
kız ev işi öyle pek de kalori yakmıyor bence ev işinin yanında spor yapmak ennnn iyisi çünkü ev işine vücudun alışkın metabolizmaya yeni şeyler vermek lazımmm
Kizlar her mesaji tek tek okudum ama kafam yoruldu :))
Tekrar giidp alinti almaya useniyorum.

Hepiniiz tebrik ederim cok guzel eksiler var.
Haftanin sporda ilk 3 ü ve kilo vermede ilk 3ü paylasacagim ama anca aksam yemegi sonrasi olur.

Bu hafta es yarisi 3´er kisiden yapmayi planliyorum
Mesela 1.IF grubu - 3 kisi
2.IF grubu - 3 kisi
Bu iki takim birbiri ile yaris icinde olacak :)

Obur takim ise Free takilanlar. Yani belli bir diyete uymayanlar. Oda ayni sekilde 3 kisi
Es yaris ve kilo verme sonucunu paylasinca es gruplarinida paylasirim

Simdi izin isteyecegim sizden :süslü:
kaptanımm ben if yapmıyorum ama benide 3lü eşlere verir misinnnn var mı ifsiz kızlar.BENİMLE EŞ OLMAK İSTEYEN ELİME MUM DİKSİN ... çocukken yapardık ya

Merhaba kizlar ben geldim.

herkesi tebrik ederim, cok güzel kilolar verilmis. Bende daha yeni yeni kendime geliyorum. Agrilardan duramadim.

sabah 2 yk yulaf yogurt ve bir avuc frambuaz.
Az önce ilac icin kücücük bir kase corba

bir hafta boyunca cok agir spor yapamiyacagim. Ama yürüyüslerimi yükseltecegim arkadaslar. Cünkü grubu zor durumda birakmak istemem.
merhabaaa tanışamadık ben yoktum epeydir takıma hoş geldin ben kaptan yardımcısı vera.23 yaşında öğrenciyim

ayy şahane eksi vallahi

ya sen de benim gibisin tartı odaklı ama ben tartılmayı saldım kaç kgsin desen bilmiyorum ölçü ağırlıklı gidiyorum tabi çok kaçamak yaptım ama ölçülerimde azalma var diyetisyen tartılma ölçü at sadece bana haftalık dedi bence sende deneyebilirsin gerçekten yağdan eksilmek ölçüde belli oluyor ben isyan ettim bi ara bana 3 günlük bişi verdi çay ve çorba sadece 3 günde 64 kgyi gördüm biliyor musun ama zerre incelme yok çünkü su kaybettin bunu deneyimlemeden anlamıcaktın dedi ve gerçekten de tartı değil ölçü en önemlisi

wuhuuuu 58ler mi şahane

hoşgeldinnn hayırdır nisan dörtte ne var :halay::halay: meraklı melahatım ben tam

sedu ben 66 kgde sabitleyip incelmeye devam ediyorum. senin güncel kiloyu çokk merak ediyorum şimdi bakıcam

kız ev işi öyle pek de kalori yakmıyor bence ev işinin yanında spor yapmak ennnn iyisi çünkü ev işine vücudun alışkın metabolizmaya yeni şeyler vermek lazımmm

kaptanımm ben if yapmıyorum ama benide 3lü eşlere verir misinnnn var mı ifsiz kızlar.BENİMLE EŞ OLMAK İSTEYEN ELİME MUM DİKSİN ... çocukken yapardık ya
Canım ben bi şansımı deneyim dedim 6 saat evi temizleyince :KK70: ama spor yapılmıyomuş ozaman en mantıklısı puam dışı :KK70:

Kızlar selam bugün yoğunluktan yemek yemeye fırsat bulamadım. Sabah bir sandviç yedim sadece.
Habire tarçın limonlu su içiyorum midemi kandırayım diye. Alys Alys suya rağmen açsan gerçek açlık demişti ya.
Midem çığlık atmaya başladı artık "yemek gönder uleynnn" diye :KK70:
A Arrietty_ cim güzel kaptanım bugün tüm gün alamadığım kalorileri tek öğünde alabilir miyim? :dua::halay:
Bu arada ölçülerimi yarın sabah alacağım, bende lipödem varya akşama kadar bacaklar falan şişiyor biraz. Gece yatıp dinlenince iniyor.

Çalışkan kızım @_Vera_ m hoşgeldin. Emeklerinin karşılığını katıyla alırsın inşallah. :dua: Öyle bir yüksel ki en prestijli firmalar kapında yatsın :KK70:

E English_teacherrr benim kilolarda çok naz yaparak gidiyor. Mesela bir cuma 66 yı görüyorum ya, bir bakıyorum 67 oluyor hatta hafta içinde 68 i görüyorum. O 66 sabitlenene kadar iki hafta boyunca gösterip gösterip elletmiyor :KK70: Ben geleli 5 gün sonra 2 ay olacak sadece 5 kg gitmiş. :KK61: Bir kaç sene önce bundan daha az uğraşla 1,5 ayda 8 kg gitmişti. Eksi olsun bizim olsun diyorum artık. Sen dikkat ettikçe gidecektir merak etme. :KK15:

Yaaa ozaman cok mantıklı bi karar olmuş temizlik yapıyoz diye spor yapmayanda ne bilim :KK70:
Saatini tak adımlama sayılsın canım. Ben çok hararetli temizlik yaparım. İndir kaldır, çömel kalk, itele çek derken hiç acımam kendime. İş çabucak bitsin diye merdivenleri bile koşa koşa iner çıkarım. Kardiyo yapıyormuşum gibi sayıyorum kendimi.

ayy şahane eksi vallahi

wuhuuuu 58ler mi şahane

Selamm hoşgeldin canım evet yaa tartıya çok takılıyorum ama işte kilom yüksek diye belkide biraz düşmek istiyorum

Saatini tak adımlama sayılsın canım. Ben çok hararetli temizlik yaparım. İndir kaldır, çömel kalk, itele çek derken hiç acımam kendime. İş çabucak bitsin diye merdivenleri bile koşa koşa iner çıkarım. Kardiyo yapıyormuşum gibi sayıyorum kendimi.
Bende doğum yapmadan öyleydim doğumdan sonra bu temboya belim dayanmıyo hastanelik oluyorum direk doğumda iğne yapılan yerde hasar kaldı bende yormadan yapıyorum kendimi işte 6 saat sürüyo 😅😅😅

X