Merhaba Kızlar sonunda tümmmm ödevlerim bitti ve tatile girdim takıma döndümtam 60 saat uyumamıştım dün bugün yeni uyandım ve gözümü açar açmaz takıma girdim.Neler yaptınız hemen bugün kimler ne eksiler vermiş bakayım
gece 3 gibi uyuyup yeni uyandım şiştim uyumaktan ödevleri gönderdim sonra bamm süreyi 4 saat uzatıo yeni şeyler istediler gerçekten uykusuzluktan halisülasyon gördüm bi ara evde kedi geziyordu anneme dedim bunu niye eve aldınız kadın diyo neyigit uyu, sonra ozet geceriz biz sana.
hadi gozun aydin bu arada.
oyy benim canım kaptanım gözümün nuru sen ne dersen tamam, haftaya inşallah muhteşem eksilerle gelip gurup ortalamasına güzel etki ederk giriş yaparım tamam anlaştık kuzumgraphicdesigner canim sabit oldugun icin listeye bu hafta almadim canim. Ortalamayi etkiler diye acikcasi. Haftaya regl de olmayinca 100 gr eksi de olsa listeye alacagim seni canim.
Ilk sayfayi bu aksam duznelerken senide ekleyecegim
istanbulin rockandroll kizlar sizinde deneme sureniz bitti ama esas listeye girmek istiyormusunuz hic bahsetmediniz.
O_sevincli_ki masallah Kisa sürede ne guzel kilo vermissin burada. Is den haber varmi?
@_Vera_ kuzum benim. Cok ozledim seni. Hosgeldin. Sonra gorusuruz optum
graphicdesigner canim sabit oldugun icin listeye bu hafta almadim canim. Ortalamayi etkiler diye acikcasi. Haftaya regl de olmayinca 100 gr eksi de olsa listeye alacagim seni canim.
Ilk sayfayi bu aksam duznelerken senide ekleyecegim
istanbulin rockandroll kizlar sizinde deneme sureniz bitti ama esas listeye girmek istiyormusunuz hic bahsetmediniz.
O_sevincli_ki masallah Kisa sürede ne guzel kilo vermissin burada. Is den haber varmi?
@_Vera_ kuzum benim. Cok ozledim seni. Hosgeldin. Sonra gorusuruz optum
Çok teşekkür ederim ❤Tebrikler ortağım
Harikasin eşim ❤❤❤Ay benimde 1 ay oldu ya geleli. Toplamda 7 kilo vermisim. Masallah bana
ne güzel eksiii
ya bi ben 66dan inemedim sende 62 63ten inemedin napcazzz
şahane eksiler bir ayda böyle eksiler vermekde şahane
ayy şahane eksi vallahiGeçen haftaki kilom 61.8
bu hafta 61.5 yüzde 0,48
abla tebrik ederim çok iyisinKızlar 11.11.2020 79 kg
05.02 .2021 70.2 kg
Giden 8.8 kg
Üstelik sağlıkla, huzurla ve her istediğimi yiyip içerek sinirlerim gerilmeden mutlulukla verildi .
ya sen de benim gibisin tartı odaklı ama ben tartılmayı saldım kaç kgsin desen bilmiyorum ölçü ağırlıklı gidiyorum tabi çok kaçamak yaptım ama ölçülerimde azalma var diyetisyen tartılma ölçü at sadece bana haftalık dedi bence sende deneyebilirsin gerçekten yağdan eksilmek ölçüde belli oluyor ben isyan ettim bi ara bana 3 günlük bişi verdi çay ve çorba sadece 3 günde 64 kgyi gördüm biliyor musun ama zerre incelme yok çünkü su kaybettin bunu deneyimlemeden anlamıcaktın dedi ve gerçekten de tartı değil ölçü en önemlisi23.10.2020 104.7
30.10 2020 104.0
06.11.2020 104.1
13.11.2020 101.7
20.11.2020 101.4
27.11.2020 100.1
11.12.2020 98.0
18.12.2020 97.8
25 12.2020 96.7
01.01.2021 96.2
08.01 2021 95.7
15.01.2021 95.7
22.01.2021 94.7
28.01.2021 93.4
05.02.2021 93.1
Buraya katıldığımdan beri çektiğim fotoları silmişim bunları buldum kilo verme günlüğüm kaptanım size bi sorum olacak A Arrietty_ tamam kilo vermişim evet ama çok az değilmi ya sencede bi ay da toplam belki 2 belki 3 kilo vermişim nerde hata yapıyorum ben acaba bi fikriniz varmı tabiki amacım hızlı vermek değil bunu hep söylüyorum ama en az benim kilomdaki biri ayda 4 kilo vermeli ama yok bana fikir verin nolur
wuhuuuu 58ler mi şahaneA Arrietty_
@sedulu
Zeytur
Eki Görüntüle 2776881
Geçen hafta 58.55
Bu hafta 58.25
Fark : 300 gram
Yüzde: 0.512
kol çok zor gidiyor leslie ve kol egzersizleri olmadan mimkin olmuyor gitmesi
hoşgeldinnn hayırdır nisan dörtte ne varSelam kızlar nasılsınız?
ben takıma geri dönmeye karar verdim2 haftalığına izne çıkıp kaç aydır ortada yokum 2 aydır bireysel kilo vermeye çalışıyorum ama yok takımsız kg veremiyorum.. nisan 4 e kadar 7-8 kg vermem lazım
sedu ben 66 kgde sabitleyip incelmeye devam ediyorum. senin güncel kiloyu çokk merak ediyorum şimdi bakıcamE English_teacherrr kiz niye az olsun gayet ideal gidiyorsun. İncelme olarak daha fazla gidiyor senden. Önemli olan da o. Kas yag oranı gibi. Kimi 80 kg gayet fit durur kimi 70 kg göbekli olur. Önemli olan incelik
kız ev işi öyle pek de kalori yakmıyor bence ev işinin yanında spor yapmak ennnn iyisi çünkü ev işine vücudun alışkın metabolizmaya yeni şeyler vermek lazımmm
kaptanımm ben if yapmıyorum ama benide 3lü eşlere verir misinnnn var mı ifsiz kızlar.BENİMLE EŞ OLMAK İSTEYEN ELİME MUM DİKSİN ... çocukken yapardık yaKizlar her mesaji tek tek okudum ama kafam yoruldu :))
Tekrar giidp alinti almaya useniyorum.
Hepiniiz tebrik ederim cok guzel eksiler var.
Haftanin sporda ilk 3 ü ve kilo vermede ilk 3ü paylasacagim ama anca aksam yemegi sonrasi olur.
Bu hafta es yarisi 3´er kisiden yapmayi planliyorum
Mesela 1.IF grubu - 3 kisi
2.IF grubu - 3 kisi
Bu iki takim birbiri ile yaris icinde olacak :)
Obur takim ise Free takilanlar. Yani belli bir diyete uymayanlar. Oda ayni sekilde 3 kisi
Es yaris ve kilo verme sonucunu paylasinca es gruplarinida paylasirim
Simdi izin isteyecegim sizden
merhabaaa tanışamadık ben yoktum epeydir takıma hoş geldin ben kaptan yardımcısı vera.23 yaşında öğrenciyimMerhaba kizlar ben geldim.
herkesi tebrik ederim, cok güzel kilolar verilmis. Bende daha yeni yeni kendime geliyorum. Agrilardan duramadim.
sabah 2 yk yulaf yogurt ve bir avuc frambuaz.
Az önce ilac icin kücücük bir kase corba
bir hafta boyunca cok agir spor yapamiyacagim. Ama yürüyüslerimi yükseltecegim arkadaslar. Cünkü grubu zor durumda birakmak istemem.
Ayy canım çektiBulgurda cok guzel yasoganli tereyagli
Bunu hiç yemedim ama güzel olur kesinlikle sarımsaklı her şeye bayılırımben antep usulu yapiyorum sarimsakli
Ben de hariç _200Maşallah herkes ne güzel kilo vermişben hariç
Yaaa ozaman cok mantıklı bi karar olmuş temizlik yapıyoz diye spor yapmayanda ne bilimKuzum daha once vardi temizlik puanlamada.Ama bu sefer kimse spor yapmiyordu. O yuzden kaldirdim.
Suan tekrar eklemeyide dusunmuyorum : D
Canım ben bi şansımı deneyim dedim 6 saat evi temizleyincene güzel eksiii
ayy şahane eksi vallahi
abla tebrik ederim çok iyisin
ya sen de benim gibisin tartı odaklı ama ben tartılmayı saldım kaç kgsin desen bilmiyorum ölçü ağırlıklı gidiyorum tabi çok kaçamak yaptım ama ölçülerimde azalma var diyetisyen tartılma ölçü at sadece bana haftalık dedi bence sende deneyebilirsin gerçekten yağdan eksilmek ölçüde belli oluyor ben isyan ettim bi ara bana 3 günlük bişi verdi çay ve çorba sadece 3 günde 64 kgyi gördüm biliyor musun ama zerre incelme yok çünkü su kaybettin bunu deneyimlemeden anlamıcaktın dedi ve gerçekten de tartı değil ölçü en önemlisi
wuhuuuu 58ler mi şahane
hoşgeldinnn hayırdır nisan dörtte ne varmeraklı melahatım ben tam
sedu ben 66 kgde sabitleyip incelmeye devam ediyorum. senin güncel kiloyu çokk merak ediyorum şimdi bakıcam
kız ev işi öyle pek de kalori yakmıyor bence ev işinin yanında spor yapmak ennnn iyisi çünkü ev işine vücudun alışkın metabolizmaya yeni şeyler vermek lazımmm
kaptanımm ben if yapmıyorum ama benide 3lü eşlere verir misinnnn var mı ifsiz kızlar.BENİMLE EŞ OLMAK İSTEYEN ELİME MUM DİKSİN ... çocukken yapardık ya
Saatini tak adımlama sayılsın canım. Ben çok hararetli temizlik yaparım. İndir kaldır, çömel kalk, itele çek derken hiç acımam kendime. İş çabucak bitsin diye merdivenleri bile koşa koşa iner çıkarım. Kardiyo yapıyormuşum gibi sayıyorum kendimi.Yaaa ozaman cok mantıklı bi karar olmuş temizlik yapıyoz diye spor yapmayanda ne bilim
Selamm hoşgeldin canım evet yaa tartıya çok takılıyorum ama işte kilom yüksek diye belkide biraz düşmek istiyorumne güzel eksiii
ayy şahane eksi vallahi
abla tebrik ederim çok iyisin
ya sen de benim gibisin tartı odaklı ama ben tartılmayı saldım kaç kgsin desen bilmiyorum ölçü ağırlıklı gidiyorum tabi çok kaçamak yaptım ama ölçülerimde azalma var diyetisyen tartılma ölçü at sadece bana haftalık dedi bence sende deneyebilirsin gerçekten yağdan eksilmek ölçüde belli oluyor ben isyan ettim bi ara bana 3 günlük bişi verdi çay ve çorba sadece 3 günde 64 kgyi gördüm biliyor musun ama zerre incelme yok çünkü su kaybettin bunu deneyimlemeden anlamıcaktın dedi ve gerçekten de tartı değil ölçü en önemlisi
wuhuuuu 58ler mi şahane
hoşgeldinnn hayırdır nisan dörtte ne varmeraklı melahatım ben tam
sedu ben 66 kgde sabitleyip incelmeye devam ediyorum. senin güncel kiloyu çokk merak ediyorum şimdi bakıcam
kaptanımm ben if yapmıyorum ama benide 3lü eşlere verir misinnnn var mı ifsiz kızlar.BENİMLE EŞ OLMAK İSTEYEN ELİME MUM DİKSİN ... çocukken yapardık ya
Bende doğum yapmadan öyleydim doğumdan sonra bu temboya belim dayanmıyo hastanelik oluyorum direk doğumda iğne yapılan yerde hasar kaldı bende yormadan yapıyorum kendimi işte 6 saat sürüyoSaatini tak adımlama sayılsın canım. Ben çok hararetli temizlik yaparım. İndir kaldır, çömel kalk, itele çek derken hiç acımam kendime. İş çabucak bitsin diye merdivenleri bile koşa koşa iner çıkarım. Kardiyo yapıyormuşum gibi sayıyorum kendimi.