Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kahvaltı öncesi

2 kuru kayısı +1 incir + 500 ml su

Kahvaltıya anneme davetliydim

Kahvaltı

1 yumurta
1/2 simit
1/2 yoğurt kurabiyesi
5 zeytin
1 kk peynir
2 tk tereyağ
2 tk bal
1 domates
200 ml şekersiz çay

Ara öğünler

1 - 400 ml dukan içeceği
2- 150 ml limonlu yeşil çay + 6 adet altınbaşak kepekli yulaflı bisküvi
3- 1 kk san sebastian chesecake + 500 ml su

Akşam menüm

1 kepçe mercimek çorbası
2 adet ızgara tavuk pirzola
4 yk pirinç pilavı
3 yk yoğurt
125 ml karışık meyve suyu

A Arrietty_ sedulu sedulu @_Vera_

Menum

12.00
2 acukali ekmek
1 yumurtali peynirli omlet

14.30
1 elma

17.00
Buyuk kase ile kuru fasulye
1 porsiyon bezelyeli bulgur
500 ml ayran.

Bugun odul menusu gibi oldu, normalde diyetimde olmayan hic bir sey yok ama porsiyonlar biraz fazla kacti.

Suyu 2 lt ye tamamlayacagim henuz olmadi.
Menün sade abarti bir şey yok ama akşam yediklerin yarına gaz yapacak 😀 tartılma sakın canım 😀 bulgur pilavı masum gibi gözüküyor ama yine de karbonhidrat dolu. O yüzden ben akşam yemeğin de yersem 3/4 kaşıkla kapatıyorum. Yoksa yedikçe yiyesi geliyor insanın 😀

Menün sade abarti bir şey yok ama akşam yediklerin yarına gaz yapacak 😀 tartılma sakın canım 😀 bulgur pilavı masum gibi gözüküyor ama yine de karbonhidrat dolu. O yüzden ben akşam yemeğin de yersem 3/4 kaşıkla kapatıyorum. Yoksa yedikçe yiyesi geliyor insanın 😀

Sistim sistim.
Simdi yuruyus yapip inmeye calisicam.
Inersem de jumping jack 🤞

Bugün menüm
Sabah 150 gr menemen 15 gr beyaz peynir 10 gr tulum peyniri 3 zeytin 1 dilim tb ekmeği
Kuşluk tarçınlı türk kahvesi 1 kase üzüm hoşafı
Öğle 3 kaşık taze fasülye 2 kaşık yoğurt
Akşam 4 kaşık kuru fasülye 2 kaşık bulgur pilavı küçük bi kase cacık
Su 2.5 lt
Spor 7500 adım 10 dk jj kaptan senin yolladığın
A Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu

Ne hasari canim epidural falan mi olmustun
Aynen canım epidural oldum 36 haftalık suyum geldi bide preeklemsi geçiriyodum hemen sezeryana alındım eve gittik hiç ama hiç dinlenmedim yatmadım uzanmadım ayaktaydım hep bir hafta belki toplasan 5 saat anca uyumuşumdur. Oğluma bişey olacak korkusu ile canımı unuttum şuan bi ağır iş yapıyım gecesi agrı başlıyo ama öyle böyle bi agrı değil secde eder pozisyona sokuyo beni eve ambulans cağırdık kaç kez kımıldayıp arabaya gitcek halim bile olmuyodu sonrasında kusuyodum hep 2 bucuk sene oldu dogum yapalı 5 kez böyle bi sıkıntı yaşadım bişeyde bulamadılar doğumdan sonra dinlenmediğime soruyoruz bu sıkıntıyı

Ne hasari canim epidural falan mi olmustun
Aynen canım epidural oldum 36 haftalık suyum geldi bide preeklemsi geçiriyodum hemen sezeryana alındım eve gittik hiç ama hiç dinlenmedim yatmadım uzanmadım ayaktaydım hep bir hafta belki toplasan 5 saat anca uyumuşumdur. Oğluma bişey olacak korkusu ile canımı unuttum şuan bi ağır iş yapıyım gecesi agrı başlıyo ama öyle böyle bi agrı değil secde eder pozisyona sokuyo beni eve ambulans cağırdık kaç kez kımıldayıp arabaya gitcek halim bile olmuyodu sonrasında kusuyodum hep 2 bucuk sene oldu dogum yapalı 5 kez böyle bi sıkıntı yaşadım bişeyde bulamadılar doğumdan sonra dinlenmediğime soruyoruz bu sıkıntıyı

Hadi ya cok kotu olmuş gecmis olsun

A Arrietty_ sedulu sedulu
3 litre suictim halada icesim var nedense 😅
10.000 adim 500 puan
Havlulu video 7 dk 49 puan
Diger jj video 10 dk 50 puan
25 skuat 25 mekik 100 puan
Toplam 699 puan 😁😁

Eklentiler

• Screenshot_20210205-200903_FatSecret.jpg
    Screenshot_20210205-200903_FatSecret.jpg
    49,8 KB · Görüntüleme: 17
  • Screenshot_20210205-200901_FatSecret.jpg
    Screenshot_20210205-200901_FatSecret.jpg
    49,5 KB · Görüntüleme: 16
Bugün menüm
Sabah 150 gr menemen 15 gr beyaz peynir 10 gr tulum peyniri 3 zeytin 1 dilim tb ekmeği
Kuşluk tarçınlı türk kahvesi 1 kase üzüm hoşafı
Öğle 3 kaşık taze fasülye 2 kaşık yoğurt
Akşam 4 kaşık kuru fasülye 2 kaşık bulgur pilavı küçük bi kase cacık
Su 2.5 lt
Spor 7500 adım 10 dk jj kaptan senin yolladığın
Ay bide ödül olarak salep içtim onu unuttum yazmayı

Sabah
2 yumurta pişmiş
5 zeytin
1 dilim ekmek