Menün sade abarti bir şey yok ama akşam yediklerin yarına gaz yapacakA Arrietty_sedulu @_Vera_
Menum
12.00
2 acukali ekmek
1 yumurtali peynirli omlet
14.30
1 elma
17.00
Buyuk kase ile kuru fasulye
1 porsiyon bezelyeli bulgur
500 ml ayran.
Bugun odul menusu gibi oldu, normalde diyetimde olmayan hic bir sey yok ama porsiyonlar biraz fazla kacti.
Suyu 2 lt ye tamamlayacagim henuz olmadi.
Menün sade abarti bir şey yok ama akşam yediklerin yarına gaz yapacaktartılma sakın canım bulgur pilavı masum gibi gözüküyor ama yine de karbonhidrat dolu. O yüzden ben akşam yemeğin de yersem 3/4 kaşıkla kapatıyorum. Yoksa yedikçe yiyesi geliyor insanın
Kız bi de ayran içip içeride bulgurları sisirdin tabiSistim sistim.
Simdi yuruyus yapip inmeye calisicam.
Inersem de jumping jack
Aynen canım epidural oldum 36 haftalık suyum geldi bide preeklemsi geçiriyodum hemen sezeryana alındım eve gittik hiç ama hiç dinlenmedim yatmadım uzanmadım ayaktaydım hep bir hafta belki toplasan 5 saat anca uyumuşumdur. Oğluma bişey olacak korkusu ile canımı unuttum şuan bi ağır iş yapıyım gecesi agrı başlıyo ama öyle böyle bi agrı değil secde eder pozisyona sokuyo beni eve ambulans cağırdık kaç kez kımıldayıp arabaya gitcek halim bile olmuyodu sonrasında kusuyodum hep 2 bucuk sene oldu dogum yapalı 5 kez böyle bi sıkıntı yaşadım bişeyde bulamadılar doğumdan sonra dinlenmediğime soruyoruz bu sıkıntıyıNe hasari canim epidural falan mi olmustun
Aynen canım epidural oldum 36 haftalık suyum geldi bide preeklemsi geçiriyodum hemen sezeryana alındım eve gittik hiç ama hiç dinlenmedim yatmadım uzanmadım ayaktaydım hep bir hafta belki toplasan 5 saat anca uyumuşumdur. Oğluma bişey olacak korkusu ile canımı unuttum şuan bi ağır iş yapıyım gecesi agrı başlıyo ama öyle böyle bi agrı değil secde eder pozisyona sokuyo beni eve ambulans cağırdık kaç kez kımıldayıp arabaya gitcek halim bile olmuyodu sonrasında kusuyodum hep 2 bucuk sene oldu dogum yapalı 5 kez böyle bi sıkıntı yaşadım bişeyde bulamadılar doğumdan sonra dinlenmediğime soruyoruz bu sıkıntıyıNe hasari canim epidural falan mi olmustun
Hadi ya cok kotu olmuş gecmis olsunAynen canım epidural oldum 36 haftalık suyum geldi bide preeklemsi geçiriyodum hemen sezeryana alındım eve gittik hiç ama hiç dinlenmedim yatmadım uzanmadım ayaktaydım hep bir hafta belki toplasan 5 saat anca uyumuşumdur. Oğluma bişey olacak korkusu ile canımı unuttum şuan bi ağır iş yapıyım gecesi agrı başlıyo ama öyle böyle bi agrı değil secde eder pozisyona sokuyo beni eve ambulans cağırdık kaç kez kımıldayıp arabaya gitcek halim bile olmuyodu sonrasında kusuyodum hep 2 bucuk sene oldu dogum yapalı 5 kez böyle bi sıkıntı yaşadım bişeyde bulamadılar doğumdan sonra dinlenmediğime soruyoruz bu sıkıntıyı
Saol canımm teşekkür ederim eşimede diyorum annemede kayımvalideme ikinciyi doğurunca hepinizin anası ağlıcakHadi ya cok kotu olmuş gecmis olsun
Insallah bu sefer saglikla gönlünce olur herseySaol canımm teşekkür ederim eşimede diyorum annemede kayımvalideme ikinciyi doğurunca hepinizin anası ağlıcak
Geçmiş olsun bende epidural normal doğum yaptım ama bi sıkıntı olmadı. 2. çocuk iyi cesaret valla benim hiç gözüm yemiyorSaol canımm teşekkür ederim eşimede diyorum annemede kayımvalideme ikinciyi doğurunca hepinizin anası ağlıcak
Ay bide ödül olarak salep içtim onu unuttum yazmayıBugün menüm
Sabah 150 gr menemen 15 gr beyaz peynir 10 gr tulum peyniri 3 zeytin 1 dilim tb ekmeği
Kuşluk tarçınlı türk kahvesi 1 kase üzüm hoşafı
Öğle 3 kaşık taze fasülye 2 kaşık yoğurt
Akşam 4 kaşık kuru fasülye 2 kaşık bulgur pilavı küçük bi kase cacık
Su 2.5 lt
Spor 7500 adım 10 dk jj kaptan senin yolladığın
A Arrietty_ @_Vera_sedulu
Aminnnn çokk aminnnInsallah bu sefer saglikla gönlünce olur hersey
Valla benim gözüm yiyoda bi kilo vereydimGeçmiş olsun bende epidural normal doğum yaptım ama bi sıkıntı olmadı. 2. çocuk iyi cesaret valla benim hiç gözüm yemiyor