- 7 Şubat 2020
- 2.305
- 11.405
- 32
Afiyet olsun canim. Su portakalli kerevizi bende denemek istiyorum. Yogurtlu meze falan yiyorum ama cesaret edip yemegini yapmadim hic. Evde var dur bakalim yarina yapayımAkşam menüm
2 adet ızgarada tavuk pirzola
4 yk portakallı kereviz
3 yk süzme yoğurt
Su
Ben de şu anda 10000 oldum akşam biraz daha artırabilirim inşallahCeyhans esim sporlar ne alemde,
benim nedense belim agriyor bugun, dun de o kadar yoga yaptim, nedense acep.
cok bir katkim olamayabilir, o yuzden umudumuz sana bagli
10bin adimimi atarim ama merak etme, onu olsem kalsam da yapmaya calisiyorum.
umudumuz sana bagliBen de şu anda 10000 oldum akşam biraz daha artırabilirim inşallah
NapıyorsunTahinli ekmek canim.
Ustunde ki de galiba avokado sosdu. Ben yapmadim. Ama simdi ekmegi yapacagim. Muffin kalibinda deneyecegim
İlk skor geldi
Senİlk skor geldi
Az bişeydi ama diyete yakışmadıCok mu ictin
Onlardan zaten 60binden aşağı adım gelmezSenistanbulin Zeytur u bekle onlar asmistir kendilerini. Dunden yorgunum zaten bugun iyice bittim. 20000 e tamamlarsam ne ala
Ehh birazcık geçtik işte 20 binleriSenistanbulin Zeytur u bekle onlar asmistir kendilerini. Dunden yorgunum zaten bugun iyice bittim. 20000 e tamamlarsam ne ala
İşte bu hisler size kazandırıyoristanbulin takımın bizden beklentisini yükselttik iyice iyimi size layık olmaya çalışcam takımmm
Yanlızz içimden bi ses grup pusuya yattı 23.30 da rekorlar ucacak gbime geliyoooo amaaaa bilemedim
Çok fresh bir tadi varAfiyet olsun canim. Su portakalli kerevizi bende denemek istiyorum. Yogurtlu meze falan yiyorum ama cesaret edip yemegini yapmadim hic. Evde var dur bakalim yarina yapayım
Sanmam ya sen artik otur hic gerek yok yani cok abartmayaistanbulin takımın bizden beklentisini yükselttik iyice iyimi size layık olmaya çalışcam takımmm
Yanlızz içimden bi ses grup pusuya yattı 23.30 da rekorlar ucacak gbime geliyoooo amaaaa bilemedim