Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Senden tırsıyorum şuaann kesin sende çoştun dimii :KK70:
Yok kiz nerde diyom ya 20.000 olsam birakcam belki 1 2 bin daha ama kalkamıyorum. Cocuklari uyutayimbakicaz. Simdi filtr kahvemi yaptım çöktüm resmen onu iciyorum😅

A Arrietty_ kaptanım 12 de kahvaltı yapıyorum 19 Da akşam yemeği. Ertesi gün 12 ye kadar bişey yemek yasak. Bu şekilde üçüncü günüm olacak ama ben spor yapamıyorum ya iki çocuğum var ev işleri falan çok aşırı yoruyorum gelenim gidenim çok benim gece de hiç halim kalmıyor bugün ancak 3000 adım yürüdüm, 200 tane ip atladım bu kadar yapabildim
Menüm de
sabah
7 yeşil zeytin, 3 dilim peynir, domates salatalık bi tane patatesli börek( bu olmadı gibi ama 🤭 )
Akşam
5 kaşık bulgur pilavı, 1 tavuk but, 1 kase cacık
Bu arada gün içinde ben çok su içiyorum şu ana kadar 2.5 litre su 1 litre yeşil çay limon tarçın maydanoz karışımı detoks suyu içtim.

Bugünün menüsü
Sabah soğanlı yumurta peynir 1 dilim tb ekmeği yeşillik
Ara elma suyu
Öğle yulaf lapası
Ara 1 hurma 2 ceviz ve kahve
Akşam 1 tane fırında tavuk yoğurtlu kabak salatası ve yeşil salata
Su 2.5 lt
Spor 11 000 adım 650 puan ×2 1300
15 dk iç bacak plates ×7 105 puan toplam 1405 puan
A Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu @aylakkadın

Eklentiler

• Screenshot_2021-02-01-20-57-57.png
    Screenshot_2021-02-01-20-57-57.png
    84,8 KB · Görüntüleme: 23
A Arrietty_ kaptanım 12 de kahvaltı yapıyorum 19 Da akşam yemeği. Ertesi gün 12 ye kadar bişey yemek yasak. Bu şekilde üçüncü günüm olacak ama ben spor yapamıyorum ya iki çocuğum var ev işleri falan çok aşırı yoruyorum gelenim gidenim çok benim gece de hiç halim kalmıyor bugün ancak 3000 adım yürüdüm, 200 tane ip atladım bu kadar yapabildim
Menüm de
sabah
7 yeşil zeytin, 3 dilim peynir, domates salatalık bi tane patatesli börek( bu olmadı gibi ama 🤭 )
Akşam
5 kaşık bulgur pilavı, 1 tavuk but, 1 kase cacık
Bu arada gün içinde ben çok su içiyorum şu ana kadar 2.5 litre su 1 litre yeşil çay limon tarçın maydanoz karışımı detoks suyu içtim.
Cok iyi saat araligin. Haftaya hatta Cuma sasirtir seni tarti.
Ev isi ile yorma kendini. Haftada 1 dip temizlik yapiyorum. Gün icinde etrafi toparliyoruz esim ile. Yemekler benden bulasik, camasir asma ondan 🤣
Alma Eve kimseyi 🤪
5 kasik bulgur pilavi cok olmus. 3 yk tavsiye ederim :).
Suyu cok icmem avantaj bence. Altina dusme bu miktarin. Ustunede cikma bence

Merhaba bayanlar sabah 2 dilim ekmek 7 zeytin 2 dilim peynir yedim. Arada sekersiz cay ve küçük bir kurabiye. Akşam mantarlı et sote ve az pilav.
Sporum 22 dakika yüzme 220 puan
23 dakika koşu 230 puan toplam 450 puan. Bu arada keyfi yüzmelerimi yazmadım. Özellikle spor yapmak için 20 dakika yüzdüm. Bunlar da adımlarım bnnu bnnu A Arrietty_

Eklentiler

• Screenshot_20210201_212626_com.xiaomi.hm.health.jpg
    Screenshot_20210201_212626_com.xiaomi.hm.health.jpg
    52,7 KB · Görüntüleme: 24
X