Senden tırsıyorum şuaann kesin sende çoştun dimiiSanmam ya sen artik otur hic gerek yok yani cok abartmaya
6 tane yedim. Zor tuttum kendimiOhh misss afiyet olsun cok kacirma ortak. Ben dayanamam cok yerim diye yapmıyorum
Yok kiz nerde diyom ya 20.000 olsam birakcam belki 1 2 bin daha ama kalkamıyorum. Cocuklari uyutayimbakicaz. Simdi filtr kahvemi yaptım çöktüm resmen onu iciyorumSenden tırsıyorum şuaann kesin sende çoştun dimii
Hedefime ulaşacam diye çayımıda ayakta içecem artıkYok kiz nerde diyom ya 20.000 olsam birakcam belki 1 2 bin daha ama kalkamıyorum. Cocuklari uyutayimbakicaz. Simdi filtr kahvemi yaptım çöktüm resmen onu iciyorum
Kesin gecti varya
Kiz bu nasil hirsHedefime ulaşacam diye çayımıda ayakta içecem artık
Benden bugünlük fazla adım çıkmaz
Yok daha yeni 30bin oldumKesin gecti varya
İstanbulinin rekorunu geçmem lazımKiz bu nasil hirs
Masallah masallah.
15bin oldum nerdeyse.
1 Saat dizim var. O sürede 20bin olur. Yeter valla
Ay ben daha yeni 30 bin oldum
Valla niyetim var benim ama hic halim yok
Bu saatte uyuyolarmııı süperr yaaa benim oğlumun daha yeni enerjisi geldiValla niyetim var benim ama hic halim yokbende simdi cocuklari yatirdim. Tv karsisinda yurucem. Bakalim ne kadar cikacak
Cok iyi saat araligin. Haftaya hatta Cuma sasirtir seni tarti.A Arrietty_ kaptanım 12 de kahvaltı yapıyorum 19 Da akşam yemeği. Ertesi gün 12 ye kadar bişey yemek yasak. Bu şekilde üçüncü günüm olacak ama ben spor yapamıyorum ya iki çocuğum var ev işleri falan çok aşırı yoruyorum gelenim gidenim çok benim gece de hiç halim kalmıyor bugün ancak 3000 adım yürüdüm, 200 tane ip atladım bu kadar yapabildim
Menüm de
sabah
7 yeşil zeytin, 3 dilim peynir, domates salatalık bi tane patatesli börek( bu olmadı gibi ama)
Akşam
5 kaşık bulgur pilavı, 1 tavuk but, 1 kase cacık
Bu arada gün içinde ben çok su içiyorum şu ana kadar 2.5 litre su 1 litre yeşil çay limon tarçın maydanoz karışımı detoks suyu içtim.