Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

A Arrietty_ kendini gözden kaçırmışsın Tek başına iki kişilik spor yapıyorsun farkında mısın?
Ofiste oturdukça kendimi yiyorum zati Zeynep deyince fena oldum yine

Kahvaltim
Tüm gün hareket halinde olacagim.
Su matarani begendim
A Arrietty_ su an oğlan üstümde araba sürüyor bi yere kimildayamiyorum bugün fazla adım çıkmaz benden
Chloe sonrasi mi yol niyetine kullaniyor seni
Cikaar cikar. Yeme bizi
A Arrietty_ kendini gözden kaçırmışsın Tek başına iki kişilik spor yapıyorsun farkında mısın?
Ofiste oturdukça kendimi yiyorum zati Zeynep deyince fena oldum yine
Haha kendimi ovmeyim dedim. Koltuga filan da oturmak eziyet, kalkmakda
Yarine yine deli spor planim var.
Arada kalk merdiven in cik

Su matarani begendim

Chloe sonrasi mi yol niyetine kullaniyor seni
Cikaar cikar. Yeme bizi

Haha kendimi ovmeyim dedim. Koltuga filan da oturmak eziyet, kalkmakda
Yarine yine deli spor planim var.
Arada kalk merdiven in cik
Benimde baldırlar kasıyo, kimse görmüyorsa penguen gibi yürüyorum. Birileri varsa acı yok Rocky diye diye
Her acıda yazın giyeceğin mükemmel bikiniyi düşün, hangi manken bu diyecekler arkandan

O gün bu günmü acaba
Zeytur bak canım sedulu ne demiş. Hırs yapma bence bacaklarına yazık, örgü ör bugün sen, iplerin benden
Aahahah yaa süpersinn örgü günüm perşembeee bak şimdi örgü dedin oğlum annee tillttii tiltii diyodu tilkimi örsem perşmbe napsam

Benimde baldırlar kasıyo, kimse görmüyorsa penguen gibi yürüyorum. Birileri varsa acı yok Rocky diye diye
Her acıda yazın giyeceğin mükemmel bikiniyi düşün, hangi manken bu diyecekler arkandan
Bu yaz kurtulurmuyum mayodan
A Arrietty_ sedulu H3RA_ istanbulin
Paylaşmayım paylaşmayım didim amaaa illaaa gaza getir bizi diyosunuz
Saat daha 5 akşama gelirmi bi 41 bin
Olur bence bu gidisle. Ne kalmis ki
12bin deyim ben. Ama zor yuruyorum. Squat uzun sure yapmam dicem ama yarin de var planda

Valla kaslari agriyor ama gic belli olmaz onun sagisolu

Bu yaz kurtulurmuyum mayodan

Olur bence bu gidisle. Ne kalmis ki
12bin deyim ben. Ama zor yuruyorum. Squat uzun sure yapmam dicem ama yarin de var planda
Valla chloe ting yaptım vücudum alıştı sanki kaptanım ara vermicem verirsem bida hamlıcak vücudum yarın değilde bi sonraki gün yapsan

Çok geçmiş olsun. Iyi olmana sevindim.

bu yaz o yaz mi yoksa

bir onceki kis kendime s beden sortlar aldim kisin indirimdeyken, cok asiri zeki oldugum icin, garibanlar yazin dolaptan ciktiklari gibi iceri geri donduler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…