Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bu saatte uyuyolarmııı süperr yaaa benim oğlumun daha yeni enerjisi geldi bide kaç yaşlarındalar Allah bağışlasın
Amin canim hepimizinkini. Kizim 2 oglum 4 yasinda. Kiz gunduzde 2 saat uyuyor. Ama mert birakti gunduz uykusunu birkac aydir. O yuzden erken yatıyor. Oglen uyurken 11 den asagi yatmiyirdu. Simdi kafam rahat oldu valla. En gec 10 da yataktalar

Tatilde bile harika menu
Sporlar da harika. Adim puani ben hesaplar eklerim tabloya

İsmim elif helin öğrenciyim 20 yaşındayım bekarım canlıyım 68 kiloyum 50 kilo hedefim küçüklükten beri kiloluyum pcosluyum. Ayrıca duygusal yiyiciyim. Ayna karşısında güzel durmak boydan fotoğraf çekebilmeyi sevmek ve en önemlisi pcos için zayıflamak istiyorum

Merhaba hosgeldiniz
Ben Zeynep takim kaptani. 33 yasinda 2 cocuk annesiyim. Sporu cok severim

Ilk sayfada ki Ilk postu okursaniz sevinirim. Sorunuz varsa her zaman sorabilirsiniz

Merhaba hosgeldiniz
Ben Zeynep takim kaptani. 33 yasinda 2 cocuk annesiyim. Sporu cok severim

Ilk sayfada ki Ilk postu okursaniz sevinirim. Sorunuz varsa her zaman sorabilirsiniz
Yarından itibaren günlük menümü paylaşacağım bugünden itibaren bir uygulamada basen ve kol için egzersiz yapacağım

Hoşgeldiniz
Vay anam vay babam naptınız siz yahuu... Siz yakında 50000 de yaparsınız
Yok canım ya 41 bin yapsam ne ala dahada üstüne çıkmam

istanbulin canım eşim kıymetli eşim
2 deli bi araya gelmemeliydik

Hedefin kaç gııı valla yoruldum seninn rekorunu gececem diye egerki daha yürüyeceksen ben oturayım artık
Yarına kaslar şişti diye ağlamayın kızlar oturun dinlenin gerçekten. Başka spor yapmaya mecaliniz kalmayacak

iyi akşamlar bugünler işlerim çok yoğun arkadaşlar bugün fazla bişey yapamadım.
sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta
1 peynir
salata, çay
ara: lifalif bitterli bar 1 tane + mandalina + 2 hurma + 1 ceviz
akşam: kuru fasulye + az pilav + ayran+ salata

spor: 2000 adım = 100 puan
bugün utanç tablosuyum spora ama gerçekten sabahtan şu saate kadar hala bilgisayar başındayım ve hala işlerim bitmedi...
A Arrietty_

Merhaba hos geldiniz takıma. Yaşınız daha genç rahatsızlığınıza rağmen iradeyle gayet güzel kilo verirsiniz. Burada birbirimizi teşvik ediyoruz destek oluyoruz bol bol.

Valla ben yoruldum dizinin ikinci bolumunun 5dksinda biraktim artik. Yesil kahvemi alip oturacagim simdi.
Bende dinleniyorum yarına 50 dakikalık chloe bölümü var. Enerji lazım
Benim kaslar pert zaten sabah choleyide yaptım ama dünkünü yapmışım yarın 3 days tan devam edecem
Geriden geliyorsun o zaman. Ben yarına 6. Gün programını yapmış olacağım.

Bende dinleniyorum yarına 50 dakikalık chloe bölümü var. Enerji lazım

Geriden geliyorsun o zaman. Ben yarına 6. Gün programını yapmış olacağım.
İlk günden sonra yapamadım ya ben oturup kalkamıyodum perşan etmişti beni ama şimdi iyiyim alıştı vücudum sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…