Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cuma kilom: 73.1
Pazartesi kilom: 73.6
Fark: +500 gr

Her haftasonu olan durum bu zaten hiç sıkıntı yok, Allah'ın izniyle cumaya eksi rakamları görürüm mutlaka inşallah.

Sabah Kahvaltım:
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 yumurta
1 bitki çayı

Ara: Hurma topu 1 küçük.

A Arrietty_ S Sade_Bilge

Eklentiler

• 53ea58d6-cce8-4a3a-9ec7-6b3c69fc88e5.jpg
    53ea58d6-cce8-4a3a-9ec7-6b3c69fc88e5.jpg
    59,1 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleme:
Tarifini yazmışmıydın gerilere bakayım bi. Herkes artı çıkarken, seni eksi gösteren çorbayı bir hafta içebilirim.:KK48: Üstelik regl haftan birde.

Ben o zaman her gün 4 lt falan su içiyorum, hemde limonlu. @neutral bunu çok sevdi :rapci:

Hayırdır canım önemli bir şey yoktur inşallah.
Sağol canım ben bi rahatsızlandım geçen aylarda ambulansla fakülteye götürdüler midemden de anca şimdiye sıra bulabildim ki muayene olayım pandemiden dolayı çok az dr sayısı filan bakalım ne çıkcak sonuç kilo da verdim dedim kan tahlili yapabilir misiniz değerlerime bakın diye

Sağol canım ben bi rahatsızlandım geçen aylarda ambulansla fakülteye götürdüler midemden de anca şimdiye sıra bulabildim ki muayene olayım pandemiden dolayı çok az dr sayısı filan bakalım ne çıkcak sonuç kilo da verdim dedim kan tahlili yapabilir misiniz değerlerime bakın diye
Allah acil şifa versin inşallah Ayşe hanım, bakalım sonuçlar nasıl çıkacak inşallah ciddi birşey değildir, geçici bir durumdur.

Tarifini yazmışmıydın gerilere bakayım bi. Herkes artı çıkarken, seni eksi gösteren çorbayı bir hafta içebilirim.:KK48: Üstelik regl haftan birde.

Ben o zaman her gün 4 lt falan su içiyorum, hemde limonlu. @neutral bunu çok sevdi :rapci:

Hayırdır canım önemli bir şey yoktur inşallah.
Aynen regl im birde. Cok sasirdim. Dun normale gore agir spor yaptim. Agirlik kaldirmadim ama heryerim agriyor. Merdivenden inerken øluyorum. Dun ki Squat ust bacak kaslarimi fena sisirdi.

1 kabak
1 avuc ispanak
1 kirmizi kapya
Biraz maydonoz
Ben bunlari hasladim ustunu kapatacak kadar su ile.
Sonra blender de cektim. Icine yenibahar, biraz tuz, biraz baska bir baharat ismi dogru mu bilmiyorum kucuk hindistan Cevizi diyor Google. Muskat cevizi danca

Birde 2 gundur sivi alimimi yukselttim. Ondan da bence.
Yesil kahve de olabilir sebebi

E English_teacherrr gecmis olsun canım gitmişken kabizlikla ilgili de sor belki tetikliyordur rahatsızlığını.
rockandroll rockandroll canim güzel eksi görmüşsün. Sana menü yorumlarında hep diyorum yaşından ötürü dikkat etsen hızlı vereceksin kiloyu. Metabolizman iyi çalışıyor sadece karbonhidratı keserek hedefe ulaşabilirsin

Geçmiş olsun canım 😘

E English_teacherrr gecmis olsun canım gitmişken kabizlikla ilgili de sor belki tetikliyordur rahatsızlığını.
rockandroll rockandroll canim güzel eksi görmüşsün. Sana menü yorumlarında hep diyorum yaşından ötürü dikkat etsen hızlı vereceksin kiloyu. Metabolizman iyi çalışıyor sadece karbonhidratı keserek hedefe ulaşabilirsin
Sağol canım he söyledim tüm hepsini kan değerlerine göre bakalım dedi yoksa sanırım endoskopi ye yönlendirecek

X