Eskiden ayrı ayrı yapıyorduk canım sonra çok kafalar karıştı bu konuda. Yürüyüşte adım bu kadar normalde bu kadar vs diye. Bu hafta öyle ugrasmak istemedik. Sonuçta yürüyüş tempolu bir spor. Adım yürüyüş bu hafta ayrı ayrı fark etmiyor yani.arkadaslar birsey merak ettim simdi.
Diyelim ki tempolu yürüyüs yaptik dakikasinin puan hesaplamasini yaptik, ayni zamanda adimlarin puanini. bunu topluyormuyuz? bu kismi algilayamadim. Cünkü sedulu arkadas ta öyle yapmis, yani hepsini hesaplamis, bu yüzden algilayamadim.
Yine harikasın canımBende bildirim yapayım bugün epey az yemişim ama açlık hissetmedim.
Chloe ting 50 dk 500 puan
Dans 40 dk 320 puan
Yürüyüş 30 dk tempolu 300 puan
İp atlama 500 adet 75 puan
17300 adım 865 puan
Toplam 2060 puan
A Arrietty_H3RA_
Eki Görüntüle 2773510 Eki Görüntüle 2773512
Gayet verimli bir gün olmuş. Bende uzun süredir yürüyüş yapma fırsatı bulamamıştım hava güzeldi çocuk parkta babasıyla oynarken koşu yolunda tempolu yürüdüm iyi geldi baya açık havaEki Görüntüle 2773519 Eki Görüntüle 2773520 Eki Görüntüle 2773521 Eki Görüntüle 2773522 Eki Görüntüle 2773524
400 adet ip atlama 60 puan
75 sguat 20 mekik 190 puan
400 bölgesel 200 puan
13.314 adım 665 puan
Toplam 1.115 puan
1 lt su 1 lt dukan birası
A Arrietty_ @_Vera_sedulu
Merhaba arkadaslar bugün cok yogundum. Aksam yemegimi yedim, saat 17 den itibaren dükkan kapandi.
Neler yedim bugün
saabah: iki haslanmis yumurta, domates, salatalik, zeytin , peynir ve yesil cay
arada bir avuc kadar yabanmersini tükettim.
aksam: bir kase salata, bir dilim pizza
benim en büyük problemim su icecemem. kendimi resmen zorluyorum, bu seferde lavodan cikamiyorum.
Dün 1,5 litre su ictim bu bile benim icin rekor, normalde günde birdak suyu zor icen birisiyim.
Bugün de bir litre bitti, digerine gecis yaptim. Sanirim gece yatana kadar icerim diye umuyorum.
iki gündür yediklerimi bir uygulamaya aktariyorum. daha cok karbonhidrat, yag ve protein aliminimi görmek icin. ve fark ettim ki karbonhidrat veya yag yüksek oluyor, ama protein degerim düsük oluyor.
Protein de bildigimiz üzere doyurucu ve kaslar icin son derece önemli. Bu yüzden bu konuda biraz arastirma yapip, protein degeri yüksek besinlere yönelecegim. Sanirim bu yüzden cok fazla acikma hissi olusuyor bende. hem su problemi hemde proteinden ötürü. bu konuda bu hafta degisiklik yapip farki izleyelim istiyorum.
Yogunluktan adim sayimi tam dolduramadim, bu yüzden bir tur yürüyüs yapmaya cikiyorum.
Sporumu sonra tekrar paylasirim.
Vucudum tepki mi gösteriyor anlamadim ama kendimi cok yorgun ve halsiz hissediyorum. Sebebi ne olabilir sizce?
Açık havada yürüyüş kesinlikle çok daha keyifli. Çoğu zaman kulaklığımla müzik eşliğinde yürürken zamanın farkına varmıyorum. Oturduğum site çok büyük ve sokaklardan oluşuyor. Pandemi de bile rahatlıkla dışarı çıkabildik.Gayet verimli bir gün olmuş. Bende uzun süredir yürüyüş yapma fırsatı bulamamıştım hava güzeldi çocuk parkta babasıyla oynarken koşu yolunda tempolu yürüdüm iyi geldi baya açık hava
Eki Görüntüle 2773519 Eki Görüntüle 2773520 Eki Görüntüle 2773521 Eki Görüntüle 2773522 Eki Görüntüle 2773524
400 adet ip atlama 60 puan
75 sguat 20 mekik 190 puan
400 bölgesel 200 puan
13.314 adım 665 puan
Toplam 1.115 puan
1 lt su 1 lt dukan birası
A Arrietty_ @_Vera_sedulu
Merhaba kizlar
Bugun evde boya badana isleri vardı. Esim boya yapti bende temizlige giristim. Cam kapi ne olursa artik. Bi yandan da esimin arkasini topladim tabi
Anca oturdum popomun ustune. Simdi bi dus alip yaticam direk menümü paylasiyim. Bu arada gunduz yemek yapma imkanim olmadi ev talan haldeydi. Disardan soyledik. O yuzden biraz karbonhidrat kacti farkindayim. Umarim yarini etkilemez
A Arrietty_sedulu E Emeeelll
1.5 litre su
17.000 adim baska bisi yapamadim
850 puan
Iyi gecelr herkese
Merhaba kızlar
Sabah: 10.30
1.5 kahve fincanı yulafı süt ve muzla pişirdim yedim.
2 hurma
3 ceviz
1 cay kasigi bal
Öglen: 15:00
1 dilim ekmek
2 kaşik kavurma
3 hurma
1 muz
Akşam: 19:30
Tarhana çorbası 1 kase
1 dilim ekmek
Su : 1/2 litre. 1 litreye anca tamamlarim.
1 litre dukan
Spor:
Tüm gün migrenden yattım. Yeni yeni kendime gelince Leslie ile yürüdük.
Leslie 48 dk: 336
Yürüyüş: 1713 adım: 85
Toplam: 421 puan
D -DOLUNAY-
A Arrietty_sedulu @_Vera_
Ayy çok yorucu. Allah kolaylık versin. Etkilemez bence çünkü adım sayin iyi ve sürekli ayakta kalmışsın. Epey yorulmussun. Su az olmuş sadece. Yarın da gayet iyi çıkacağına eminim ❤Merhaba kizlar
Bugun evde boya badana isleri vardı. Esim boya yapti bende temizlige giristim. Cam kapi ne olursa artik. Bi yandan da esimin arkasini topladim tabi
Anca oturdum popomun ustune. Simdi bi dus alip yaticam direk menümü paylasiyim. Bu arada gunduz yemek yapma imkanim olmadi ev talan haldeydi. Disardan soyledik. O yuzden biraz karbonhidrat kacti farkindayim. Umarim yarini etkilemez
1.5 litre su
850 puan
Iyi gecelr herkese
Baya yorucu olmus günün.Merhaba kizlar
1.5 litre su
850 puan
Iyi gecelr herkese
Daha Pazartesi olmadi ama
Sende az icmissin suyu. Ki Bende zorlaniyorum. Ama cozum buldum.Iyi aksamlr tekrar kizlar
sporumuda ekleyeyim dedim
10436 adim 521,8 puan
200 adet ip atlama 30 puan
67 dk tempolu yürüyüs 670 puan
simdi bu durumda dakikayi alsam daha mi iyi
bu arada 1,5 litreyi zar zor ictim. Daha erken ve sik sik su icmem gerekiyor.
Masallah masallahBende bildirim yapayım bugün epey az yemişim ama açlık hissetmedim.
Chloe ting 50 dk 500 puan
Dans 40 dk 320 puan
Yürüyüş 30 dk tempolu 300 puan
İp atlama 500 adet 75 puan
17300 adım 865 puan
Toplam 2060 puan
A Arrietty_H3RA_
Eki Görüntüle 2773510 Eki Görüntüle 2773512
Dunde vardi tuzlu kekİyi akşamlar kızlar bugünkü menü mü yazıp kaçıyorum
Sabah
1 kaşarlı tost
Bir parça ekmeğe bal kaymak
öğle
1 dilim tuzlu kek
Akşam
2 parça fırında tavuk pirzola
5 elma dilim patates
ara
Sade türk kahvesi
su:1 lt
Spor:
Plank 60 dk - 10 puan
Leg rise 5x10 - 25 puan
Flutter kicks 5x20 - 50 puan
Sırt üstü bisiklet çevirme 5x40- 100 puan
Mountain climbers 50 adet - 25 puan
Toplam 210 puan
A Arrietty_ @_Vera_ @sadece_ben
sirf bu bazi mahrumiyetlerden dolayi telefonumun bozulmasini bekliyorumHIc memnun degilim, ama bozulacagada benzemiyor. 4 yil oldu
VaavvvvvvA Arrietty_
sedulu
Zeytur
Bugün karnım doymadı benim de bir türlü yedikçe yiyesi geliyor insanın. 1200 kaloriyken zor dolduruyordum şimdi 1400 de geccem diye korkuyorum
Yediklerim : Eki Görüntüle 2773566 Eki Görüntüle 2773567 Eki Görüntüle 2773568 Eki Görüntüle 2773570 Eki Görüntüle 2773572
Sporlarım:
50 dk zumba : 350 puan
300 ip atlama : 45 puan
46 dk eliptik : 46.7= 322 puan
16057 adım: 802 puan
160 merdiven : 48 puan
Toplam = 1567 puan
Dipce: Zeynep kaptanım hiç eliptik yapasım yoktu öyle tembel tembel biseyler izliyordum sen yazınca hevese geldim
Edit budut : Bu hafta yuruyus de ayrıca sayılıyorsa ben de ekleneyim hemen
Güzel havanin tadını çıkarmak için sarkuteriye gitme bahanesiyle yürüyüş yaptığım dogrudur
Ilave ediliyorsa 40 dk 》 400 puan
Toplam puan : 1967 puan
Edilmiyorsa toplam puan: 1567
Nescafe bizimle degilsin.
Turk kahvesi icmisin ne guzel, yakisiyor mu hic