- 4 Kasım 2018
- 26.011
- 108.201
Uygulama var. Kadinlar kulubu diye arat canim. Benim tel AndroidYa kızlar bişey soracam ben buraya sürekli siteden giriyorum uygulaması var mı App Store da varsa link atar mısınız indireyim böyle zor oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uygulama var. Kadinlar kulubu diye arat canim. Benim tel AndroidYa kızlar bişey soracam ben buraya sürekli siteden giriyorum uygulaması var mı App Store da varsa link atar mısınız indireyim böyle zor oluyor
sanirim Apple icin yok yani ben bulamadim.Uygulama var. Kadinlar kulubu diye arat canim. Benim tel Android
Evet ya yok. böyle siteden çok zorlanıyorum mesajları takip etmekten falan ama ne yapalım yapacak bişey yoksanirim Apple icin yok yani ben bulamadim.
sirf bu bazi mahrumiyetlerden dolayi telefonumun bozulmasini bekliyorum HIc memnun degilim, ama bozulacagada benzemiyor. 4 yil olduEvet ya yok. böyle siteden çok zorlanıyorum mesajları takip etmekten falan ama ne yapalım yapacak bişey yok
Uygulama daha mı kolay oluyor?Uygulama var. Kadinlar kulubu diye arat canim. Benim tel Android
Ben Chrome dan giriyorum. Uygulamayi kullanmadim hicUygulama daha mı kolay oluyor?
Ben hep uygulamadan giriyorum, daha rahat, ama resim yüklemeyi uygulama üzerinden yapamıyorum. Resim yüklemek için kadinlar kulübünü web sitesi üzerinden açıyorum.Uygulama daha mı kolay oluyor?