Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aynen herkesin regl aynı güne denk gelmiş Valla kaptanlıcıgım sen iyi spor yapabilmişsin ben yerimden kalkamıyorum ki
Sabah regl oncesi yaptim :)
Sonra disarida yuruyus ekledim 1 saat
Okadar daha.
Spor yapmasam daha kotu olurum ben

Merhaba arkadaslar bugün cok yogundum. Aksam yemegimi yedim, saat 17 den itibaren dükkan kapandi.

Neler yedim bugün

saabah: iki haslanmis yumurta, domates, salatalik, zeytin , peynir ve yesil cay

arada bir avuc kadar yabanmersini tükettim.

aksam: bir kase salata, bir dilim pizza

benim en büyük problemim su icecemem. kendimi resmen zorluyorum, bu seferde lavodan cikamiyorum.
Dün 1,5 litre su ictim bu bile benim icin rekor, normalde günde birdak suyu zor icen birisiyim.
Bugün de bir litre bitti, digerine gecis yaptim. Sanirim gece yatana kadar icerim diye umuyorum.
iki gündür yediklerimi bir uygulamaya aktariyorum. daha cok karbonhidrat, yag ve protein aliminimi görmek icin. ve fark ettim ki karbonhidrat veya yag yüksek oluyor, ama protein degerim düsük oluyor.

Protein de bildigimiz üzere doyurucu ve kaslar icin son derece önemli. Bu yüzden bu konuda biraz arastirma yapip, protein degeri yüksek besinlere yönelecegim. Sanirim bu yüzden cok fazla acikma hissi olusuyor bende. hem su problemi hemde proteinden ötürü. bu konuda bu hafta degisiklik yapip farki izleyelim istiyorum.

Yogunluktan adim sayimi tam dolduramadim, bu yüzden bir tur yürüyüs yapmaya cikiyorum.
Sporumu sonra tekrar paylasirim.
Vucudum tepki mi gösteriyor anlamadim ama kendimi cok yorgun ve halsiz hissediyorum. Sebebi ne olabilir sizce?

Dediğin gibi vücudun tepki gösteriyor normalde ogle yemeği de yiyorsanız ve diyete başladım diye bıraktıysanız tepki oluşur. Kalori uygulamaları güzel yediklerinizi takip etmek için. Bende bir ayı geçti kullanıyorum karbonhidrat maksimum %30 da bırakıyorum. Yag ve protein daha fazla oluyor. Kahvaltıda yumurta ve peynir tüketmek protein miktarını artırır. Akşam tavuk et ya da bitkisel proteini bol olan mercimek gibi gıdalar tüketirseniz yine protein desteklersiniz. Akşam yemeklerinde mümkün olduğu kadar az karbonhidrat içeren gıdalar alırsanız kilo verimi hızlanır

Afiyet olsun eşim yemişsin çiğ köfteyi

Su içmen önemli. Bende işyerinde çok içiyorum ama evde olunca düzen şaşıyor. Detoks mataralarından al içine nane, limon, kabuk tarçın, elma, salatalık vb damak zevkine göre koy. Hep gözünün önünde olsun o şekilde içiliyor.
Tuvalete gitme sıklığı vücut yeni su içme düzenine alışınca daha az oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…