Bu kadar nasil atladin ya ben daha once ip atlamiyordun. Gecen haftaki challange da muaftim. Bugün 1000 yaparım diyodum ama yookk. Zamanda kisitliydi evde yoktum. 300 ancaA Arrietty_
sedulu
@Zeytur
Yediklerim :)
Eki Görüntüle 2772952 Eki Görüntüle 2772952 Eki Görüntüle 2772953 Eki Görüntüle 2772954
Su içemiyorum ya içmem gerek biliyorum ama içemiyorumzorla içiyorum ictigimde
Sporlarım
100 erli setler halinde atlıyorum ipleri müzik açık oluyor hafif hareketli şarkılarla set aralarında dinleniyorum bir yandan adimliyorum her 100 de de karıştırmamak için bi centik atıyorum, 3000 hedeflemistim ama baldirlarim ağrımaya başlayınca yarına pert olmamak için 2400 de bıraktım.
Eki Görüntüle 2772957
Eki Görüntüle 2772958
Sporlarım
2400 ip = 720 puan
11278 adım = 563 puan
Toplam = 1283 puan
Evet ilk hedefimden mezun olur, yeni hedefle devam ederim umarımEvet ya düzenlerken bende fark ettim.
Nisan a mezunsun artik : ))
Parca parca önce hedefim 500 oluyor. Müzik açıyorum yarısında dans ediyorum yarısında ip atlıyorum çok zorlanmışsam 50 atlıyorum biraz dansla dinleniyorum sonra ikinci 50 yi tamamlıyorum. Her yuzden sonra centik atiyorimBu kadar nasil atladin ya ben daha once ip atlamiyordun. Gecen haftaki challange da muaftim. Bugün 1000 yaparım diyodum ama yookk. Zamanda kisitliydi evde yoktum. 300 anca
Tebrikler ya. Hergun atlicam artik 50 100 ne kadar olursa. Bu konuda kondisyonumu artirmam lazimParca parca önce hedefim 500 oluyor. Müzik açıyorum yarısında dans ediyorum yarısında ip atlıyorum çok zorlanmışsam 50 atlıyorum biraz dansla dinleniyorum sonra ikinci 50 yi tamamlıyorum. Her yuzden sonra centik atiyorimbaşlarda zor oluyor ama belli bi sınırı geçince gerisi geliyor
Ben beğendim menünü. 1d.fazla dediğin ekmekle vücudunu şaşırtmışsındır.Iyi geceler,
10:00 2 adet yumurtali ekmek, 2 dilim peynir, 4 zeytin, yarim kapya biber, maydanoz
13:00 1 mandalina, 1 dilim yulafli, sekersiz kek
16:30 5 kasik bulgur pilavı, 6 kasik sebzeli tavuk sote, 1 tabak salata
20:00 1 elma, 1 kupa filtre kahve
2.5 litre su
9600 adim: 480 puan
1000 ip atlama: 300 puan
Toplam: 780 puan
A Arrietty_ @_Vera_sedulu K klbk33
Haklisinrockandroll canim menün geçen haftaya nazaran daha iyi gidiyor ama hala karbonhidrat fazla tüketiyorsun. Ekmek hem sabah hem öğlen var akşam da makarna olunca 3 öğün karbonhidrat yüklemiş oluyorsun. Helva bir parmak bile olsa ciddi kalorili bir gıda.
Menüne sağlıklı diyemesem de sporların güzel eşimMerhaba teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın kusura bakma dün hiç giremedim buraya eş olmuşuz
Menüm sabah 1 yumurta iki dilim tam buğday ekmeği iki dilim peynir öğlen üç kaşık makarna akşam iki dolma.
Sporum 42 dakika Leslie 294 puan 80 mekik 160 puan 454 puan toplam
Harikasın ortakEki Görüntüle 2773088 Eki Görüntüle 2773089 Eki Görüntüle 2773091
2000 adet ip atlama 600 puan
9268 adım 463 puan
Toplam 1.063 puan
Temizlik yüzünden ip atlamaya akşam 18:00 den sonra başladım. Sabahtan başlasaydım 3 bin yaparmışım rahat rahat.
Hiç bir ağrım yok sızım yok kızlar bazı sporları yapmaya boşuna korkuyorum sanırım.
A Arrietty_ @_Vera_sedulu
Canım alinmaca darilmaca olmaz burada menü yorumlarına sonuçta diyet yapıyoruz ve zararlı yediklerimizi başkası söylemezse aynı davranışı devam ettiriyoruz. Gelişme var eski menülerine kıyasla o belli oluyor zaten ama biraz daha dikkatle yapacaksın bu işi senHaklisinsedulu
Yediğim her şeyi yazıyorum ekstra kaçamak yok kesinlikle. Korka korka yazıyorum vallaradara takıldık hemen sizden de kaçmıyor hee
Giderek disiplini kuruyorum kaptan. Teşekkür ederim
Eltim büyüklüğünde okudum baştan uykulu gözlerle böyleKahvaltı
1 yumurta
1 kk kaşar peyniri
7 zeytin
1 domates
1 tk bal
1 tk kaymak
Katmer ( elim büyüklüğünde)
250 ml şekersiz çay
Orta seviye russian twist 15 tekrardan sonrası kaslar duuurrr yaniyoruuummm be insafsız diyor banaBugun degisik bir planim var.
Crossfit de AMRAP yapmayi ozledim. Kisaca amrap sudur :
AMRAP olabildiğince fazla tekrar anlamına geliyor. Aslında bir noktada HIIT antrenmanlarına da benzer. Kısa sürede en yoğun efor sarfedilir. Bu nedenle 3-4 sette veya uzun sürede harcanacak olan kaloriyi tek sette veya limitli bir sürede çıkarabilirsiniz.
Sectigim hareketler ise sunlar
Airsquats
Russian twist) yeni baslayanlar icin)
Russian twist (orta seviye)
Jumping Jacks
16 DK sürem var
Hedef her hareketi 22 defa yapmak
16dk dolmadan biterse devam edecegim hareketlere
Eki Görüntüle 2773126