Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bu kadar nasil atladin ya ben daha once ip atlamiyordun. Gecen haftaki challange da muaftim. Bugün 1000 yaparım diyodum ama yookk. Zamanda kisitliydi evde yoktum. 300 anca

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kadar nasil atladin ya ben daha once ip atlamiyordun. Gecen haftaki challange da muaftim. Bugün 1000 yaparım diyodum ama yookk. Zamanda kisitliydi evde yoktum. 300 anca
Parca parca önce hedefim 500 oluyor. Müzik açıyorum yarısında dans ediyorum yarısında ip atlıyorum çok zorlanmışsam 50 atlıyorum biraz dansla dinleniyorum sonra ikinci 50 yi tamamlıyorum. Her yuzden sonra centik atiyorim başlarda zor oluyor ama belli bi sınırı geçince gerisi geliyor

Tebrikler ya. Hergun atlicam artik 50 100 ne kadar olursa. Bu konuda kondisyonumu artirmam lazim

Ben beğendim menünü. 1d.fazla dediğin ekmekle vücudunu şaşırtmışsındır.

Haklisin sedulu
Yediğim her şeyi yazıyorum ekstra kaçamak yok kesinlikle. Korka korka yazıyorum valla radara takıldık hemen sizden de kaçmıyor hee

Giderek disiplini kuruyorum kaptan. Teşekkür ederim

Kızlar iyi geceler hepinize

Sabah:
2 yumurtadan yulaflı omlet
Peynir ve zeytin

Akşam:
Fırında kuzu eti iki parça
Bol yesil salata.
Yoğurt.

Su: 2.5 litre
Spor: 10241 adım 512 puan
1000 ip atlama 300 puan
30 squat 60 puan
Toplam 872 puan.
Ilk 400de ip atlama zor yaptım. Öldüm resmen. Sonra yine de devam ettim tabi. Çok güzel oldu. Bacaklarım tir tir titredi. Her gün yapmayı düşünüyorum Bu kadar olmasa da
A Arrietty_ @_Vera_ sedulu @Serina08

Eklentiler

• 20210130_232319.jpg
    55 KB · Görüntüleme: 15
Menüne sağlıklı diyemesem de sporların güzel eşim

benim de dünki menüm
Sabah
1.5 yumurtadan peynirli omlet
Bir parça ekmeğe kaymak bal

öğle
Tuzlu kek 1 dilim

Akşam
2 dilim rosto köfte
1 yemek kaşığı patates püresi

ara
3 bardak kırmızı şarap

Su:1.5 lt
Spor: yok ev işleri hafta sonu bebeğim vs

A Arrietty_ @_Vera_

Bugun degisik bir planim var.
Crossfit de AMRAP yapmayi ozledim. Kisaca amrap sudur :

AMRAP olabildiğince fazla tekrar anlamına geliyor. Aslında bir noktada HIIT antrenmanlarına da benzer. Kısa sürede en yoğun efor sarfedilir. Bu nedenle 3-4 sette veya uzun sürede harcanacak olan kaloriyi tek sette veya limitli bir sürede çıkarabilirsiniz.

Sectigim hareketler ise sunlar
Airsquats
Russian twist) yeni baslayanlar icin)
Russian twist (orta seviye)
Jumping Jacks

16 DK sürem var
Hedef her hareketi 22 defa yapmak
16dk dolmadan biterse devam edecegim hareketlere

Harikasın ortak Challenge günleri tam performans
Haklisin sedulu
Yediğim her şeyi yazıyorum ekstra kaçamak yok kesinlikle. Korka korka yazıyorum valla radara takıldık hemen sizden de kaçmıyor hee

Giderek disiplini kuruyorum kaptan. Teşekkür ederim
Canım alinmaca darilmaca olmaz burada menü yorumlarına sonuçta diyet yapıyoruz ve zararlı yediklerimizi başkası söylemezse aynı davranışı devam ettiriyoruz. Gelişme var eski menülerine kıyasla o belli oluyor zaten ama biraz daha dikkatle yapacaksın bu işi sen gayretin güzel
Kahvaltı

1 yumurta
1 kk kaşar peyniri
7 zeytin
1 domates
1 tk bal
1 tk kaymak
Katmer ( elim büyüklüğünde)
250 ml şekersiz çay
Eltim büyüklüğünde okudum baştan uykulu gözlerle böyle pörtledi gözlerim

Orta seviye russian twist 15 tekrardan sonrası kaslar duuurrr yaniyoruuummm be insafsız diyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…