- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.453
10000 adim 500 puan canimYok magnezyum kullanmıyodum canım olmazsa kullanmaya başlayım ya . zeytinyağı da içtim valla herbişeyi de deniyom yok bide onu deneyim
aynen bende uzun zamandir ilk defa ip atladim bugün. Müthis kondisyon gerektiriyor.Sevgili bu haftaki eşim canım benim S Sade_Bilge geçmişi okudum geldim şimdi.
benim beslenme şeklim günde 2 öğün yiyerek aralıklı oruç IF deniyor galiba onu yapıyorum. 8 saat tok - 16 saat bişey yemiyorum. bu bana çok iyi geldi , günde 1200 kaloriyi geçmiyorum ayrıca. birde haftasonu cumartesi ve pazar günleri 1'er öğün serbest bırakıyorum kendimi, hem vucut şaşırıyor hem bana çok iyi geliyor psikolojik olarak rahatlıyorum rejim diyet psikolojisine saplanıp kalmıyorum benim sistemim bu yani.
Bugün 250 tane ip atladım (ki yıllar yılı atlamamıştım aman ALlahım varya hergün atlasam o atladığım ip gibi olurum ben kesin buna karar verdim ve bu gurup sayesinde bunu keşfettim bugün yoksa daha 10 yıl geçse ip atlamak tövbe valla aklıma gelmezdi.)
menüm:
sabahı yazmıştım zaten.
akşam: 3 köfte + fesleğen soslu kremalı makarna
yatarkende yoğurdun içine karıştırdığım chia ve keten tohumlu yoğurdumu yiyip yatıcam
2 lt su
SPOR:
250 ip atlama : 37,5 puan x 2 = 75 puan
45 dk tempolu yürüyüş : 450 puan
2500 adım : 125 puan
30 mekik : 60 puan
TOPLAM PUAN: 710
A Arrietty_
Dün yaptım paylaştım ki puanlarımıza eklendi canimcimKızz paylaş paylaşş 14 dk 140 puan
Ben 5 dk yı ayıp olur diye paylaşmadım 14 dk yapsaydım kocaman harflerle yazacaktım
bu sporu görünce kendimden utandim. Gercekten takdir ettim siziBende bildirim yapayım
Kahvaltı bir haşlanmış yumurta 20 gr salam 30 gr manyas peyniri
Akşam soya soslu sebzeli tavuk sote ( kabak kapya biber yeşil biber mantar ) 200 ml ayran
Su 3 lt
Chloe ting 30 dk 300 puan
Dans 70 dk 490 puan
1200 ip atlama 360 puan
15000 adım 750 puan
Toplam 1900 puan
A Arrietty_ @neutral
Okurken korka korka okudumDün yaptım paylaştım ki puanlarımıza eklendi canimcim
Yalnızsedulu çok puan yapmış bugün içimden dürtüyorlar beni kalk 15 dk adım at diye
Aslında baktım ama yorumlarda boyu çok uzun olmayanlara ip uzun gelmiş o nedenle düzgün saymıyormuş. O nedenle emin olamıyorum belki en iyisi görerek almakMerhaba sayacli atlama ipi diye geciyor. cok pahali birsey de degil. Internetten arastirmani öneririm :))
Bu sporlar hiç geride kalıyor gibi değil aksine benim yetismem gerek gibi kaptanım harikasınsedulu ve istanbulin sizi takimin sportif elemanlari ilan ediyorum
Cok geride kaliyorum sizin yuzunuzden
Su ve sporumu da bildireyim
Su 2,5 L
800 ml yesilcay
400ml kahve
Spor
17.041 adim 852 puan
1 saat tempolu yuruyus 600 puan
6dk hulahop cevirmece 30 puan
200 ip atlama 60 puan
Toplam puan 1.542
sedulu
Bu arada suyu bugun daha rahat ictim
Sabah birkac yaprak taze nane ile 2 dilim limon ekledim 1 L suya
Daha sonra ki 1 L de ise 2 dilim limon ve 1 cubuk tarcin
Yarin umarim 1 L daha icerim
Ellerine sağlık kaptancimKizlar ilk sayfadaki daralma tablosunu düzenledim
Deneme listesinde olanlar listede yoktur. Deneme süresi bitince ekleneceksiniz.
Aktif olmayan üyeleride sildim simdilik
Merhaba canım. Afiyet olsun ❤ Ben de birazdan paylaşacağım. Şimdi dizi izliyoruz netflix zamanıSelam kizlar nabersiniz. Bugun evde degildim koye gittik ani bi karar oldu. Gec de geldik çocukları yatir falan anca gelebildim. Adim sayim 5000 civari henuz ip atlayamadım. Simdi gidiyorum. Yatana kadar ip atlicam belki adımlarımda. Menumu paylasip gideyim sporu sonra eklerim.
A Arrietty_sedulu E Emeeelll
2 litre su icildi
Menün çok güzel, afiyet olsunSabah:
1pors sucuklu yumurta
5 zeytin
1kk b peynir
1d ekmek
1 tutam maydanoz
1/2 salatalık
Ara 4 kuru kayısı
Akşam
1pors ciğer sote
1/2 pors soğan salatası
Su 3lt
Spor
1mil leslie + 15dk x 7 = 105 p.
6955adım x 0,05 =347p.
1000 ip = 15 x 2 =30 x 10 = 300 puan
1 dk wallsit = 10p.
Toplam= 762puan
A arrietty
sedulu
Ozzybal
Eline sağlık, daralma tablosunu görünce çok mutlu oldum. Hedeflediğim kiloya giden yolu yarılamışımKizlar ilk sayfadaki daralma tablosunu düzenledim
Deneme listesinde olanlar listede yoktur. Deneme süresi bitince ekleneceksiniz.
Aktif olmayan üyeleride sildim simdilik
Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Toplam | |
@Ayse_M A Aylakkadin | 500 | 1.130 | ||||||
| 185 | 2.046 | ||||||
| 2.123 | 1.918 | ||||||
@neutral
| 1.771 | 1900 | ||||||
| 630 | 1.542 | ||||||
| 889 | 1.400 | ||||||
| 300 | 974 | ||||||
| 500 | 1.895 | ||||||
E Emeeelll @Serina08 | 1.258 | |||||||
| 750 | 663 | ||||||
| 225 | 518 | ||||||
| ||||||||
A Arrietty_ | 955 | 1.545 |
Evet ya düzenlerken bende fark ettim.Eline sağlık, daralma tablosunu görünce çok mutlu oldum. Hedeflediğim kiloya giden yolu yarılamışım
Otur oturduğun yerde kizDün yaptım paylaştım ki puanlarımıza eklendi canimcim
Yalnızsedulu çok puan yapmış bugün içimden dürtüyorlar beni kalk 15 dk adım at diye
Teşekkür ederim ama az bile yaptıklarım gerçekten vücut anca şekilleniyor bu sporabu sporu görünce kendimden utandim. Gercekten takdir ettim sizi