Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Afiyet olsun canım. Bu arada iyi atlamissin yani. Aslinda ne kadar da kolay gözüküyor demi

Beni bugün chloe 50 dk bekler artık ne şekillere girerim bende belli değil
Gazan mübarek olsun
132 Squat
132 russian twist orta seviye
132 de jumping jacks
Yapmis bulunuyorun
Ha birde 6dk hulahop cevirdim
Sabah sabah iyi spor oldu.
Bisikletide aradan cikarayim. Nede olsa gec kahvalti yapiyorum

Son düzenleme:
Challenge olması ve ortağın olması etkiliyordur muhtemelen rakamları.
Ama iki hafta sonudur kendimi bile tatmin edecek sporlar yapıyorum. Çalışmıyor olsam spor konusunda daha iyi performans gösterebilecekmişim diye düşünüyorum bir süredir.
Harikasın ortak Challenge günleri tam performans

Günaydınlar kızlarr herkese iyi pazarlar baya birikmiş msjlar oku oku bitmedi yahu ortim bugün regl oldum biraz sancım var sanırım sadece adımlama yaparım 10000 tamamlayabilirsem süper olur bakalım inşallah artmazsa ağrım . sabah kahvaltıda haşlanmış yumurta ile klasik kahvaltımı yaptım akşama daha yemek planım yok bakalım ne çıkcak sende durumlar nasıl A Aylakkadin

Bugun spor hedefim: 12000 adim, 500 ip atlama, eger vaktim kalırsa 40 dakika kadar bölgesel çalışmak istiyorum. Senin bugun için planların ne? K klbk33

Yarin annem ve babam gelecek sehirdisindan ne kadar spor yapabilirim tam kestiremiyorum. Diyetimin cok etkileneceğini sanmiyorum, çünkü annem de diyet modunda besleniyor genelde.

S Sade_Bilge ayyy eşim gördün mü dünkü spor brincisi biz mi olmuşuz ben mi yanlış görüyorum aman Allahım bu gerçekmi? A Arrietty_

Sabah 1 saat tempolu yürüyüş yaptım, bugün daha pek fazla bişey yapmam diye düşünürken dünkü rekor beni canlandırdı.
Bugün herhangi bir challenge varmı acaba?

Bende ozellikle bu saate kadar yemedim
Kayisi cayi ictim
Su içtim
Simdi yiyecegim
Benim regl başladı1 gunden sorna yine duzensizlesti

Benim de 10.000 adım, 500 ip, birazda leslie yapmak.
Sağlık olsun.

Kaptancim ben dün gece hem menü hem sporu paylaşmıştım. Bir daha yazayım mi? Ya da alıntı yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…