Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iyi geceler,
11:00 1 haşlanmış yumurta, 7 zeytin, 1 dilim peynir, 2 dilim greyfurt, 1 ev pogacasi (ödül), bol yeşillik
14:00 duble turk kahvesi, 2 dilim sekersiz yulafli kek
16:00 1 bardak kefir, 5 kasik karabugday salatası
18:00 sebzeli tavuk sote, yoğurt

3 litre su, 0.75 litre dukan birası

10500 adim: 525 puan

A Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu
birlikte güzel bir hafta geçirelim 🙂 K klbk33

Kaptancazım bu mesajı banamı didin 🙄 sedulu aylardır yapıyoo takımdanda gönüllü bi aptal ben çıktım :KK70: bide burdaa adaşın sadece benim üstüme alınıyorum mesajı 😂😂
Choleye yaparken lanet okudum desem yeridir çokk çokk zorlandım yere yatıyo sonra ayaga kalkıyo hopluyo falan abooo çok zorlandım demeyim demeyimm dedim ama südyen askım bilenem koptu :KK70:
Sizce sevmiş olabilirmiyim 😂😂😂😂
Ama seduluyla bu yola çıkmasaydım tek başıma yapmış olsaydım yarıda bırakırdım amannn derdim boşver ama söz verince lanet olsun sonucu ne olursa olsun tutarım 😂😂😂 40 dk bittikten epey bi süre yerden kalkamadım taki kociş kapıyı çalana kadar 😂😂 cok cok zorlandım ama sevdim devam edecemm içimde anlamsız bi mutluluk oldu ☺️
Sana dedim tabi.
Ay bismillah. Nasil bir isyan bu :KK70:
Kiyamam canini cikarmis anlasilan 😁😁
Saat 22. 45 burda simdi yapip size katilsam mi. Oteki deli de ben mi olsam 🧐

Sana dedim tabi.
Ay bismillah. Nasil bir isyan bu :KK70:
Kiyamam canini cikarmis anlasilan 😁😁
Saat 22. 45 burda simdi yapip size katilsam mi. Oteki deli de ben mi olsam 🧐
Tavsiye etsem arkamdan sayarsınız 😂😂 kaptanım valla 85 kilo le yapmak cidden çok zor isyan etmeyimdee napim 😂

Sabah
1h.yumurta
5zeytin
1/2kk b peynir
1dilim çikolatalı ekmek

Ara
1muz
1/4 nar

Akşam
1pors yumurtalı çiçek kavurması
1pors salata
3yk pirinç pilavı

Ara
1/2 tarçınlı elma

Su 3lt civarı

Spor
15dk zumba 15 x 7 = 105 puan

@arrietty sedulu sedulu @_Vera_
Merhaba, çikolatalı ekmek ödülünle beraber gayet dengeli bir menu olmuş, afiyet olsun🙂

Afiyet olsun
Bende Manti yedim ödül olarak 😁
Sporlar sahane 😍
Ameliyat belli olunca haber et bizede.
Umarim biraz önce cozulur sorun da rahatlarsin ❤️
Afiyet olsun canım, ödülde bile vicdan yaptım yarım porsiyon yedim.

Spor konusunda sedulu sedulu ve Zeytur Zeytur un yaptıklarını görünce bu rakamları yazmaya utanıyorum 🙈 istanbulin istanbulin geldi üçlediler 😂

Bir ay sonra taşınma işlerim olacak, onu halletmeden doktor onaylasa bile ameliyat olmayı düşünmüyorum. Hayırlısı bakalım.

Senin kuzunun sonuçlarının iyi olmasına çok sevindim. Geçmiş gitmiş olsun inşallah. 🙏🏼❤️

Afiyet olsun canım, ödülde bile vicdan yaptım yarım porsiyon yedim.

Spor konusunda sedulu sedulu ve Zeytur Zeytur un yaptıklarını görünce bu rakamları yazmaya utanıyorum 🙈 istanbulin istanbulin geldi üçlediler 😂

Bir ay sonra taşınma işlerim olacak, onu halletmeden doktor onaylasa bile ameliyat olmayı düşünmüyorum. Hayırlısı bakalım.

Senin kuzunun sonuçlarının iyi olmasına çok sevindim. Geçmiş gitmiş olsun inşallah. 🙏🏼❤️
Bende 3yk yedim 🙊
Ev mi tasiyacaksiniz?
Tesekkur ederim ☺️

Merhaba arkadaslar :)

Bende bu gruba davet edildim. DIlerim bol destekli ve motivasyonlu bir sürec olur benim icin.

Kendimden biraz bahs edeyim. 34 Yasindayim. Nisanliyim, bu yil dügünüm olucak. SOn birkac yildir asiri kilo alip vermelerim oldu. Gecen yil pandemi dolayisiyla 10kg aldim. Hedefim 49.50 kiloya ulasmak, cünkü evlendikten sonra anne olmak istiyorum ve bunun icin saglikli kilo araligindan olmak gerek ve saglikli beslenmeyi benimsemis olmaliyim, zorluk yasamamak adina.

Tekrar kilo alip vermelerden biktigim icin saglikli bir sistem oturtmam gerektiginin farkindayim.
Hayatima sporu katmam gerektigini de biliyorum. Uygulamada zorluk yasiyorum. SU icmek benim icin zulum gibi. Ama kendimi buna alistiriyorum. Vejetaryenim. 157 boyundayim ve bugün tartida 73kiloyu görmüs bulunmaktayim.

Önerilerinize acigim. :)
If ve karatay mantikli olur mu acaba?

Bende bu gruba davet edildim. DIlerim bol destekli ve motivasyonlu bir sürec olur benim icin.

Kendimden biraz bahs edeyim. 34 Yasindayim. Nisanliyim, bu yil dügünüm olucak. SOn birkac yildir asiri kilo alip vermelerim oldu. Gecen yil pandemi dolayisiyla 10kg aldim. Hedefim 49.50 kiloya ulasmak, cünkü evlendikten sonra anne olmak istiyorum ve bunun icin saglikli kilo araligindan olmak gerek ve saglikli beslenmeyi benimsemis olmaliyim, zorluk yasamamak adina.

Tekrar kilo alip vermelerden biktigim icin saglikli bir sistem oturtmam gerektiginin farkindayim.
Hayatima sporu katmam gerektigini de biliyorum. Uygulamada zorluk yasiyorum. SU icmek benim icin zulum gibi. Ama kendimi buna alistiriyorum. Vejetaryenim. 157 boyundayim ve bugün tartida 73kiloyu görmüs bulunmaktayim.

Merhaba hosgeldiniz ☺️
Ben takim kaptani Zeynep, 33 yasinda 2 cocuk annesiyim.
Ilk sayfada ki Ilk postu okumanizi Rica edecegim Ilk firsatda :)

Daha önce if yaptiniz mi? Yani neden olmasin. Karatay im beslenme önerisi ile kilo veren cok kisi var. Ayrica saglikli bir beslenme. Karbonhidrat dusuk ondada
Su 2,5 veya 3 L ve spor da eklersen sahane sonuclar alirsin

Ben ayri ayri if ve karatay yaptim,
Severek yaptim karatayi,
Simdi if yapiyorum, karataydan biraz ciktim maalesef, bazi seyleriin dedigi sekilde dogali bulmak zor cunku.

Bir de yapmamak gerek ama paketli gidalardan da destek aliyorum, yoksa ac kalicaz, mutfakla aram iyi degil.

Ama teorik bilgim coktur ha ha, yardimci olmaya calisirim.

Spor konusunda da bu takimda motivasyon bulmaman imkansiz, dert etme :rapci:

Kaptancim yalniz eliptik rekorum 99 dk biraz daha fazla yapman gerekecek geçmek için 😁😁😁💕
Dakika degilde kilometreden mi gitsek 😁
Ben bugun sporsuzum
Adim sayim var tek.
Kiyma almistim onu paketledim kalkinca. Simdi yesilcay keyfi yapiyorum 🤭

X