Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Güüünnnayyyydııııınnn kızçeleriiimm ❤️

Dünkü menümü de yazayım kötü bir hafta geçirdim aslında düzenli gidemedim midemden ötürü sonrasında da hep kahvaltı tarzı yemek istedim.Artıdayım ve gitmiyor

Sabah 2 kupa yağsız sütle filtre kahve,3 ceviz

Kahvaltı geçe kaldım 12:30 2 wasa,10 zeytin,1 yk labne,3 cherry domates

Ara saati hatırlamıyorum 2 wasa üzeri 1 yk ev yapımı çemen sos,çay

Aralarda kahve,su

Akşam da yine sabahkinin aynı 2 wasalı kahvaltı

su 3 lt
Spor yapamıyorum enerjim hiç yok anca 5000 asım falan oluyor

Boncuk2307 Boncuk2307
Günaydın, problem miden mi yoksa stresli bir hafta miydi ? :KK43:
Yediklerin cok degil ödem gelir ödem gider:KK19:

Günaydın kızlar çok kötü bir şey yaptım gece çok utanıyorum, eşim tutturdu Mısır patlat maç var yok dedim 2-3 kere ısrar etti. Patlattım ona, karşımda yiyor kokusu da geldi,, dayanamadım yedim sonra hızımı alamadım cips ve gazoz da içtim . İnanılmaz bir artıyla uyandım sabaha , köpekler gibi pişmanım

Afiyet olsun güzel olmuş yarına eksi geliyor 🙏❤️

Afiyet olsun güzel geçmiş gün ❤️

Afiyet olsun biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş ama bugünlük olsun❤️
Geçmiş olsun kaptanım ❤️

Afiyet olsun az olmuş canım ya ❤️

Çok güzel menü ❤️ afiyet olsun 🥰

Ohh maşallah 🧿 Kızım da dün çıkardık boyunluğu artık tamamen iyileşti 🙏 Eski neşesi yerine geldi hoplayıp zıplıyor kedi değil tavşan gibi 😄

Afiyet olsun ❤️

Afiyet olsun canım ❤️ yeter kıızz biraz bişiler yee sen c.tesi 47-48 gelecen gibi geliyor bana ama neyse 🤭

Afiyet olsun ❤️ gün içinde atıştırmalık gibi olunca akşam birden çok gelmiş hele smoothie beni hiç doyurmaz mesela çiğnemiyorum ya anlamıyorum ki bişi 🤭

Çok güzel menü olmuş afiyet olsun ❤️

Ya h.içi hem de akşam misafir mi gelir ya 😡 pardon da bu insan ne zaman dinlenecek acaba 😤

Afiyet olsun ❤️ güzel olmuş genel olarak akşam da iyi idare etmişsin 🥰

Afiyet olsun canım az olmuş biraz ❤️ spor da ayaklarına sağlık 💪

Anammm çok zooorr çok zor
İnşallah başarılı olursun 🙏
Büyük ihtimalle kaptanm diyetisyene de dedim sabah kahvaltı koyalım diye yine de ısrarla smoothie koydu bu gidişle değiştirecem diyetisyenimi daha önce gittiğim biri vardı her hafta nefsini koreltecek dolu dolu listeler veriyordu ve harika kilo vermiştim..
Sabah ilk önce gözümün doymadı lazım
belki de sabah çok az yemişsin o nedenle akşam böyle saldırmış olabilirsin canım
Muhtemelen canm 🌼 anlaşılan benim değişikliğe gitmem sart bu diyetisyen sabahtan sıkmaya başlıyor beni o da benlik değil ☹️

Geçmiş olsun kaptanım ❤️

Ohh maşallah 🧿 Kızım da dün çıkardık boyunluğu artık tamamen iyileşti 🙏 Eski neşesi yerine geldi hoplayıp zıplıyor kedi değil tavşan gibi 😄

Afiyet olsun ❤️

Afiyet olsun canım ❤️ yeter kıızz biraz bişiler yee sen c.tesi 47-48 gelecen gibi geliyor bana ama neyse 🤭

Afiyet olsun ❤️ gün içinde atıştırmalık gibi olunca akşam birden çok gelmiş hele smoothie beni hiç doyurmaz mesela çiğnemiyorum ya anlamıyorum ki bişi 🤭

Ya h.içi hem de akşam misafir mi gelir ya 😡 pardon da bu insan ne zaman dinlenecek acaba 😤

yiyemedimki birsey hic oturduğum yoktu kaptanımm

🤩🤩🤩 gozleriimm yanlış mı görüyor diye bire defa daha baktım yok yok essahhh napyosun anla nasıl güzel supriz oldu msjin (çocuklar içinde bu show abla tahini pekmezi yesinler diye)😅 abla aktif misin artık ♥️

Ooo hadi bklimm 🤌💕

Miss miss biliyorsun bu işi sen🌸🌸👌👌

Oyy kutucuğm bnm leblebide yeme kuzum oda gaz yapar 💕💋💋
yapmadı kızzzz gece cok güzel uyudu cok şükür

Ayy bebeklerde gaz çok zor oluyor bir ay emzirdim sadece sonra mama yedi benim oğlan ama kolikti çok çektirdi sıpa. Afiyet olsun bu arada güzel olmuş menü ablacım. Allah kolaylık versin :KK200:

Neredeyse bir hafta olacak başlayalı çok güzel menülerin ablacım diyetisyen ile yapıyorsun kendin mi ?? Afiyet olsun çook güzell:KK19:

Az geldi gözüme ablacım ama sen seviyeli bir şeyler yapıyorsun onu da çözemedim bir ara anlatırsan sevinirim merak ettim:KK19:Afiyet olsun bu arada:KK200:

Sen korumada değil misin papatyam bu çok az geldi ban, afiyet olsun:kk77:

Saat sekiz buçuğa kadar efsane gelmişsin aslında afiyet olsun bazen insan kendine engel olamıyor ☹️

Gayet güzel olmuş ablam afiyet olsun:kk77:
kolik bebekli anneleri hayli hayli çok iyi anladımm çöktüm bian yaa dedik bune boylee allah sabır versin kolikli annelere dedim çok dua ettim😔😔

Arkadaşım biraz kuru yapmış ama çok güzeldi abla
Hımmm dubai çikolatası, afiyet olsun balım. 🌸 Bu arada sağlığın daha önemli menü yazıp çıkabilirsin. Çoğumuz öyle yapıyor zaten 🫶
Adımları artırdım ama yedim de🫣 teşekkür ederim canım kaptanım 🥰
Afiyet olsun ❤️ adımlar 💪💪💪
Çikolatanın erimesi lazımdı kaptanicem 🤣🌸 teşekkür ederim 💙
Gunu bu sekılde kapadım Bogazım cok kotu vaskülit atmıs durumda Bogazıma
45 dk eliptik artı 8000 adım hastaneye yurudum suyum sımdilik 2 lt LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 dolar milyoneri dolar milyoneri
Çok geçmiş olsun canım havalar da soğudu dikkat et kendine 🥰

Büyük ihtimalle kaptanm diyetisyene de dedim sabah kahvaltı koyalım diye yine de ısrarla smoothie koydu bu gidişle değiştirecem diyetisyenimi daha önce gittiğim biri vardı her hafta nefsini koreltecek dolu dolu listeler veriyordu ve harika kilo vermiştim..
Sabah ilk önce gözümün doymadı lazım

Muhtemelen canm 🌼 anlaşılan benim değişikliğe gitmem sart bu diyetisyen sabahtan sıkmaya başlıyor beni o da benlik değil ☹️
hee sen demene rağmen yapmadı
ben de sandım ki sen yiyemiyosun falan gibi
yok yaa sabah kahvaltısız olur mu bi de emzisiyorsun sen, ben daha önce de yazmıştım ben sabah bir dilim bile olsa kepekli/ chialı/ çavdarlı fark etmez ekmek yemezsem tansiyonum halim gücüm asla yerine gelmiyor.
Hatta genelde diyetisyenler de sabah daha fazla vermez mi? ben kaç kere gittim sabah kahvaltısını atlatan olmadı, yani doktor tabi ki daha iyi bilir dicem ama herkesin bünyesi farklı.

7.11.2024 Perşembe
Niyetliydim Allah kabul etsin
Sahur yok

18.00-19.00
İki kase mercimek çorbası (nasıl üşümüşsem)
Booolca salata
Yarım cennet hurması
6-6 gün kurusu
2-3 avuç beyaz leblebi

Su 1.5 litre

1 haftada 4 kilo verdiren içecek bitti

10.000 adım

LenaG LenaG
Boncuk2307 Boncuk2307 Denp Denp

Günaydın kızlar😍kızım hasta :KK43:sabah yürüyüşüm yalan oldu bu yuzden
geçmiş olsun canımm
7.11.2024 Perşembe
Sahur yok

18.00-19.00
Booolca salata
Yarım cennet hurması
6-6 gün kurusu
2-3 avuç beyaz leblebi

Su 1.5 litre

10.000 adım

LenaG LenaG
afiyet olsun canım Allah kabul etsin tam zamanı haftaya bende başlayacağım inşallah nasip olursa

7.11.2024 Perşembe
Sahur yok

18.00-19.00
Booolca salata
Yarım cennet hurması
6-6 gün kurusu
2-3 avuç beyaz leblebi

Su 1.5 litre

10.000 adım

LenaG LenaG

allah kabul etsin canım
bakalım sonuç noolacak ben de merakla bekliyorum.

Geçmiş olsun kaptanım ❤️

Afiyet olsun ❤️

saolasın kaptaniçemmm :KK36: zaten tartı 48 diyor bana ben diyor nau nau hahahah:KK57:

Canımlaaar :KK19: Bu hafta ilk bir iki gün dışında çok ilgilenemedim sizlerle kusuruma bakmayıın emi:KK68: Hepinizi seviyorum. Bu hafta benim için ağrılı ve sancılı oldu baya. Menülere yorum yaptım ama destek ve motivasyon sağlayamadım, iyi bir kaptanlık yapamadım gibime geliyor.

@60kiloyum :KK200: Ankee Ankee :KK200: @Beklenen2 :KK200:@bluegreeneyes :KK200: @Diyettenvzgctm-olmuyo :KK200: @gezegenfeza :KK200: @Goklerce :KK200: LenaG LenaG :KK200: @Lotus1234 @Makaron23 :KK200: @malahit :KK200: dolar milyoneri dolar milyoneri :KK200: @tomrs :KK200: @Ellssa

Size güvenim sonsuz mavişlerim. Cumartesiye kaldı bir gün. Yarın oldukça hafif bir gün geçirelim. Varsa detoks sularını içelim. Spor ödem yapıyor diyorsanız yapmayabilirsiniz. :KK19: İnşallah cumartesiye tartıda güzel eksiler görelim:dua: Haydi bakalım bir haftanın daha sonu yaklaşıyor.:sampiyon:

olsun canım benim gayet iyiydin bence, sporda göremedik seni sadece ama ben de yapamadım üzüldüm biraz bu duruma.
Neyse hastalıklar dertler bitsin de haftaya artık rekor adımlar atalım inşallaaaahhh :dua::spor:

Günaydın kızlar
4 gündür bebegim hasta dogru duzgün gelemedim hastaneye falan gittik bir virus varmıs onu kapmıs. Büyük ihtimal okuldan kızım getirdi. Dün çıldırma seviyesindeydik herseye agliyor kucaktan inmiyor hicbirsey yaoamadigim gibi onu dogru duzgun doyuramadım da. İnsa bugun daha iyi bir gun olur .Buraya gelemedigim icin kendimi cok kotu hissediyorum. İnsa bugun daha guzel bir gun olur

Günaydın kızlar
4 gündür bebegim hasta dogru duzgün gelemedim hastaneye falan gittik bir virus varmıs onu kapmıs. Büyük ihtimal okuldan kızım getirdi. Dün çıldırma seviyesindeydik herseye agliyor kucaktan inmiyor hicbirsey yaoamadigim gibi onu dogru duzgun doyuramadım da. İnsa bugun daha iyi bir gun olur .Buraya gelemedigim icin kendimi cok kotu hissediyorum. İnsa bugun daha guzel bir gun olur

çok geçmiş olsun
kuzucuk bir an önce iyileşsin, yemeklerini yesin, şifa olsun inşallah

hee sen demene rağmen yapmadı
ben de sandım ki sen yiyemiyosun falan gibi
yok yaa sabah kahvaltısız olur mu bi de emzisiyorsun sen, ben daha önce de yazmıştım ben sabah bir dilim bile olsa kepekli/ chialı/ çavdarlı fark etmez ekmek yemezsem tansiyonum halim gücüm asla yerine gelmiyor.
Hatta genelde diyetisyenler de sabah daha fazla vermez mi? ben kaç kere gittim sabah kahvaltısını atlatan olmadı, yani doktor tabi ki daha iyi bilir dicem ama herkesin bünyesi farklı.
Dedim canm kaç defa aynı şey oldu bulunduğum ilçede özel tek o yüzden devam ettim fakat şimdi online bı arkadaş var onunla iletişim kurup onunla devam etmeyi düşünüyorum.

X