Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın kızlar bugün biraz tembellik yapayım dedim
Can yoldaşım E English_teacherrr canım tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin ❤️
Ben kendi kiloma geçeyim 🤣
Geçen hafta:60.6
Bu hafta:59.45
Fark:1.15
Şükür bende 5 Li rakamları gördüm :halay::rolleyes::rapci:
Kaptanım ben sözümü tuttum eksideyim A Arrietty_
@_Vera_ sedulu sedulu

Eklentiler

• 6B5B0E87-6814-4337-8386-D69A668745C5.jpeg
    6B5B0E87-6814-4337-8386-D69A668745C5.jpeg
    116,6 KB · Görüntüleme: 15
Zeytur Zeytur Chloe Ting - Flat Belly Challenge - Free Workout Program
Canım ben bu linkte ilk gün olanları yapacağım birazdan
ayy harikasın bu başlangıç dimi chloe nedir nasıl yapılır bende meraklar içindeydim. çok makbule geçti paylaştığın için teşekkür ederim.
Kızlar kahvaltimi yaptim herzamanki gibi. Tam bitti baktım masadaki cokokrem bana göz kırpıyor 😁 1 dilim çikolatalı ekmek yedim. Ödül niyetine olsun😅
bende valla minicik bir kakaolu kurabiye attım ağzıma, yani en fazla max 50 kaloridir. sevinç çığlığımdı o benim :halay:

ayy harikasın bu başlangıç dimi chloe nedir nasıl yapılır bende meraklar içindeydim. çok makbule geçti paylaştığın için teşekkür ederim.

bende valla minicik bir kakaolu kurabiye attım ağzıma, yani en fazla max 50 kaloridir. sevinç çığlığımdı o benim :halay:
Afiyet olsun🥰

Kızlar selam
Hiçbirşey anlamadım
Geçen cumadan bu cumaya 900 gr almışım gözüküyor ama ben her zamankinden daha zayıf hissediyorum göbeğim eridi . Hiç olmadığı kadar spor yaptım neyin artısı bu acayip sinir oldum.pazartesi hariç her gün yürüyüşüm var üstelik bu hafta hızımı 6 ya artırdım da yürüdüm, yokuşlu yürüdüm. Kaçamağım olmadı birşey olmadı yediğim herşeyi aynen yazdım , ne eksik ne fazla. inanılır gibi değil güzel bir eksi bekliyordum.
Geçen cuma:61.7
Bugün: 62.6
Fark: -900
Yüzde: -1.45
A Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu
Eki Görüntüle 2771763

wc faktoru olabilir mi?
ben ekmegi tamamen kestigimde maalesef uzun sure wc ye gidemiyorum, hani sunu yiyin lif olur kolaylasir, bunu yiyin mideyi bozar kolaylasir :olamaz: onerilerini de denememe ragmen.
o yuden bu sefer ekmekli bir sekilde yapiyorum diyetimi, ara ara degistiririm ama, en azindan bu sekilde wc problemim olmuyor.

bir de arada vucudu sasirtin derler,
uzun suredir benzer bir diyet yapiyorsan onun da etkisi olabilir.

kızlar bütün takıma maşallah yaaa ayy okudukça mutlu oluyorum herkesi alıntı yapıp tebrik edesim geldi ama mesajlar ardı ardına herkes kilo vermiş, diğer guruplar nazar değdirecek yaaa tövbeler olsun okuyun kendinizi :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
A Arrietty_ sedulu sedulu kaptanlarım canlarım çok teşekkür ederim, siz açıklamayı yazınca ayy dedim Ceyhans Ceyhans yanlış hesaplamış demekki derkeeees ceyhans açıklamayı yapmış onuda anladım iyi oldu kafamda oturdu çok teşekürler
ayyy iyiki varsınız valla çok mutluyum
bende bugün bizim guruptan ama kimden tarifini yazdığımı unuttuğum şu muhteşem lezzetli kapuska tarifini yapacağım, hani pişirdikten sonra limon sıkıp döküyormuşsun hiç koku kalmıyor ve lezzet harikası oluyor diye bir tarif vardı bakalım nasıl olacak yorumlarımı yazarım buraya inşallah.
Zeytur Zeytur canım maşallah -300 harika bence, verebilmek az olsun çok olsun bence çok büyük bir başarı, bukadar paketli gıda, bukadar reklamlar, karbonhidratların çekiciliği karşısında kilo verebilmek 100 gr bile olsa büyük başarı senide tebrik ediyorum.
Canımm cokk haklısınnn 😍😍 çok teşükkür ederimm bu hafta çok iyiydik kızlarrrrr inşallah takımlar arası ilk 3 e de gireriz ☺️

Geçen Cuma günü 71.6 kg
Bugün 70.9 kg
Fark 700 gr
Yüzde olarak fark %0.977
:halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay:

Üstelik dolunay etkisi midir adete adım adım yaklaşmaktayım onun etkisi mi bilemedim
Vücudum adeta patlayacak ,şiş hissediyorum çok fena .

Günaydınlar kızlarr kilo bildirimim
Geçen hafta cuma 94.7
Bugün 93.4
Fark 1.3 kilo
veeee bugünden itibaren -30 a merhaba demiş bulunuyorum ve çok mutluyum daha yolum uzun olsada büyük çoğunluğu gitti çok şükür çok teşekkür ediyorum hepinize

A Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu D -DOLUNAY-

Günaydınlar herkese hayırlı cumalar ❤
Geçen hafta =63,6
Bu hafta=62,9
Fark=0,7
Yüzde =1,100

Geçen cuma: 86.1
Cuma: 85.8
Fark: -300
Yüzde: 0,348

A Arrietty_ sedulu sedulu

Sanırım ıf bana yaramıyo 3 ana 2 ara ögüne geçiyorum bugünden itibaren 😐 bide böyle deneyim bir haftada nasıl etkilicek kilo vermemi 🙂

Günaydıınnnn ohhh vallahi hep sizin sayenizde görüyorum bu eksileri ALlah razı olsun hepinizden kızlar canlarım benimmmmmmmmmmmmmm :KK68: :halay::KK68::KK68:

Geçen hafta =73,8
Bu hafta=73,1
Fark=0,7
Yüzde =1,100 A Arrietty_ kaptanım ben ceyhansdan kopya çektim ama anlamadım ilk sayfada nasıl hesaplanıyor bu yüzde? benim kilom üzerinden açıklamalı bir örnek yazarmısın?
Ceyhans Ceyhans seninle aynı oranda kilo vermişiz tartılarımız da aynı, tebrik ediyorum senide :nazar:
@istanbulin benim mükemmel eşim bu haftaki başarılı yolculuğumun can yoldaşı, sayende çok gaza geldim, yapmayacağım sporları senin puan ortalamanı düşürmemek için yaptım, inşallah bugün sende kilo vermiş olup mutlu olursun :KK68:
A Arrietty_ canım kaptanım çok teşekkür ederim, en az benim emeğim kadar seninde yönlendirmelerin yorumların ve ilgin dikkatin sebebiyle gevşemedim iyiki varsın :KK200:
sedulu sedulu @_Vera_

Gunaydin kizlar
Gecen cuma 81.3
Bu cuma 79.7
Fark 1.6
% 1.968
Hedef 79

Aşırı mutluyum 💃💃💃
Bu hafta hem düştüm yattım hareket edemedim, hem aralıklı orucu bozdum 2kere ama kilo vermişim 😍 sağ kalçam da hala ağrı var.
Geçen hafta :73.3
Bu hafta :72.6
Yüzde :0.95
Haftaya hedef :71.8

Merhabalar.

Geçen hafta: 67.5
Bu hafta: 67.1
Fark: 0.400
Yüzde: 0.592
Gelecek hafta için hedef kilo: 66.5

A Arrietty_ sedulu sedulu @_Vera_

Herkese günaydın,
Geçen hafta: 81.5 kg
Bugün: 80.4 kg
Fark: 1.1 kg
Yüzde: 1.350
Hedef: 79.50 kg

A Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu @Emeeelll

Bu hafta her gun 10 bin adim atmanın faydasını gördüm, tam iki aydır buradayım ve iki ayda yaklaşık 7 kilo verdim🤗 kaptanlarima ve arkadaşlara çok teşekkür ederim 😊

Bu hafta beslenmemi ben de biraz daha duzenleyecegim. Emzirdigim için 1100 kalorinin altina düşmemeye çalışıyordum ama bol sebze, meyve ve proteinle 1300-1400 kalori civari almaya çalışacağım.

Kızlar alıntı yapayım dedim waoow woooww falan diye giderken bir sürü alıntı oldu hepinizi tebrik ederim :halay:

günaydın kızlar bugün biraz tembellik yapayım dedim
Can yoldaşım E English_teacherrr canım tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin ❤️
Ben kendi kiloma geçeyim 🤣
Geçen hafta:60.6
Bu hafta:59.45
Fark:1.15
Şükür bende 5 Li rakamları gördüm :halay::rolleyes::rapci:
Kaptanım ben sözümü tuttum eksideyim A Arrietty_
@_Vera_ sedulu sedulu
Canım tartıda arkadaşlarımızın yaptığı gibi tarih ve nickname yazan bir kagit olmalı

Mevcut kilom: 61.70
Gecen hafta 62.50
Fark -800
% 1.280
sedulu sedulu sahane bir ortaktin cok teşekkür ederim canim
Tebrik ederim canım güzel sonuc almışsın. Sende bana ayak uydurduğun için teşekkür ederim. Önceki haftalarda çok hareketli değildin diyetinden dolayı ama bu hafta güzel oldu

X