- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.636
ayyyy sana nazar değdi yok yok valla nazar değdi, ayy 87 puanı görünce gözlerimi açıp birdaha birdaha baktım, ama yarın kesin zayıf çıkıcaksınHarikasın eşim ne güzel sporlar yapmissin teşekkür ederim
Ben dun çok yaptığım için bugün dinlenme günüyaptım bilgisayarda çok isim vardı onları hallettim. 3 seçenek var ya tartı bozukya inceliyorum ya da vücut kafayı yedi. Normalde bu kada4 spor yapsam böyle yesem gerçekten 3 kilo verirdim ama yüzüm de çökerdi. Bu sefer çökmedi bilmiyorum umarım iyi şeyler oluyordur :)
1758 adım atmışım evde.
A Arrietty_
sedulu
Spor puanım: 87 :)
Daha erkenmis oynasin beaYarin hastane isi var. Saat 21.30 oglum yatmak yerine lego yapiyor
Adamım benimYarin hastane isi var. Saat 21.30 oglum yatmak yerine lego yapiyor
Ne erkeni ya. Sizin bebeler kacda yatiyor. Cocuk dedigin 20 de yatarDaha erkenmis oynasin bea
Erken bitirdin yemegi. Aciktin miiGidip 1 yumurta haşlayıp yiyeyim bari
dolunay onuda mı etkiliyormuş
Ben regl haftası +2 kg çıkıyorum neredeyseO kadar spor yapıp az yiyorum ama bu hafta artı çıkmazsam iyidir. Regl dönemi yakinlasti sanki şişmeye basladigimi hissediyorum
Goremiyorum ben yedikleriniEki Görüntüle 2771557 Eki Görüntüle 2771560 Eki Görüntüle 2771561 Eki Görüntüle 2771563 Eki Görüntüle 2771564
Kızlar iki gündür 3 ana öğün ve ara öğünler yiyiyorum. Benim menüyü değerlendirir misiniz?
Mesela az önce kuru kayısı ve incir yedim malum sıkıntı için.
Kalorileri beklediğimden çok daha yüksekmiş, vicdan yaptım gece gece niye yedim diye.
8532 adım 426 puan
2, 5 lt su
1 lt dukan birası
A Arrietty_sedulu @_Vera_ Ceyhans
Şaka bir tarafa kaptancım böyle olmasını özellikle istedim bugünErken bitirdin yemegi. Aciktin mii
Afiyet olsun cnm bence menün güzel sadece yarın kısır şişlik yapabilir bulgur beni her yediğimde şişirirEki Görüntüle 2771574 Eki Görüntüle 2771575 Eki Görüntüle 2771576 Eki Görüntüle 2771577 Kızlar iki gündür 3 ana öğün ve ara öğünler yiyiyorum. Benim menüyü değerlendirir misiniz?
Kalorileri beklediğimden çok daha yüksekmiş, vicdan yaptım gece gece niye yedim diye.
8532 adım 426 puan
2, 5 lt su
1 lt dukan birası
A Arrietty_sedulu @_Vera_ Ceyhans Eki Görüntüle 2771578
Yediklerini beğendim canımEki Görüntüle 2771574 Eki Görüntüle 2771575 Eki Görüntüle 2771576 Eki Görüntüle 2771577 Kızlar iki gündür 3 ana öğün ve ara öğünler yiyiyorum. Benim menüyü değerlendirir misiniz?
8532 adım 426 puan
2, 5 lt su
1 lt dukan birası
A Arrietty_sedulu @_Vera_ Ceyhans Eki Görüntüle 2771578
Gece yumurta yemek mi var di planında önceden deseydin bizde yerdikŞaka bir tarafa kaptancım böyle olmasını özellikle istedim bugün
Dün ve bugün için birtakım planlarım olduğunu söylemiştim
Bakalım yarın ola hayrola
11:00 Çavdarlı kara buğdaylı ekmeğe beyaz peynir domatesli sandviç (paketli kare olanlardan)Goremiyorum ben yediklerini
Sabah
Ögle
Aksam. Ara diye yazar misin. Neyi ne kadar yedigini. Gr veya kalori degil de adet, yk
Bir arkadaşa uğramam gerekti bugün. Oda çok sevdiğimi bildiği için benim için yapmış. Kıramadım ama mümkün olduğu kadar az tuttum porsiyonu.Afiyet olsun cnm bence menün güzel sadece yarın kısır şişlik yapabilir bulgur beni her yediğimde şişirir
Bana gore tek eksigin salata olmamasi.11:00 Çavdarlı kara buğdaylı ekmeğe beyaz peynir domatesli sandviç (paketli kare olanlardan)
12:30 az şekerli türk kahvesi
15:00 1 pors. nohutlu bulgur pilavı, ayran
17:00 3/4 yk kısır
19:00 yarım kase k.mercimek çorbası
2 çk kapuska
1/2 yk yoğurt
22:00 2 kuru incir 3 kayısı
CanımmmmmGece yumurta yemek mi var di planında önceden deseydin bizde yerdik
Ayrıntılı da 3,4 kaşık yazmışsın oda az etkilemez inşallah adım sayında güzeldi yakmışsındırBir arkadaşa uğramam gerekti bugün. Oda çok sevdiğimi bildiği için benim için yapmış. Kıramadım ama mümkün olduğu kadar az tuttum porsiyonu.