- 4 Kasım 2018
- 26.011
- 108.202
Yumurta iyidir ya. Ye yeCanımmmmm
Gece gece canım gülmek istedi kızlarla nasıl sohbet muhabbet açıp da kıkırdasam dedim
Aklıma yumurta muhabbeti geldi
Iyi geceler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurta iyidir ya. Ye yeCanımmmmm
Gece gece canım gülmek istedi kızlarla nasıl sohbet muhabbet açıp da kıkırdasam dedim
Bende kopya çekecektim senden yarına eksi gelirsenCanımmmmm
Neden özellikle salata eksik dedin. Nasıl bir artısı olacaktı bu menüye.Bana gore tek eksigin salata olmamasi.
Ben menulere bakinca kalori gormuyorum. Beynim otomatikmen, yag, protein, karbonhidrat diye listeliyor tek tek.
Suan karbonhidrat yuksek geldi mesela bana
Neden özellikle salata eksik dedin. Nasıl bir artısı olacaktı bu menüye.
Aslında niyetimde şu aradaki kısır hiç yoktu.
Ben varım valla canım sen hangisini yapacaksan bende yapmaya çalışırım varım beeennnYarına yeni chloe challenge a başlayayım diyorum var mi yapmak isteyen ?
Gece gece sesli güldüm valla ben gerçek savaşçı olmasamda aşırı gaza gelirimSenin karşına çıkmak isteyen gerçek bir savaşçıdır ama o isim ben degilim
Ahhh tam benlikkk gazlamak gazlatmak istanbulin senide beklerimmAmac burada gazlamak iste bir hafta pes etmesen devamı geliyor
Bence super 3lü olursunuzBen varım valla canım sen hangisini yapacaksan bende yapmaya çalışırım varım beeennn
Gece gece sesli güldüm valla ben gerçek savaşçı olmasamda aşırı gaza gelirim
Ahhh tam benlikkk gazlamak gazlatmak istanbulin senide beklerimm
Aynisini bende yapytim az once icim kıyıldı resmenGidip 1 yumurta haşlayıp yiyeyim bari
2 yaşına kadar bende erken yatırdım hep ama bende evde olduğumdan düzeni bana göre olustu. Çalışan olsaydim yine erken yatmaya devam ederdi. Şimdi 22.30 da uyuyor 9.30 gibi uyanıyor. Öğlen 2 gibi yatiyor bir de iki saatte öyle uyuyor. Seninkiler okula falan da gidiyor erken yatmasi normal ama bu defa da erken uyanıyorlar iyiceNe erkeni ya. Sizin bebeler kacda yatiyor. Cocuk dedigin 20 de yatar
Biz Turkiye ye gidince kvlerde kaliriz. Neyse cocuklar 3 aylik iken gittik Ilk. En son en buyugu 6 yasinda iken gittik. Nerdeyse her sene gorduler.
Bende hepb19-19.30 dedim mi uyuturdum.
Cook erken derlerdi. Sizde oyle demeyin ya
Canım o zaman sende bir incelene chloeting.com sitesi hangi programı yapalım bir fikir olsunBen varım valla canım sen hangisini yapacaksan bende yapmaya çalışırım varım beeennn
Salata ve protein ilişkisine şaşırdım.Su ara bol yesil salata yiyorum. Ve saka gibi ama protein icerigi baya varmis onu fark ettim.
Olmus ve ölmüs e care yoktur derler
Canini Skma
Sonuncu olursak kovalarim sizi saka saka
Bu hafta hepiniz elinizden geleni yaptiniz. Guzel de sporlar var.
Kisir yarin yeseydin filan Denicem.
Karnibaharli olani denemedin dimi daha
Etkiliyormuş ya 4-5 günü var reglin şimdiden şişlik hissediyorum bakalım sabaha nasıl olacak. Sporla dengeli beslenmeyle nötr çıkarsam sevinirimdolunay onuda mı etkiliyormuş
Ben regl haftası +2 kg çıkıyorum neredeyse
chloe'ye ben 10 dk dayanamıyorumBen varım valla canım sen hangisini yapacaksan bende yapmaya çalışırım varım beeennn
Bizde gece 1.5 2 lere kadar ayaktayız bugün ilk defa 12 de uyudu bi düzen oluşturmam lazım benimde2 yaşına kadar bende erken yatırdım hep ama bende evde olduğumdan düzeni bana göre olustu. Çalışan olsaydim yine erken yatmaya devam ederdi. Şimdi 22.30 da uyuyor 9.30 gibi uyanıyor. Öğlen 2 gibi yatiyor bir de iki saatte öyle uyuyor. Seninkiler okula falan da gidiyor erken yatmasi normal ama bu defa da erken uyanıyorlar iyice
Hııı bende 11 dk dayanıyımda gör sen sen misin beni adım yarışında geçenchloe'ye ben 10 dk dayanamıyorum
Herkes evde iken zorBizde gece 1.5 2 lere kadar ayaktayız bugün ilk defa 12 de uyudu bi düzen oluşturmam lazım benimde
Tamam canım bakıyorum şimdi hemen en basiti hangisiyse ilk günden gözüm korkmasınCanım o zaman sende bir incelene chloeting.com sitesi hangi programı yapalım bir fikir olsun
Öyle şartlama kendini bende bir anda başladım şimdi bırakamıyorum bana en yarayan flat belly challenge oldu. 28 günlük program hem göbek hem tüm vücut çalıştırıyor kimi gün kısa kimi gün 50 dk video sürüyor ama çok verim almıştım ondanTamam canım bakıyorum şimdi hemen en basiti hangisiyse ilk günden gözüm korkmasın
Haha boşver çocuk enerji atamamış demek ki. En azından kendi kendine oyalanıyor. Sabah yolda falan uyuklar belkiHerkes evde iken zor
sedulu dedigin gibi
Krese cok erken basladilar. Bende 7 de iste olmam gerekiyordu. O yuzden erken yat erken kalk bizim evde en uygunu.
Mira 21 de uyumak istiyorum dedi yatti oteki hala lego yapiyor 22 30 oldu
Onumu yapsak bidaha sıkılırmısınÖyle şartlama kendini bende bir anda başladım şimdi bırakamıyorum bana en yarayan flat belly challenge oldu. 28 günlük program hem göbek hem tüm vücut çalıştırıyor kimi gün kısa kimi gün 50 dk video sürüyor ama çok verim almıştım ondan