- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.636
Haha sende mi müdavimisinEvet arkadaşlar dönüşüm muhteşem oldu 10.000 adımı tamamladımarkadalıma karşı alnım açık yüzüm pak oldu istanbulin
10.000 adım = 500 puan
Menüler
Sabah:
1.5 yumurta
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 dilim pastrma
Domates salata bitki çayı
Öğlen
1 elma
1 mandalina
Akşam
Ispanak
Makarna
Yoğurt
2 litre su
Artık Masumlar Apartmanı günüm olduğu için transa geçip filmimi bekliyor olacağım
A Arrietty_
Sen dinlen canım yorma kendini allah şifa versin inşallahKızlar menüleri okuyorum takip ediyorum ama çok aktif olamadım bugün kusura bakmayın. Tam toparlanmış değilim halsizlik var spor yapmadım ama adımlama yapıyorum kafamı dagitmak için yoksa otursam uyuklarım
Sporun çok iyi kutluyorum seni, yediklerin de güzel sadece karbonhidratın fazla gibi, makarna yemesen iyiymisEvet arkadaşlar dönüşüm muhteşem oldu 10.000 adımı tamamladımarkadalıma karşı alnım açık yüzüm pak oldu istanbulin
10.000 adım = 500 puan
Menüler
Sabah:
1.5 yumurta
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 dilim pastrma
Öğlen
1 elma
1 mandalina
Akşam
Ispanak
Makarna
Yoğurt
2 litre su
Artık Masumlar Apartmanı günüm olduğu için transa geçip filmimi bekliyor olacağım
A Arrietty_
@_Vera_sedulu
Bende dizi başlayana kadar adımalıycam sonra kimse kaldıramaz beni yerimdenEvet arkadaşlar dönüşüm muhteşem oldu 10.000 adımı tamamladımarkadalıma karşı alnım açık yüzüm pak oldu istanbulin
10.000 adım = 500 puan
Menüler
Sabah:
1.5 yumurta
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 dilim pastrma
Öğlen
1 elma
1 mandalina
Akşam
Ispanak
Makarna
Yoğurt
2 litre su
A Arrietty_
@_Vera_sedulu
İyiyim canım sen nasılsın temizlik yaptım bugün ondan giremedim
Ben diyetisyene gttigim donemde ara öğünler atladığımda bana bunu bir kar olarak gormememi soylemişti. Yememek kesinlikle vucudu yavaşlatıyor. Hatta kahvaltıyı erken saatte yapmamı böylece metabolizmayı erken çalıştıracagımı söylüyorduAynen canım 3 ara 1 ara ögün yapıyım az az sık sık yemeyi deneyim birde
yaaa iyiki varsınız kızlar
Cok teşekkürlerYememek metabolizmayı yavaşlatıyor
En azından ben kendimden biliyorum
Yedikçe gidiyor aynı arana yakıtı gibi düşün ne eksik ne fazla
10 sene önce doğum sonrası kiloları vermeye karar verdiğimde de diyetisyene filan gitmeyip
Kendime göre et süt tahıl sebze meyve dengesine dikkat edip herşeyden ölçülü yiyerek içerek
68 kilodan 53 kiloya düşmüştüm
2 ayda 8 kilo vermiştim ilk etapta
Sonra Farmasinin zayıflama öyküsü diye topik açıp bir müddet orada da yazmıştım nasıl beslendiğimi
Ne demek canım ya
Ben öyle şeylere takılmam rahat ol
Aaa çok az yemişsin yani hiç bişe yememişsin desem daha doğru olur neden böyle oldu canım temizlik den dolayımı fırsatın kalmadı
Valla temizlik yapınca aklıma gelmedi şimdi biraz salata ve bir tuzlu balığın ucundan yedim kendime geldim resmenAaa çok az yemişsin yani hiç bişe yememişsin desem daha doğru olur neden böyle oldu canım temizlik den dolayımı fırsatın kalmadı
İyi yaptın canım hiç bişe yememişsin ki afiyet olsunValla temizlik yapınca aklıma gelmedi şimdi biraz salata ve bir tuzlu balığın ucundan yedim kendime geldim resmen
İşe gidip geldim. Yemek hazırladım. Yedik. Mutfağı topladım. Çok yorgunum.
Saol canımİyi yaptın canım hiç bişe yememişsin ki afiyet olsun