Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Zeytur
Canim bak ben birde şöyle bisi farkettim. Ben kalori sayiyorum 1300 kalori aliyorum aşağı yukari. Ilk geldigim haftalarda haftada 2 2 gitti kilolar. Tabi zamanda yavaslicak biliyorum. Daha sonra bi hafta 900 civari ile kapattim gunu cumku doydum. Hatta midem küçüldü falan demistim. O hafta cok daha az kilo verdim. Sonraki hafta tekrar 1300 e döndüm ve kilo verisim artti yine. Simdi ac olmasam bile kuru kayisi falan atiyorum agzima. Bizim eş oldugumuz hafta da soylemistim sana cok az yiyorsun. Bence sebebi bu. Benden sana bir tavsiye 1 hafta dene bakalim. He yok yine ayni olursa bi doktora gitt. Bisi kaybetmis olmassin

Çoook doğru söyledin canım katılıyorum tamamen

Aslında evet almamız gereken kalori belki daha çok ama işte biz düşürüyoz
Ya diyeyisyen duraklama donemi icin demisti bana. O zaman zaten dusurcem dedi. O yuzden suan 1800 almami istiyor ama ben duramiyorum. O dönem gelince ac yatip surunerek kalkmam gerekecek sanirim

Canim bence senin sorunun cok az yemen. Esken de soylemistim sana. Bence vucut korumaya aliyor kendini
Aynen şuan bende öyle düşünmeye başladım ıf yapıyım dedim ama bana yaramadı sanki öğlen oğluşuma sebzeli erişte pişirdim 2 yemek kaşığı bende yedim bu ara öyle gideyim bakıyım dediğin gibi bişi kaybetmicem

Yememek metabolizmayı yavaşlatıyor
En azından ben kendimden biliyorum
Yedikçe gidiyor aynı arana yakıtı gibi düşün ne eksik ne fazla

10 sene önce doğum sonrası kiloları vermeye karar verdiğimde de diyetisyene filan gitmeyip
Kendime göre et süt tahıl sebze meyve dengesine dikkat edip herşeyden ölçülü yiyerek içerek
68 kilodan 53 kiloya düşmüştüm
2 ayda 8 kilo vermiştim ilk etapta
Sonra Farmasinin zayıflama öyküsü diye topik açıp bir müddet orada da yazmıştım nasıl beslendiğimi
Ne demek canım ya
Ben öyle şeylere takılmam rahat ol

Aynen canım 3 ara 1 ara ögün yapıyım az az sık sık yemeyi deneyim birde
yaaa iyiki varsınız kızlar

Zeytur canım birde lakarnitin filan diye bişeyler var onlr nasıl sen bu konuda uzmansın sanırım öyle anladım ben canım benim biraz bilgi alabilirmiyim, spordan önce ne yiyim ne içim????
Cok canım valla ben bu konuda hiç uzman değilim yanlış anladın bence lakenitin kelimesini ömrümde ilk defa duydum

Cok canım valla ben bu konuda hiç uzman değilim yanlış anladın bence lakenitin kelimesini ömrümde ilk defa duydum
Vücutta yag yakmaya yarayan enzim gibi bisi bildigim kadariyla. Urunleri falan var ama yan etkileri de cok diye biliyorim. Arastirmadan bisi yapma derim canim spordan once protein almak iyidir birde filtr kahve falan hizlandiriyor diye biliyorum graphicdesigner

Onu bende yapıyorum 500 le 800 cal arasında kalıyorum.
Ama bu mantığa kafam basmıyor. Kalori ile kilo alıyorsak daha az kalori alıp bir kısmını sporla da yakmak daha az kilo demek değil mi?

dimi yaa bencede vardır yan etkiler kesin aman boşver yurdumuzun domatesi peyniri sütü ekmeği en güzeli, herşeyden az yiycez işte nekadar az yersekte bir okadar fazla spor yaparsak iş tamamdır.
ayyy sabhtan beri pc başındayım işlerimi yaptım, şimdi bitti, şuan itibari ile spora yürüyüşe başlamam lazım haydi bismillah

Dun fazla yordun kendini. Ondandır. Hava birde kapali ki. Insanin ici daraliyor iyice.
Dil okuluna mi gidiyorsun?
Evet dil okulu. DU3 - 4.kurdayım.
Ayy sabah ta Aarhusa yakın biryerle iş görüşmesi yaptım. Beder de.
Tabi stres yapmışım, görüşme bitince yorgunluk bastırdı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…