- 7 Şubat 2020
- 2.305
- 11.405
- 32
Çoook doğru söyledin canım katılıyorum tamamenZeytur
Canim bak ben birde şöyle bisi farkettim. Ben kalori sayiyorum 1300 kalori aliyorum aşağı yukari. Ilk geldigim haftalarda haftada 2 2 gitti kilolar. Tabi zamanda yavaslicak biliyorum. Daha sonra bi hafta 900 civari ile kapattim gunu cumku doydum. Hatta midem küçüldü falan demistim. O hafta cok daha az kilo verdim. Sonraki hafta tekrar 1300 e döndüm ve kilo verisim artti yine. Simdi ac olmasam bile kuru kayisi falan atiyorum agzima. Bizim eş oldugumuz hafta da soylemistim sana cok az yiyorsun. Bence sebebi bu. Benden sana bir tavsiye 1 hafta dene bakalim. He yok yine ayni olursa bi doktora gitt. Bisi kaybetmis olmassin
Aynen canim benim diytisyene kalsa 1800 almam lazim surekli kiziyir bana boyle iyiÇoook doğru söyledin canım katılıyorum tamamen
Aslında evet almamız gereken kalori belki daha çok ama işte biz düşürüyozAynen canim benim diytisyene kalsa 1800 almam lazim surekli kiziyir bana boyle iyi
1800 de cok ama ya
Ya diyeyisyen duraklama donemi icin demisti bana. O zaman zaten dusurcem dedi. O yuzden suan 1800 almami istiyor ama ben duramiyorum. O dönem gelince ac yatip surunerek kalkmam gerekecek sanirimAslında evet almamız gereken kalori belki daha çok ama işte biz düşürüyoz
Ayy bide o vardı hakkatenYa diyeyisyen duraklama donemi icin demisti bana. O zaman zaten dusurcem dedi. O yuzden suan 1800 almami istiyor ama ben duramiyorum. O dönem gelince ac yatip surunerek kalkmam gerekecek sanirim
Canim bence senin sorunun cok az yemen. Esken de soylemistim sana. Bence vucut korumaya aliyor kendini
Aynen şuan bende öyle düşünmeye başladım ıf yapıyım dedim ama bana yaramadı sanki öğlen oğluşuma sebzeli erişte pişirdim 2 yemek kaşığı bende yedim bu ara öyle gideyim bakıyım dediğin gibi bişi kaybetmicemZeytur
Canim bak ben birde şöyle bisi farkettim. Ben kalori sayiyorum 1300 kalori aliyorum aşağı yukari. Ilk geldigim haftalarda haftada 2 2 gitti kilolar. Tabi zamanda yavaslicak biliyorum. Daha sonra bi hafta 900 civari ile kapattim gunu cumku doydum. Hatta midem küçüldü falan demistim. O hafta cok daha az kilo verdim. Sonraki hafta tekrar 1300 e döndüm ve kilo verisim artti yine. Simdi ac olmasam bile kuru kayisi falan atiyorum agzima. Bizim eş oldugumuz hafta da soylemistim sana cok az yiyorsun. Bence sebebi bu. Benden sana bir tavsiye 1 hafta dene bakalim. He yok yine ayni olursa bi doktora gitt. Bisi kaybetmis olmassin
Yememek metabolizmayı yavaşlatıyorSanada afiyet olsun kaptanım bu saate kadar acıkmadınmıbirde bişey sorcaktım şimdi ben 2 sene önce bu zamanlar diyetisyene gitmiştim oğlum 5 bucuk aylıktı diyete başladığımda 6 ögün besleniyordum 2 ayda 12 kilo verdim şimdi 2 ana 1 ara ögün artı sporda yapıyorum ama istediğim kiloyu veremiyorum acaba bi kan falanmı versem cok yavaş gidiyorum
Ne demek canım yaMerhaba hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Çok şükür atlattım ama üç gün antibiyotik ve agrı kesici iğne vuruluyorum. Bugun tartıya cıktıgımda artı rakam gördüm. Acaba iğneler mi pişiriyor anlamıyorum. Sanırım bu hafta cöp olacak benim için. Ben tek kalayım bu hafta eşimi de heba etmeyeyim.
Aynen canım 3 ara 1 ara ögün yapıyım az az sık sık yemeyi deneyim birdeCanım bende ilk diyete başladığımda 3 öğün yapıyodum diyetisyeni bırakınca kendi kendime 2 öğüne düşürdüm ve bu benim metabolizma mı çok yavaşlattı bana iyi gelmedi kilo veremedim geçen hafta yine 3 ana 2 yada 3 ara öğüne döndüm ve 1 kilo verdim bence sende bi denemelisin belkide senin vücudun 3 öğün istiyo az da olsa ye bakalım ne olacak denemekten bişe çıkmaz
Aynen sanırım bendede o oldu sık sık az az yemeyi denicemYememek metabolizmayı yavaşlatıyor
En azından ben kendimden biliyorum
Yedikçe gidiyor aynı arana yakıtı gibi düşün ne eksik ne fazla
Ne demek canım ya
Ben öyle şeylere takılmam rahat ol
Sende canım benim ❤ birbirimize destek olmak için burdayız bana iyi geleni paylaşmazsam burda olmamın ne anlamı varAynen canım 3 ara 1 ara ögün yapıyım az az sık sık yemeyi deneyim birde
yaaa iyiki varsınız kızlar
ÇokkkSende canım benim ❤ birbirimize destek olmak için burdayız bana iyi geleni paylaşmazsam burda olmamın ne anlamı var
Cok canım valla ben bu konuda hiç uzman değilim yanlış anladın benceZeytur canım birde lakarnitin filan diye bişeyler var onlr nasıl sen bu konuda uzmansın sanırım öyle anladım ben canım benim biraz bilgi alabilirmiyim, spordan önce ne yiyim ne içim????
Vücutta yag yakmaya yarayan enzim gibi bisi bildigim kadariyla. Urunleri falan var ama yan etkileri de cok diye biliyorim. Arastirmadan bisi yapma derim canim spordan once protein almak iyidir birde filtr kahve falan hizlandiriyor diye biliyorumCok canım valla ben bu konuda hiç uzman değilim yanlış anladın bencelakenitin kelimesini ömrümde ilk defa duydum
Onu bende yapıyorum 500 le 800 cal arasında kalıyorum.Zeytur
dimi yaa bencede vardır yan etkiler kesin aman boşver yurdumuzun domatesi peyniri sütü ekmeği en güzeli, herşeyden az yiycez işte nekadar az yersekte bir okadar fazla spor yaparsak iş tamamdır.Vücutta yag yakmaya yarayan enzim gibi bisi bildigim kadariyla. Urunleri falan var ama yan etkileri de cok diye biliyorim. Arastirmadan bisi yapma derim canim spordan once protein almak iyidir birde filtr kahve falan hizlandiriyor diye biliyorumgraphicdesigner
Evet dil okulu. DU3 - 4.kurdayım.Dun fazla yordun kendini. Ondandır. Hava birde kapali ki. Insanin ici daraliyor iyice.
Dil okuluna mi gidiyorsun?