Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Onu bende yapıyorum 500 le 800 cal arasında kalıyorum.
Ama bu mantığa kafam basmıyor. Kalori ile kilo alıyorsak daha az kalori alıp bir kısmını sporla da yakmak daha az kilo demek değil mi?
Evet öyle canim ama soyle bisi var. Sen az aliyorsun mesela. Beyin şöyle bir komut gonderiyor vucuda. Gida gelmiyor elindekileri tut. Kıtlık mekanizmasi deniyor buna. Yani surekli verip gucsuz kalmak istemiyor gibi oluyor. O yuzden korumaya aliyor kendini. Cunku o kiloya o duzene alismin bunyemiz. Aliskin oldugu düzeni korumaya calisiyor

Vücutta yag yakmaya yarayan enzim gibi bisi bildigim kadariyla. Urunleri falan var ama yan etkileri de cok diye biliyorim. Arastirmadan bisi yapma derim canim spordan once protein almak iyidir birde filtr kahve falan hizlandiriyor diye biliyorum @graphicdesigner
Aynen baktım hemen googleden nedir diye 🤷🙂

dimi yaa bencede vardır yan etkiler kesin aman boşver yurdumuzun domatesi peyniri sütü ekmeği en güzeli, herşeyden az yiycez işte nekadar az yersekte bir okadar fazla spor yaparsak iş tamamdır.
ayyy sabhtan beri pc başındayım işlerimi yaptım, şimdi bitti, şuan itibari ile spora yürüyüşe başlamam lazım haydi bismillah :halay:
Kolay gelsin canim. Onun yerine bol protein al sen. Cunku vucut proteini parcalarken yağ kullaniyor 😉 bu tarz seylere gerek yok. Genelde kas yapanlar sporcular falan kullaniyor diye biliyorum. Doping tarzi bisi yani. Tavsiye etmem ben

Adımlamada durumlar nasıl kızlarr ☺️

istanbulin istanbulin azz kaldı rekorunu geçmeye 😂😂 geri kalanını akşam yemekten sonraa yoruldum artık 😂😂

Eklentiler

• IMG_20210126_165119.jpg
    IMG_20210126_165119.jpg
    86,4 KB · Görüntüleme: 36
Evet öyle canim ama soyle bisi var. Sen az aliyorsun mesela. Beyin şöyle bir komut gonderiyor vucuda. Gida gelmiyor elindekileri tut. Kıtlık mekanizmasi deniyor buna. Yani surekli verip gucsuz kalmak istemiyor gibi oluyor. O yuzden korumaya aliyor kendini. Cunku o kiloya o duzene alismin bunyemiz. Aliskin oldugu düzeni korumaya calisiyor
Dün yediğin hurmalar diyor beyin :KK70:
"Zamanın da löp löp yedin yedin yağ yaptın, şimdi birden mahrum edemezsin beni. Beni ikna et önce kilo vermek istediğine" diyor yani.. :KK70:
Oda pohpohlanma konusunda eksik kalsaydı şaşardım. :kızgın:

Hiç koltuğa oturup kumandayada mı dokunmadın be canım :KK70:
Ahahaha acıkkk ayakta izledim valla 😂😂 daha şimdi oturdum sabahtan beri ayaktaydım 😁 yamunanın korsesini taktım onunla oturmak pek mümkün olmuyo🙄 bende ayakta durdum adımladım koştum oğluma sulu boya çıkarttım masada o boyadı ben adımladım canım cıktı valla 😂 hazır oğlum uyumuşken bende çıkartım korseyi oturtum uzattım bacaklarımı ohh sipariş vereyim şimdi 😂

Adımlamada durumlar nasıl kızlarr ☺️

istanbulin istanbulin azz kaldı rekorunu geçmeye 😂😂 geri kalanını akşam yemekten sonraa yoruldum artık 😂😂
Hey masallah kiiz
Bu ne
Ben daha 7bin yapmadim. Nasil yorgunum ama.
Suan kahve iciyorum kendime geleyim diye. Ardindan disari atayim kendimi.

Dün yediğin hurmalar diyor beyin :KK70:
"Zamanın da löp löp yedin yedin yağ yaptın, şimdi birden mahrum edemezsin beni. Beni ikna et önce kilo vermek istediğine" diyor yani.. :KK70:
Oda pohpohlanma konusunda eksik kalsaydı şaşardım. :kızgın:
Hahaha allah seni ya hic güleceğim yoktu🤣🤣🤣

Bugünkü akşam menüm

1.5 kepçe mercimek çorbası
2 yk kuru patlıcan ve kuru biber (iyiki yapmışım 3 gündür biraz da acılı bağırsaklar için harika )🤭
3 yk tavuk taşlık
2 yk süzme yoğurt (su ile açtım )
200 ml karışık meyve suyu

Eklentiler

• 20210126_183534.jpg
    20210126_183534.jpg
    148,7 KB · Görüntüleme: 18
Bugünkü menüm
Sabah
Yeşil soğanlı omlet
Kapya biber ve yeşil biber közü
1 dilim tb ekmeği