Süperr
KısmetKalori miktarin az olmus. Tek ogun mu oldu bugun?
Masallah adimlara
SendeZeytur gibi iyi costun
Umarim Beder da ki is oluryakin baya.
Bitmese uzayli derdim
Masallah ya. Harika adim sayisi.
Sen 2 gun dinlen artik
Kalori miktarin az olmus. Tek ogun mu oldu bugun?
Masallah adimlara
SendeZeytur gibi iyi costun
Umarim Beder da ki is oluryakin baya.
Bu kadar adıma pil mi dayanır
Mükemmel olmuş
Teşekkür ederim kızlarr valla dünSüperrilk kez bu kadar yüksek bir adim görüyorum, harikasin. Maşallah
İşimi bitirdim.iştahım da kalmadı.Ozaman gofret de yememissindir
Ayağına sağlık. Maşallah
Afiyet olsun ortak. Diyetisyen yeni menüler mi hazırladı ?sedulu
Tam bugday ekmegi ile tost
Aksam bezelye ve pilav
Canim.ortagim listemi tazeledik deliler gebi sıkı gidecegiz bu hafta insallah
14.000 adim
700 puan
3 lt su
Aynen bende kaptandan yarınki adımdan muafmı olsam diye izin alıyodumZeytur kiz kasları sisirme artık bacakların ödem yapmasın. Yarin ve öbür gün hafif tempo gitmelisin ki cumaya eksi gör güzelce
Benide mi takip desin10000 adımı eksik olan kızlar yarına zumbayla birlikte eksiklerinizi de telafi edersiniz. Takipteyiz
Iyi fikir oyle yap canim swnAynen bende kaptandan yarınki adımdan muafmı olsam diye izin alıyodumyarın bi tek zumba yapacam dans ederim perşembe zatenn dinlenme günü
Tamamdır kaptanımIyi fikir oyle yap canim swn
Zumba da fazla yapma
Bazen bana da oluyor yani o koşturmamın içerisinde ne yediğimi unuttuğum bile oluyor . Yeter ki bol kalorili olmasınMerhaba. Dun menu yazmadim. Sebebi cok usenmem. Bunun sebebi de dun ve bugun cok fazla karisik kurusuk ve duzensiz yedim. Yani oturup yemek yemedim ama surekli bi kosusturma icinde gecistirmeyle gecti 2 gun. tek tek de yazmaya usendim gercekten.
Yarin menu paylasimi yapacagim. Dun ve bugunku adimlarimi paylasayim:
A Arrietty_ @_Vera_sedulu bnnu
Olmaaaa
Bugun kesinlikle uykusuzluk dan halsizdim. Sonra hastaneye Git gel. Eve gelince hemen online ders vs derken bence o yuzden.Olmaaaayarına güzel gelir adımlar senden zaten Perşembe dinleneceğiz sağlık sorunu olmazsa yarına tam gaz performans bekliyorum