- 13 Kasım 2020
- 931
- 4.351
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen bol bol dinlen. Esin evde ise gun icinde uyusaydin. Ihtiyacin vardirKızlar menüleri okuyorum takip ediyorum ama çok aktif olamadım bugün kusura bakmayın. Tam toparlanmış değilim halsizlik var spor yapmadım ama adımlama yapıyorum kafamı dagitmak için yoksa otursam uyuklarım
Bence yediklerinde birsey yoktur. Hatta az yemissin :))A Arrietty_
sedulu
graphicdesigner
1200 kaloriyi bulmuyor yediğim ama ne yesem pişman oluyorum ac mi yaşamamı istiyor acaba bu ruh halim anlamadim
1 saat yürüdum ama 7 bin adimdayim bugün 10 bin adım yapcam dinlencem..
Eki Görüntüle 2769986
Kalkma vi zahmetBende dizi başlayana kadar adımalıycam sonra kimse kaldıramaz beni yerimden
Hic bisey yememissin bugunde. Migrenin nasil oldu. Neyseki azcik bisey daha atistirmissin sonra :)
Gecmis olsun canim. Menun gayet guzel. Adim sayinda iyi. Pek yorma kendini
Valla temizlik yapınca aklıma gelmedi şimdi biraz salata ve bir tuzlu balığın ucundan yedim kendime geldim resmen
Afiyet olsunİşe gidip geldim. Yemek hazırladım. Yedik. Mutfağı topladım. Çok yorgunum.
Yediklerimi yazayım.
Sabah:
1h.yumurta
1kk b. Peynir
4 zeytin
Bir tutam maydanoz
1/4pors sosis
Öğle:
2/3pors çiğ köfte dürüm
Akşam:
1kase çorba
2yk patates yemeği
3yk makarna
Ara: 3 kuru kayısı
Su 3lt
Spor:
8325 x 0,05 = 416 puan
İlave sporum olursa ilerleyen saatlerde yazarım. Uyuyakalırım falan diye şimdiden yazdım.
@arrietty sedulu @_Vera_ Zeytur
Zaten aç kalktım.Sen bol bol dinlen. Esin evde ise gun icinde uyusaydin. Ihtiyacin vardir
Bence yediklerinde birsey yoktur. Hatta az yemissin :))
Kalkma vi zahmet
Hic bisey yememissin bugunde. Migrenin nasil oldu. Neyseki azcik bisey daha atistirmissin sonra :)
Gecmis olsun canim. Menun gayet guzel. Adim sayinda iyi. Pek yorma kendini
Afiyet olsun
Makarna ve patates yemegi Öglen olsaydi. Ve secim yapaydin ikisi arasinda. Aksama fazla karbonhidrat yuklemesi olmus
Su miktari ise sahane
1 kase bol yesillikli salata eksik bence onu tamamla :)Zaten aç kalktım.
Doymadım.
Valla gidip gofret yiyesim de var.
Belim ve bacaklarım ağrıyor.
Yorgunum.
Canım çok sağlıksız bir beslenme tercih etmişsin
Makarna ve patates iki karbonhidrat bir arada olmamış canım yaİşe gidip geldim. Yemek hazırladım. Yedik. Mutfağı topladım. Çok yorgunum.
Yediklerimi yazayım.
Sabah:
1h.yumurta
1kk b. Peynir
4 zeytin
Bir tutam maydanoz
1/4pors sosis
Öğle:
2/3pors çiğ köfte dürüm
Akşam:
1kase çorba
2yk patates yemeği
3yk makarna
Su 3lt
Spor:
8325 x 0,05 = 416 puan
İlave sporum olursa ilerleyen saatlerde yazarım. Uyuyakalırım falan diye şimdiden yazdım.
If bana yaramadı bende 5 ögün beslencem bakalım bir haftada kilo verimimi hızlandırcakmı merak ediyorumBen diyetisyene gttigim donemde ara öğünler atladığımda bana bunu bir kar olarak gormememi soylemişti. Yememek kesinlikle vucudu yavaşlatıyor. Hatta kahvaltıyı erken saatte yapmamı böylece metabolizmayı erken çalıştıracagımı söylüyordu
Karbonhidrat fazla bir gün olmuş canım yeşillik hiç yok. O yüzden tokluk hissetmezsin aksine bir saat sonra açlık gelir. Su ya da tarçınlı yoğurtla bastırılabilirsin açlık isteğiniİşe gidip geldim. Yemek hazırladım. Yedik. Mutfağı topladım. Çok yorgunum.
Yediklerimi yazayım.
Sabah:
1h.yumurta
1kk b. Peynir
4 zeytin
Bir tutam maydanoz
1/4pors sosis
Öğle:
2/3pors çiğ köfte dürüm
Akşam:
1kase çorba
2yk patates yemeği
3yk makarna
Su 3lt
Spor:
8325 x 0,05 = 416 puan
O salatayı kim yapacak şimdi. Valla çok yorgunum.1 kase bol yesillikli salata eksik bence onu tamamla :)
Kan sekerini yükseltti bol karbonhidrat
Erkenden yatcam. Bişey yicek halim kalmadı. Yeşillik çiğ köftede boldu. Az işim var. Halledip uyumayı planlıyorum.Karbonhidrat fazla bir gün olmuş canım yeşillik hiç yok. O yüzden tokluk hissetmezsin aksine bir saat sonra açlık gelir. Su ya da tarçınlı yoğurtla bastırılabilirsin açlık isteğini
Ozaman gofret de yememissindirO salatayı kim yapacak şimdi. Valla çok yorgunum.
Bitmese uzayli derdim
Bu kadar adıma pil mi dayanır