Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ceyhans Ceyhans canım ofisten yeni çıkıyorum vergi dönemi, masamdan kalkamadım iş yetiştirmek için. Haliyle adım sayım az.
Eşimin doğumgünüymüş bugün 🙈 geçen hafta aklımdaydı bugün unutmuşum çocuklar hatırlattı.
Koştur koştur eve gidiyorum çocuklar sürpriz yapmak istiyorlar eşim gelmeden hazırlık yapmam lazım. Adımlama çok yapamayabilirim kusuruma bakma bugünlük 😉😘

Aksam menulerde neler var kizlar?
Adim ve su ne alemde?
Bence bizim takim suyu az iciyor. 2,5 veya 3 L yapan az kisi var 🤔

Sahsen ben 2i zor yapiyorum. Hep 3 L yapayim diyorum ama kisin dahada bir zor.
Agir spor yapinca cok iciyordum.
Bu aksam bisiklet surecegim de crossfit tarzi yapacagim. O sekilde 1 L icersem ne guzel olur
Bende tarhana çorbası ve havuçlu tarator var ( havuç rendesi sarımsak yoğurt dereotu zeytinyağı)
Su kışın evet az gidiyor çünkü böbreklerde nefronlar büzüşük duruyor soguktan dolayı su içmesek bile cisimiz geliyor gibi oluyor 😀😀
Ben chloe sonrası direkt bir litre içiyorum namussuzun kızı fena yoruyor 😀

Bugünkü yediklerim
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir biraz tulum peyniri
5 tane zeytin
1 dilim tb ekmeği
Kuşluk
1 hurma 1 gün kurusu biraz dut kurusu
Tarçınlı türk kahvesi
Öğle
1 kase yoğurt çorbası
İlkindi
1 bardak kefir
1 yeşil elma
Akşam
1 tabak kabak yemeği üstüne yoğurt
Ve yeşil salata 1 dilim tb ekmeği
Su 3 lt
Spor 10000 adım 500 puan ×2 1000 puan
A Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu D -DOLUNAY-

Eklentiler

• Screenshot_2021-01-25-19-08-01.png
    Screenshot_2021-01-25-19-08-01.png
    78,9 KB · Görüntüleme: 14
A Arrietty_ sedulu sedulu @_Vera_
Su 2 litreye yakin oldu sanirim su sisem kirildi tam hesab edemedim 7 8 bardak ictim gibime geliyor. Yatana kadar da icerim. Birde o bisküvileri nasil yedim hicbir fikrim yok. Kalorimi aşmadım ama vicdan azabi cekiyorum. Regl oldum sabah ondan sanirim hala cok tatlı yemek istiyoruumm
Tarçınlı su falan ya da yoğurt yapıp yersen tatlı atistirmalik ihtiyacını kesersin canım
Canım ortimm E English_teacherrr bugün migrenim vardı hiçbirsey yapamadım yeni yeni kendime geldim cezam neyse yarın yaparım bugün hastayım diye şımardım azıcık tatlı, Mısır, yemek yedim saymayayım bugün yediklerimi🥺 A Arrietty_ sedulu sedulu @Vera00
Geçmiş olsun canım ama yediklerini yine de yazmalısın. Nerede hata yapıyoruz ya da alternatif neler bulabiliriz bu yediklerine diye fikir alışverişi olur burada

Bugünkü yediklerim
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir biraz tulum peyniri
5 tane zeytin
1 dilim tb ekmeği
Kuşluk
1 hurma 1 gün kurusu biraz dut kurusu
Tarçınlı türk kahvesi
Öğle
1 kase yoğurt çorbası
İlkindi
1 bardak kefir
1 yeşil elma
Akşam
1 tabak kabak yemeği üstüne yoğurt
Ve yeşil salata 1 dilim tb ekmeği
Su 3 lt
Spor 10000 adım 500 puan ×2 1000 puan
A Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu D -DOLUNAY-
Hadi bakalım gümbür gümbür geliyor ucundan 93 ler 👍

Ne zaman bitecek şu sınavlarınnnnn özledük gari . vera ziyagilsin sen bırakamazsın hele bi bitsin de sınavların geri bomba gibi dönersin
Aynen öyle 4 şubatta buraya kesin dönüş yapıyorum kızlar ben gelene kadar spor yapıp kaslarınızı ısındırın. 4 şubatta takımca uçmayı hedefliyorum bilginize

Geçmiş olsun canım ama yediklerini yine de yazmalısın. Nerede hata yapıyoruz ya da alternatif neler bulabiliriz bu yediklerine diye fikir alışverişi olur burada
Saol canım tamam o zaman yazıyorum 😖
18:45 4 tane tulumba tatlısı ve 3 tane küçük tatlı ve patlamış Mısır
19:30 sebze yemeği küçük bir tabak bir but ve ayran 2 dilim ekmek
Su 1 lt ancak olmuştur

Su 1 lt ancak olmuştur
Aslında tatlı da migreni çok tetikler yani geçeceği varsa da geçmez bundan sonra daha az tüketirsin canım

Su 1 lt ancak olmuştur
Gerçekten çok fazla olmuş. Şerbetli tatlı hem tokluk hissi vermeyecek hem de iştah açacak cinsten. Suyu biraz daha içmelisin yoksa miden boş hissedip tekrar tatlıya yonlendirecek seni. Cumaya kadar kacamaksiz gitmelisin ki anca toparlasın kaloriyi.
Burada maalesef gerçekler tokat gibi çarpıyor 😧

merhaba kızlar nasılsınız ? bende diyet hak getire günde 4 dilim börek yiyip ağlaya ağlaya ders çalışıyorum.Psikolojim 00000000000000000. Takıma da giremedim kaç gündür.Aptallık etme sen vera ziyagilsin diyip kendimi toplayacağım artık.Geçmişi okuyacak vaktim yok şöyle sizlerle bir sohbete geldim azıcık
Özlettin kendini canımmm hiç sıkma canını dönüşün muhteşem olcak eminim 😍💓💓

Aksam menulerde neler var kizlar?
Adim ve su ne alemde?
Bence bizim takim suyu az iciyor. 2,5 veya 3 L yapan az kisi var 🤔

Sahsen ben 2i zor yapiyorum. Hep 3 L yapayim diyorum ama kisin dahada bir zor.
Agir spor yapinca cok iciyordum.
Bu aksam bisiklet surecegim de crossfit tarzi yapacagim. O sekilde 1 L icersem ne guzel olur
Sabah kahvaltıda peynir zeytin yiyince ben baya bi su içiyorum. 2.5 oluyor benim o nedenle 🤗
merhaba kızlar nasılsınız ? bende diyet hak getire günde 4 dilim börek yiyip ağlaya ağlaya ders çalışıyorum.Psikolojim 00000000000000000. Takıma da giremedim kaç gündür.Aptallık etme sen vera ziyagilsin diyip kendimi toplayacağım artık.Geçmişi okuyacak vaktim yok şöyle sizlerle bir sohbete geldim azıcık
Vera Ziyagil :cool:Hahahaha çok hoşuma gitti :KK48: Kolaylıklar diliyorum 😍

A Arrietty_ sedulu sedulu @_Vera_
Su 2 litreye yakin oldu sanirim su sisem kirildi tam hesab edemedim 7 8 bardak ictim gibime geliyor. Yatana kadar da icerim. Birde o bisküvileri nasil yedim hicbir fikrim yok. Kalorimi aşmadım ama vicdan azabi cekiyorum. Regl oldum sabah ondan sanirim hala cok tatlı yemek istiyoruumm
Baya baya yemissin ama biskuvi.
Verdigini geri almamaya bak. Aktif de olmaman gerekn bu hafta,ayagin tam iyilesmeden
Ceyhans Ceyhans canım ofisten yeni çıkıyorum vergi dönemi, masamdan kalkamadım iş yetiştirmek için. Haliyle adım sayım az.
Eşimin doğumgünüymüş bugün 🙈 geçen hafta aklımdaydı bugün unutmuşum çocuklar hatırlattı.
Koştur koştur eve gidiyorum çocuklar sürpriz yapmak istiyorlar eşim gelmeden hazırlık yapmam lazım. Adımlama çok yapamayabilirim kusuruma bakma bugünlük 😉😘
Dogum gunu kutlu olsun. Adimi dusunme ozaman bugun :)

Bende tarhana çorbası ve havuçlu tarator var ( havuç rendesi sarımsak yoğurt dereotu zeytinyağı)
Su kışın evet az gidiyor çünkü böbreklerde nefronlar büzüşük duruyor soguktan dolayı su içmesek bile cisimiz geliyor gibi oluyor 😀😀
Ben chloe sonrası direkt bir litre içiyorum namussuzun kızı fena yoruyor 😀
:KK70:
Zalim chloe
Afiyet olsun canim
Aynen öyle 4 şubatta buraya kesin dönüş yapıyorum kızlar ben gelene kadar spor yapıp kaslarınızı ısındırın. 4 şubatta takımca uçmayı hedefliyorum bilginize
dört gözle bekliyorum. Sadece cok ozledigim icin seni :KK200:
Eki Görüntüle 2769083 Eki Görüntüle 2769084 @Arrietty_
sedulu sedulu
@_Vera_
graphicdesigner graphicdesigner
1 lt su içtim, daha içerim benim için hayat daha yeni basliyor😁 sevgili eşim daha 10 bin bile yapamadım bugün çok ümitli degilim kendimden😁dukan da içiyorum bi yandan bakalım..💕
En az 1 L daha iccc :KK70:
Su 1 lt ancak olmuştur
Cidden cok kotu.
Migrenden dolayi spor yapmamak anlarim ama tatliya abanmak ?
Full karbonhidrat olmus.

Akşam için şimdi mutfaktan çıktım
Mercimek çorbası
Kaşarlı mantar sote (soğan biber ve domates soslu)
Marul salatası
Dünden kalan sebze graten var
Birde
Soğanı soteledim kabak ve havuçu rendeleyip içine ilave ettim bi güzel biştiler üstüne sarımsaklı yoğurt döküp yemegi planlıyorum ilk defa yaptım 🙃

Ayy hepsi ne çok oldu 😂😂 yazınca fark ettim 😂

15 binlerdeyim suan şimdiden 2.5 litre suyu içtim bile akşama belki 3 olur susarsam içerim artık 😂😂
Nolur dur artık ya o saatlerde 15bindeysen bugün30 bini görürsün 😁 sana yetiscem diye ayaklarım koptu 😁😁😁

X