Kuralları okudum katılım formunu göremedim burayamı yazmalıyımMerhaba hosgeldiniz. Ilk sayfada kurallar var onlari okuyup kabul ederseniz, katilim formunu doldurmanizi Rica edecegim
13. Kuraldan sonra form var.
Hosgeldiniz aramizaİsmim aynil
Mesleğim stilistlik ve modelistlik (şuanda çalışmıyorum)
Yas 42
Evliyim 2 çoçuğum var birincisi 17 ikincisi 3.5 yas yasında
İstanbulda yaşıyorum
Boyum 1 63
Kilo 77 600
Hedef 65
Hamilelikle alınan kilolardan dolayı kilo vermek istiyorum
Daha önce katılmamıştım bu platforma
Oo hadi bakalim :)Şimdi 2 saat boyunca adım atarım
Azcik kurcala bakayim :)Hoşbulduk siteyi daha önce kullanmıştım ama başka konular için uzun sğredir kullanmayınca unutmuşum çözmeye çalışıyorum
Hosgeldiniz aramiza
Ben Zeynep takim kaptani 33 yasinda 2 cocuk annesiyim.
Umarim birlikte guzel kilolar veririz
Sorunuz varsa her zaman sorabilirsiniz. Ben veya takim arkadaslarim yardimci olacaktir Ilk
Azcik kurcala bakayim :)
Bu arada bu hafta adim yarisi yapiyoruz. Gunluk 10 bin adim hedefimiz.
Beni veya birbaskasini etiketlemek icin önce @ yazip sonra Kullanici ismini yazman yeterli. Genelde Ilk bunu cozmeye calisiyor insan
HarikasinBu haftaki kural çok isabetli oldu 1 aydır ortalama 12 bin adım atıyorum ben
Evet yardımcı olusanız çok sevinirim yeni olduğum için kuralları arada hatırlatırsanızda iyi olur gözümden kaçabilir alışana kadarHarikasin
Birde ay ay geri gidip bakinca insan dahada motive oluyor hareket etmekde.
Suan es yarisi var ama seni tek ekleyecegim listeye. Eger yeni biri daha gelirse es yaparim sizi yarisda
Yarin adim sayisini puanlar iken 2 kat hesap edecegiz. Normal de Pazartesi adim Challenge var. Motive olalim diye Challenge gunleri olan sporlarin puanini 2 kat yaptik.
Ilk sayfada yine Ilk posta var hesaplama sekli. Zorlanir isen baslarda, onada yardimci oluruz
Hosegldinizİsmim aynil
Mesleğim stilistlik ve modelistlik (şuanda çalışmıyorum)
Yas 42
Evliyim 2 çoçuğum var birincisi 17 ikincisi 3.5 yas yasında
İstanbulda yaşıyorum
Boyum 1 63
Kilo 77 600
Hedef 65
Hamilelikle alınan kilolardan dolayı kilo vermek istiyorum
Daha önce katılmamıştım bu platforma
Hosegldiniz
Ay valla gıpta ediyorum sana ya. Hergun bisi var sen iyi dayanıyorsun. Ben becerebilir miydim bilemiyorumDiyet düşmanımın tabaklarını iade ettim
Tamamdir canimEvet yardımcı olusanız çok sevinirim yeni olduğum için kuralları arada hatırlatırsanızda iyi olur gözümden kaçabilir alışana kadar