Merhaba aramıza hosgeldiniz. Ben takim kaptan yardımcısıyım 31 yaşındayım evliyim bir oğlum var 2 yaşında. Fırsat yaratıp spor yapmaya çalışıyorum.İsmim aynil
Mesleğim stilistlik ve modelistlik (şuanda çalışmıyorum)
Yas 42
Evliyim 2 çoçuğum var birincisi 17 ikincisi 3.5 yas yasında
İstanbulda yaşıyorum
Boyum 1 63
Kilo 77 600
Hedef 65
Hamilelikle alınan kilolardan dolayı kilo vermek istiyorum
Daha önce katılmamıştım bu platforma
Merhabalar zamanla herkezi tanıyacağım galibaMerhaba aramıza hosgeldiniz. Ben takim kaptan yardımcısıyım 31 yaşındayım evliyim bir oğlum var 2 yaşında. Fırsat yaratıp spor yapmaya çalışıyorum.
Hesapladl sanki :)Kahvaltı
2 yumurtalı omlet
3 dilim sucuk
3 dilim kasar peyniri
Aksam
Bir kase mercimek çorbası
3 yk pirinç pilavı
Su 3 lt
15000 adım 750 puan
A Arrietty_ A Aylakkadin
Canım sen puanlarını hesaplamış miydin unuttum
Yine süpersin canım
Evet canım burada aktif olmaya çalışırsan çabuk adapte olursunMerhabalar zamanla herkezi tanıyacağım galiba
Evet canım yanlış yazmışım oraya 11659Adımın 11000lerdeydi demi canım yanlış olmasın afiyet olsun bu arada
Sanırım benim getirilenleri ya da yaptıklarımı istersem yiyebileceğimi bilmem etkili bundaAy valla gıpta ediyorum sana ya. Hergun bisi var sen iyi dayanıyorsun. Ben becerebilir miydim bilemiyorum
Yarın sabah dönüyoruz canım evim evim güzel evim chloe yi özledimO_sevincli_ki senin adim sayina yetisecegim diye suyum cikti :))
19.400 daha
Makina isindi
Dizinin alt yazisi cikmadi. Saat 21. 36
22 de yuruyeyim yine. Sogusun yurume bandi
sedulu ne zaman donuyorsunuz siz canim
Evet birisi 10002 adim 500 puanKahvaltı
2 yumurtalı omlet
3 dilim sucuk
3 dilim kasar peyniri
Aksam
Bir kase mercimek çorbası
3 yk pirinç pilavı
Su 3 lt
15000 adım 750 puan
A Arrietty_ A Aylakkadin
Canım sen puanlarını hesaplamış miydin unuttum
Yoktur bir şey bence bulaşmamıştır olumlu düşünelim. Valla ben o kadar spor yapıyorum ama tartida pek birşey olmuyor o kadar da iyi değilim yaniah bu haftasonları ahhh, yarın tartı günü galiba dimi?
bugünkü menüm;
sabah: 1 yumurta - 1 dilim peynir - 2 ince dilim ekmek - 2 dilim pastırma - salata - bitiki çayı
öğlen: yarım nar
akşam 5 : 1 tane ev hamburgeri - yarım bardak ayran - 2 kurabiye
2 litre su
5000 adım = 250 puan
A Arrietty_ _Vera_sedulu
sevgili arkadaşımistanbulin maşallah sana yaaa harika değilsin, harikanın da ötesisin gerçekten. bugün bir komşumuz korona çıktı ayy stresliydim banada gelip gitmişti maalesef ben çağırmadığım halde o yüzden kafam gidikti yani spor filan yapamadım doğru düzgün, yarın inşallah herşey çok daha güzel olacak.
sana bütün tebriklerimi gönderiyorum valla senin karşında eziliyorum helal olsun sana
Ben senin yerine de yürümüştüm amaO_sevincli_ki senin adim sayina yetisecegim diye suyum cikti :))
19.400 daha
Makina isindi
Dizinin alt yazisi cikmadi. Saat 21. 36
22 de yuruyeyim yine. Sogusun yurume bandi
sedulu ne zaman donuyorsunuz siz canim
Canımm menünde adım sayında çok güzel ayaklarına sağlıkkk
Hiççç büyümesin canım benim hedegim yarın için en a 20 bin evde herhangibir sıkıntı cıkmaz ise10 bini yaptım sonunda
Her yanım ağrıyor.
Daha yarında atacağız 10 bin. Gözümde büyüyor
Ben tartıldım. Kilo almışım. Vermem lazımdı. Kaçamak yapmıyorum