Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Afiyet olsun
Baya doyurucu olmus

A Arrietty_
sedulu
graphicdesigner
Bugün yemek yemek çok zor geldi saat 3.30 a kadar sadece 1 tane kurabiye yedim. Onu da oğlum yapmıştı yemeden üzülürdü. Sonrakilerde acikmadigimhalde yedim
Benim için çok ilginç ilk haftalar 1400 ile zoe doyuyordum
5000 adımdayım 10bine tamamlamaya caliscam bakalım

İyi akşamlar kızlar bugünkü menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
10 gr tulum peyniri
15 gr beyaz peynir
5 tane zeytin
3 dilim sucuk
Öğle
1 bardak kefir
2 3 kaşık patates salatası
İlkindi
1 elma
Akşam
Et kavurma yanında yeşil salata
Yatmadan 1 bardak kefir içerim
Su 3 lt
Spor 13000 adım 650 puan 16 000 e tamamlayamadım valla kaptan anca oldu

A Arrietty_ @_Vera_ sedulu D -DOLUNAY- eşim bende tamamlayıp öyle atayım dedim yarın hiç tartıya çıkmak istemiyorum afedersin tuvalete çıkamama sorunum oldu karnım ağrıyo umarım artı çıkmam

Eklentiler

• Screenshot_2021-01-24-19-51-23.png
    79,8 KB · Görüntüleme: 16
..

Gruba katılmadan önce arabayı eve en yakın yere park ederdim. Şimdi 5/10 metre uzağı kâr sayıp uzağa park ediyorum. Ekmek vs biterse ben alırım diye atlıyorum
Ayni durum bend3 de var esimi yollardım eskiden. Simdi onunda isine geliyor sanki

ah bu haftasonları ahhh, yarın tartı günü galiba dimi?
bugünkü menüm;
sabah: 1 yumurta - 1 dilim peynir - 2 ince dilim ekmek - 2 dilim pastırma - salata - bitiki çayı
öğlen: yarım nar
akşam 5 : 1 tane ev hamburgeri - yarım bardak ayran - 2 kurabiye
2 litre su
5000 adım = 250 puan
A Arrietty_ _Vera_ sedulu

sevgili arkadaşım istanbulin maşallah sana yaaa harika değilsin, harikanın da ötesisin gerçekten. bugün bir komşumuz korona çıktı ayy stresliydim banada gelip gitmişti maalesef ben çağırmadığım halde o yüzden kafam gidikti yani spor filan yapamadım doğru düzgün, yarın inşallah herşey çok daha güzel olacak.
sana bütün tebriklerimi gönderiyorum valla senin karşında eziliyorum helal olsun sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…