Gece guzel bir uyku uyu. Sabah wc sonrasi elbisesiz birdaha tartil. Stress yapma10 bini yaptım sonunda
Her yanım ağrıyor.
Daha yarında atacağız 10 bin. Gözümde büyüyor
Ben tartıldım. Kilo almışım. Vermem lazımdı. Kaçamak yapmıyorum
Aynen ortak yarına evimdeyim bende tüm sporlarımı rahat rahat yapicam bol bol adimlama yapicamEvet birisi 10002 adim 500 puan
Diğeri 12000 adim 600 puan
Yarin adım rekoru kıracağım insallah
Senin için attım valla. Tek kendim için olsa yürümezdimCanımm menünde adım sayında çok güzel ayaklarına sağlıkkk
Az kaldi ama :))Ben senin yerine de yürümüştüm ama
Hiççç büyümesin canım benim hedegim yarın için en a 20 bin evde herhangibir sıkıntı cıkmaz ise10 bini bugün yaptıysan yarın için 10 binin altına kendin düşmek istemeyeceksin
Evet şimdi tartıldım. Kayısı da yiyorum zayıf çıkmak içinGece guzel bir uyku uyu. Sabah wc sonrasi elbisesiz birdaha tartil. Stress yapma
Simdi mi tartildin
Yaaa süpersinnSenin için attım valla. Tek kendim için olsa yürümezdim
Daha yeni costular boyleYarın herkes var gücüyle adım atar şimdi burada. 2kat puan almak için. Sen 20bin diyorsan kızlar 30bin atar siz hep böyleyseniz hemen zayıflamanız lazım.
Onlar 30 bin yaparsa bizde 31 bin yaparızYarın herkes var gücüyle adım atar şimdi burada. 2kat puan almak için. Sen 20bin diyorsan kızlar 30bin atar siz hep böyleyseniz hemen zayıflamanız lazım.
Bu saat de tartilmak olurmu yaEvet şimdi tartıldım. Kayısı da yiyorum zayıf çıkmak için
Ayy kaptanım valla iyi olduu böyleee çoşalımmmDaha yeni costular boyle
Gecen hafta boyle degildi mesela
Oo sen oyle diyorsun da ilk sayfada ki daralma tablosuna bakinca sayilar fena degil aslinda
Hoşgeldin canım.. Ben de 2 gün önce geldim. Çılgınca yürüyoruz. Kolaylıklar, bol eksiler dilerim.Merhabalar zamanla herkezi tanıyacağım galiba
Harikasin vallaSanırım benim getirilenleri ya da yaptıklarımı istersem yiyebileceğimi bilmem etkili bunda
Kendimi"yasak " kavramıyla bunaltmak yerine serbestçe yiyebilirim deyip ama yememeyi tercih ediyorum
Maşallah herkese.Daha yeni costular boyle
Gecen hafta boyle degildi mesela
Oo sen oyle diyorsun da ilk sayfada ki daralma tablosuna bakinca sayilar fena degil aslinda
Arttır arttırOnlar 30 bin yaparsa bizde 31 bin yaparız
HosegldinizKullanıcı Adıne of us
İsim (İsteğe Bağlı ):burcu
Mesleginiz:öğretmen
Yaşınız :30
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 tane 5 yaşında kızım var
Yaşadığınız şehir:Ankara
Boyunuz :165
Kilonuz:77
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :karantina