Gruba katılmadan önce arabayı eve en yakın yere park ederdim. Şimdi 5/10 metre uzağı kâr sayıp uzağa park ediyorum. Ekmek vs biterse ben alırım diye atlıyorumMarketten süzme yoğurt almam gerekti o bahaneyle hiç üşenmedim çıktım dışarı azıcık da yolumu uzattım yaklaşık 1000 adım atıp geldim eve
Bende o mantığa geçtim oldum sanırım..
Gruba katılmadan önce arabayı eve en yakın yere park ederdim. Şimdi 5/10 metre uzağı kâr sayıp uzağa park ediyorum. Ekmek vs biterse ben alırım diye atlıyorum
Olacak tabi, ilk zamanlar 10.000 leri gözümde büyütürdüm. Şimdi altına inince rahat edemiyorum, yerimde bile olsa adımlıyorum.Bende o mantığa geçtim oldum sanırım
Yemek yaptım canım telefonu şarja taktım oturdum kaldım böyle
Her fırsatta adımlıyorumYemek yaptım canım telefonu şarja taktım oturdum kaldım böyleen iyisi bende kalkayım şimdi 10bini tamamlıcam inşallah sen napıyosun ne durumdasın
İyi yapmışsınBende 30 dk koşu yaptım güzel terledim açık havada yürüyüş koşu bir başka güzel
Suan elimde telefon la adımlıyorum bende actım müzik ohhHer fırsatta adımlıyorumbi ara sıkıldım çocuklarla adımladım.
Bende bileklik bakınıyorum. Bakalım.Olacak tabi, ilk zamanlar 10.000 leri gözümde büyütürdüm. Şimdi altına inince rahat edemiyorum, yerimde bile olsa adımlıyorum.
Üstüne biraz bölgesel eklemeye başladım.
Bileklik tavsiye ederim, telefonla yanan çok adımım oldu benim. Mi band 4 aldım işimi görüyor.
Ayy burda hava buzz gibi - 15Bende 30 dk koşu yaptım güzel terledim açık havada yürüyüş koşu bir başka güzel
Burada da + 15Ayy burda hava buzz gibi - 15
Bende 30 dk koşu yaptım güzel terledim açık havada yürüyüş koşu bir başka güzel
Geçen hafta bizim buralar eksilerdeydi. Açık hava yürüyüşlerim sekteye uğradı, korkudan çıkamadım. İki gündür mis gibi hava biraz yürüyünce terliyorsun bile.Ayy burda hava buzz gibi - 15
Yaa ne güzel bende tarlaların arasında koştum ama fotoğraf cekemedim telefonu yanima almamıştımEki Görüntüle 2768200
Bende bu mis gibi ortamda adımlarımı tamamladım, bilgisayar başına oturacağım şimdi. İşleri daha erken toparlarsam yine adımlarım belki biraz.
Ya acik havada kosmak cok guzel.Bende 30 dk koşu yaptım güzel terledim açık havada yürüyüş koşu bir başka güzel
Ohh miss valla biz burda donuyoz balkona dahi çıkmak meseleBurada da + 15
Ayyy on numara yerrrr burda yürüyüş yapılmazdaaa napılırrrEki Görüntüle 2768200
Bende bu mis gibi ortamda adımlarımı tamamladım, bilgisayar başına oturacağım şimdi. İşleri daha erken toparlarsam yine adımlarım belki biraz.