K klbk33 canımm bizz geride kalmışızzzz şuan her ne yapıyosan bıram adımlamaya devamm711. Etap Menü bildirimleri
Serina08 ☑ ☑
Ayse_M ☑ ☑
Aylakkadin ☑ ☑
ozrengin ☑ ☑
graphicdesigner ☑ ☑
Zeytur ☑ ☑
neutral ☑ ☑
klbk33 ☑ ☑
istanbulin ☑ ☑
Ceyhans ☑ ☑
sedulu ☑ ☑
Arrietty_ ☑ ☑
Osev ☑ ☑
sadece_ben ☑ ☑
Ozzybal ☑ ☑
Emeeelll ☑ ☑
bnnu ☑ ☑
rockandroll ☑ ☑
-Dolunay- ✖ ☑
711.Etap Spor Puan Tablosu
Esler Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Toplam H3RA_ Ceyhans 1.115 2.355 sedulu @Aylakkadin 700 1.550 Ozzybal E Emeeelll 817 1.797 Varyemez @sadece_ben 750 1.006 Zeytur K klbk33 805 942 @istanbulin @graphicdesigner 525 1.783 @Osev A Arrietty_ 1.630 1.489 @bnnu @rockandroll 299 500 @-DOLUNAY- E English_teacherrr 500 1.079
Verilen cezalar :
** Not : Cezalari yaptiginizi lütfen bildirin. Verilen cezalar en gec ertesi gün yapilmis olmali
Hahaaa bunu diyeceğimi sanmıyorumOoo sahanesin Ayse
Bakalim aksam da seni gectim diyebilecekmisin
Adımlıyorum napim
Eee neye sevindin kuzumHahaaa bunu diyeceğimi sanmıyorum
Ooooy kaptan ne ettin yahusaar 13:25 ve adim sayim 1.201
Kendime gelsem iyi olur
Senin adımlar malum ya o açıdan didimEee neye sevindin kuzum
Gececegim aksam da desene. Nerde hirs nerde takim ruhu
Bak 15bin de olur dedim .Sende 16 a hedeflen :))Senin adımlar malum ya o açıdan didim
Hadi bakalım niyet ettim 16000 adım atmayaBak 15bin de olur dedim .Sende 16 a hedeflen :))
Pancarlı smothie ve karnabahar kısırı deneyimlerini merakla bekliyorum seversen bende denerimYok etme, yüz bulmayalım benceBiraz esneme yaptım geçti gitti hepsi.
Bomba gibiyim canımin çık evi topla derken 2.000 olmuş bile. Şimdi yürüyüşe çıkacağım biraz. Ofisten iş getirdim onu yapmalıyım, adımları akşam üstüne kadar tamamlam gerekiyor o yüzden.
Pancarlı smothie yi yapacağım bugün, yetiştirebilirsem karnabahar kısırıda yapacağım. Eşim mangal yakmak istiyor, etin yanında salata yerim sanırım. Akşam yemeğini düşünmeme gerek kalmadı böylece.
ben bugün artı 1,5 falan çıktım, eskiden olsa üzülürdüm ama biliyorum ki dünden kaynaklıSpor üzerine tartılmaz ki canım kaslar yorgun oluyor spordan iki gün sonra tartılmak mantıklı
Ben de dün adımları arttırmanın etkisi sanırım 71.5 kg çıktımben bugün artı 1,5 falan çıktım, eskiden olsa üzülürdüm ama biliyorum ki dünden kaynaklı
Pancarlı smothie 2/3 kez denedim, içilebilir fena değil tadı. Hatta kimine güzel bile gelebilir.Pancarlı smothie ve karnabahar kısırı deneyimlerini merakla bekliyorum seversen bende denerim