- 4 Kasım 2018
- 26.011
- 108.201
Uyuyan dev uyandiWuuuu kaptaaannım ne yaptınn daha ben 3 binlerdwyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uyuyan dev uyandiWuuuu kaptaaannım ne yaptınn daha ben 3 binlerdwyim
Haha cok guzel ya@Serina08 kuzumunnn taktiği ileee yazma itina ile bağlanır
Bahanee yokkk çözümmm çok
11 bin adımdasın valla ipe gecmesende olurHaha cok guzel ya
Ben gecmedim daha ip atlamaya
Benimde bir sebastian alasım var, gereksiz görürdüm ama kk dan sonra canım çektiGünaydin
Dün bende forumda bir yerde gördüm karnibahar kisirindan bahsediliyordu. Nasil canim istedi varya.
Bu aksam benim menüde de karnibahar kisiri var
Kolay gelsin temizlik de.
Bende sagi solu oyle bir toparladim. Cocuklar ile dere kenarina gidecegiz. Evden cikarken Sebastian i calistirayim evi supursun
Canım @_Vera_ cım bu ara biraz bunalmışsın derslerin yoğunluğundan. Dünden beri aklımdaydın yazacağım sana diye. Uğraşsam annen olacak yaştayım ama sen beni yine de abla olarak kabul etayy sınavlar ödevler bitsin de bend kendime böyle şeyler hazırlıyım. Aslında ağrılar beni hep mutlu ediyor o kaslarım çalışmış ve üstüne gittikçe yorulup ağrıyan kaslar artık çok aktifleşiyor.
Afiyet olsunAhahaha bilmem instagramda gördüm azerbaycanlılar yapıyomuş kökeni orası bayadır yapayım yapayım diyodum eşimi in evde olduğu günü bekliyodum soğanı tereyag ile soteledim narları içine koydum azda öyle soteledim karabiber tuz pulbiber koydum yumurtayı kırdım hopp servis ilk defa yaptım ama güzel oldu ayda bir hafta sonu kahvaltımıza eşlik edecek artık kendileri
Canım bende aynı kahvaltı yaptım 25 mekik ve 15 dk Leslie yaptım adımlamaya şimdi başlayacağım hedef 10000 adım su 1 ltSabah klasik kahvaltı yaptım sonrasında 1 mile leslie ardından adımlama 45 dk sürdü 5000 adıma tamamladım bidr akşam yaparım inşallah ipsiz atlama yapacağım ne kadar olursa artık şimdi de ara öğünüm şekersiz tarçınlı türk kahvesi ile 1 hurma 1 gün kurusu ve 2 ceviz ile birlikte. Suyum 1.5 lt oldu senin nası geçiyo günün eşim D -DOLUNAY-
Kaptan naptın ben daha kahvaltıdan kalan çayı içiyorum aheste ahesteSabah 45 dk yurudum. Mira son 15dksinda basimsda bekledi
Daha sonra 40 dk daha ciktim yurume bandina. Yarisi yuruyerek yarisi kosarak gecti. Nabzimi 6 hizla 170 e cikarmayi basardim : ))
11.300 adimdayim
O_sevincli_ki
10da kalktık. 12de Kahvaltı yaptık. Çok yemedim adımlamaya başladım. Çocukla evde koşmaca oynadım. Adımsayar yürüme diye saymış neyse. daha ip atlanacak. keyif çayı içtim. Kitap okudum. Mutfağımı topladım. Vakit çok hızlı geçiyor. Allahtan yarın iş yok. Sen naptın başladınmı spora. İkimizin spor puanı toplamı mı yazılıyor. Ben hesaplamayı pek anlayamadım spor puanlarını. Adım sayısı mı hedaplayacağım yoksa dakika mı
Ohh misss canım adım yarışı olduğı için bence adımlarını puanla bende 600 ip atladım ama başım dönüyo 1000e tamamlıcam inşallah 7 binlerdeyim suan adımlamada mutfaga girdim bende akşam için yemek yapmaya acarım bi müzik birazda burda adımlarım10da kalktık. 12de Kahvaltı yaptık. Çok yemedim adımlamaya başladım. Çocukla evde koşmaca oynadım. Adımsayar yürüme diye saymış neyse. daha ip atlanacak. keyif çayı içtim. Kitap okudum. Mutfağımı topladım. Vakit çok hızlı geçiyor. Allahtan yarın iş yok. Sen naptın başladınmı spora. İkimizin spor puanı toplamı mı yazılıyor. Ben hesaplamayı pek anlayamadım spor puanlarını. Adım sayısı mı hedaplayacağım yoksa dakika mı
MaşallahC
Ohh misss canım adım yarışı olduğı için bence adımlarını puanla bende 600 ip atladım ama başım dönüyo 1000e tamamlıcam inşallah 7 binlerdeyim suan adımlamada mutfaga girdim bende akşam için yemek yapmaya acarım bi müzik birazda burda adımlarım
Eş yarışı olduğu için 2mizin puanları toplanıyor
Ayşe_M canım ben bugünkü adım sayımı(577 puan) tamamladım sen ne yaptın
Adımı saycaz canım her 100 adım 5 puan ilk sayfada sporların puanlarıni var canımMaşallah
Benim 10 dk koşuyu saymış telefon 519 adım yapıyor ben ona kaç puan yazacağım. Kaçla çarpacağım. Adımı mı dakikayı mı çarpacağım.
A Aylakkadin ortagim nasılsın adımlama ya da ip atlama nasıl gidiyor. Ben akşam yemeğini erken kapattım bugün ama toplu olarak sonra yazacağım. Bir de adımlarını sporlarını puanlamayı guzrl ortagim inşallah
Canim 10 dk kosu 519 adimmi yapiyor emin misin az geldi banaMaşallah
Benim 10 dk koşuyu saymış telefon 519 adım yapıyor ben ona kaç puan yazacağım. Kaçla çarpacağım. Adımı mı dakikayı mı çarpacağım.