Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydin :KK200:
Dün bende forumda bir yerde gördüm karnibahar kisirindan bahsediliyordu. Nasil canim istedi varya.
Bu aksam benim menüde de karnibahar kisiri var :-)
Kolay gelsin temizlik de.
Bende sagi solu oyle bir toparladim. Cocuklar ile dere kenarina gidecegiz. Evden cikarken Sebastian i calistirayim evi supursun :-)
Benimde bir sebastian alasım var, gereksiz görürdüm ama kk dan sonra canım çekti😂

ayy sınavlar ödevler bitsin de bend kendime böyle şeyler hazırlıyım. Aslında ağrılar beni hep mutlu ediyor o kaslarım çalışmış ve üstüne gittikçe yorulup ağrıyan kaslar artık çok aktifleşiyor.
Canım @_Vera_ cım bu ara biraz bunalmışsın derslerin yoğunluğundan. Dünden beri aklımdaydın yazacağım sana diye. Uğraşsam annen olacak yaştayım ama sen beni yine de abla olarak kabul et 😂
Geleceğin için olan çabana hayranım. Bunları düşünmeden yaşayan, tembellik eden o kadar çok yaşıtın var ki. Şu anda hepsi senden daha rahat ve kaygısız bir hayat sürüyorlar. Ama bir kaç seneye aranızda ki fark o kadar açılacak ki.
Sen kariyerinle saygı duyulan, seçilen değil seçen taraf olacaksın. Gelirin ve hayat kaliten ona göre yükselecek, ülkeleri keşfedeceksin, pissa kulesi önünde poz verip, sosyal çevren yüzünden algıları açılmış, genel kültürü yüksek bir kadın olacaksın. Şimdi rahat edenler o zaman gıpta edecek hayatına. Tüm bu çaban çocuğunun bile eğitim ve yaşam kalitesini etkileyecek.

Kilo vermek için nefsimizi terbiye ediyoruz, tv karşısında yatmak yerine yorgun olsak da spor yapıyoruz. Bunları hiç yapmayan rahatını bozmayanla aynı sağlığa ve görüntüye sahip olmamız mümkün mü?
Başarı asla tesadüf değildir, bolca emek vardır arkasında.
İnşallah çocuklarımda senin gibi bir genç olur 🙏🏼
93327829-EC58-43C6-AFBE-184B36CF0024.jpeg

Sıkılıp bunaldıkça şu yukarıda ki sözü getir aklına. Evrenin matematiği asla değişmez. ❤️😘 Öpüyorum canım başarın, azmin, gücün katlansın 🙏🏼

Ahahaha bilmem 😂 instagramda gördüm azerbaycanlılar yapıyomuş kökeni orası 😂 bayadır yapayım yapayım diyodum eşimi in evde olduğu günü bekliyodum 😂soğanı tereyag ile soteledim narları içine koydum azda öyle soteledim karabiber tuz pulbiber koydum yumurtayı kırdım hopp servis ilk defa yaptım ama güzel oldu ayda bir hafta sonu kahvaltımıza eşlik edecek artık kendileri 😂😂
Afiyet olsun 😃

Sabah klasik kahvaltı yaptım sonrasında 1 mile leslie ardından adımlama 45 dk sürdü 5000 adıma tamamladım bidr akşam yaparım inşallah ipsiz atlama yapacağım ne kadar olursa artık 😂 şimdi de ara öğünüm şekersiz tarçınlı türk kahvesi ile 1 hurma 1 gün kurusu ve 2 ceviz ile birlikte. Suyum 1.5 lt oldu senin nası geçiyo günün eşim D -DOLUNAY-
Canım bende aynı kahvaltı yaptım 25 mekik ve 15 dk Leslie yaptım adımlamaya şimdi başlayacağım hedef 10000 adım su 1 lt

Sabah 45 dk yurudum. Mira son 15dksinda basimsda bekledi :KK70:
Daha sonra 40 dk daha ciktim yurume bandina. Yarisi yuruyerek yarisi kosarak gecti. Nabzimi 6 hizla 170 e cikarmayi basardim : ))
11.300 adimdayim :cool:

O_sevincli_ki O_sevincli_ki
Kaptan naptın ben daha kahvaltıdan kalan çayı içiyorum aheste aheste :ıslık:
Dışarda yürüyüş yapmayı planlamıştım ben de. Ama bakıyorum ki hemen çıkmam lazım sanırım :)

K klbk33 canımm napıyosun nasılsın başladınmı ip atkamaya adımlamayaa 😍
10da kalktık. 12de Kahvaltı yaptık. Çok yemedim :KK70: adımlamaya başladım. Çocukla evde koşmaca oynadım. Adımsayar yürüme diye saymış 🤭 neyse. daha ip atlanacak. keyif çayı içtim. Kitap okudum. Mutfağımı topladım. Vakit çok hızlı geçiyor. Allahtan yarın iş yok. Sen naptın başladınmı spora. İkimizin spor puanı toplamı mı yazılıyor. Ben hesaplamayı pek anlayamadım spor puanlarını. Adım sayısı mı hedaplayacağım yoksa dakika mı

C
10da kalktık. 12de Kahvaltı yaptık. Çok yemedim :KK70: adımlamaya başladım. Çocukla evde koşmaca oynadım. Adımsayar yürüme diye saymış 🤭 neyse. daha ip atlanacak. keyif çayı içtim. Kitap okudum. Mutfağımı topladım. Vakit çok hızlı geçiyor. Allahtan yarın iş yok. Sen naptın başladınmı spora. İkimizin spor puanı toplamı mı yazılıyor. Ben hesaplamayı pek anlayamadım spor puanlarını. Adım sayısı mı hedaplayacağım yoksa dakika mı
Ohh misss 😍😍canım adım yarışı olduğı için bence adımlarını puanla bende 600 ip atladım ama başım dönüyo 😂😂 1000e tamamlıcam inşallah 7 binlerdeyim suan adımlamada mutfaga girdim bende akşam için yemek yapmaya acarım bi müzik birazda burda adımlarım 😍😍😂😂

Eş yarışı olduğu için 2mizin puanları toplanıyor 😍

C

Ohh misss 😍😍canım adım yarışı olduğı için bence adımlarını puanla bende 600 ip atladım ama başım dönüyo 😂😂 1000e tamamlıcam inşallah 7 binlerdeyim suan adımlamada mutfaga girdim bende akşam için yemek yapmaya acarım bi müzik birazda burda adımlarım 😍😍😂😂

Eş yarışı olduğu için 2mizin puanları toplanıyor 😍
Maşallah
Benim 10 dk koşuyu saymış telefon 519 adım yapıyor ben ona kaç puan yazacağım. Kaçla çarpacağım. Adımı mı dakikayı mı çarpacağım.

Herkese merhaba,
Bu haftaki hedefim yine -500 gr vermek olsun, emin adımlarla ilerlemek istiyorum.

Sabah: 1,5 yumurta, 1 peynir, ekmek,1 dilim pastırma
Öğlen: mandalina + eşim pasta getirmiş bana süpriz mecburen ince 1 dilim yedim :) normalde olsa 4/1 ini yerdim.
Akşam ise şimdi 1 adet lahmacun + ayran + küçük bir dilim tatlı
2 litreden fazla su
Spor : 10.000 adım = 500 puan (şuan 9000 deyim ama yatana kadar 10,000 i geçer)

Günlük menü ve sporlarımızı yazarken takım kaptanlarından etiketlemem gerekiyor mu acaba? mesela sırf Arriety_ arkadaşım seni etiketlesem yeter mi? sanırım kaptanımız sensin :KK68: A Arrietty_

ayy buraya yazınca ne kadar saçma beslendiğimi farkediyorum günlerdir, aman ALlahım utanmadan yazdığım 1 tane bile menüm yok ben napıyormuşum arkadaş, sözde günde 1200 kaloriyi aşmıyorum, ama hep olmaması gereken şeyler yiyorum , kendime uyarı verdim bu konuda hiç merak etme kaptan.

Sevgili arkadaşım istanbulin istanbulin maşallah sana canım çok iyi gidiyorsun ben senin şöyle bir istatistiklerine baktım da spor yürüyüş filan bana göre çok üst seviyedesin, ay inşallah eşiz ya şimdi banada bulaşır :)

X