Ozaman seni o duruma düşürmemek için daha cok azim edelim ben söz veriyorum elimden gelenin en iyisini yapcam adaşımTakimin yuzdesi 0.3un altinda kalirsa nota aliyor(uyari cezasi). Ki suan bu durumdayiz. Haftaya bir nota daha alirsa sari kart,bir nota daha alirsa kirmizi kart ve kaptana is yukunu cok arttiracak yarisma liste-tablo cezasi veriliyor.
Ama nota aldik ,ilk 3e girersek siliniyor cezamiz,o sebeple bu hafta ilk 3e girmeliyiz.
A Arrietty_ in paylaşımlarını okuyunca basket maçını kaybeden takımına ultimotam veren koç sahnesi canlandı gözümde.
Karbonhidrat içeren gıdalar vücutta şekerin aniden yükselmesini ve düşmesini sağlıyorAy ben suan cok acim nedense oysaki dunyayi yedim bugun. Ama bisi farkettim karbonhidrati cok aldigim gun daha cok acikiyorum sanki.
Makarna patates sütlaç 3 ü birarada gibi olmuş1 kk beyaz peynir
4 zeytin
1 haşlanmış yumurta
Bir tutam maydanoz
Öğle:
1/4 pors. Patates oturtma
1/2 pors. Makarna
1pors.salata
1/2 pors çorba
1pors sütlaç
Akşam:
1/2 pors salata
1d.ekmek
3 köfte
3 yk makarna
Yemek sonrası çekirdek
Su 2.5 lt
Spor
Merdiven çıkma 54 puan
500 adım yürüyüş 250 puan
Toplam 304 puan
Zeytur
A Arrietty_
@_Vera_
sedulu
Çikolatayı 4 kare yerine en fazla iki tane yeseydinSabah
1 haşlanmış yumurta
Sucuk
K.k peynir
10 zeytin
Ara
Şekersiz türk kahvesi
4 kare çikolata
Akşam saat 16 da
Hamburger
Patates kızartması
Ayran
1250 kalori
12300 adım =615 puan
Evet bu hafta toparlayalım, özellikle 6.takim coşmuş, nasıl kilo veriyorlar öyle? Azmedelim haftaya 1. olalimA Arrietty_ in paylaşımlarını okuyunca basket maçını kaybeden takımına ultimotam veren koç sahnesi canlandı gözümde.Bu hafta toparlayalım durumu kızlar.
Canım çikolatayı ödülden sayıyorum ama akşam yemeği hem hamburger hem patates kızartması fazla olmuş. 1000 adım veriyorum sana (çokmu olur ki)
Adım sayın güzel
Harikasin ortagimBildirim yapayım
Kahvaltı patates keki bir dilim 20 gr salam salatalık 10 dal maydanoz cecil peyniri 30 gr
Akşam kuru fasulye bir porsiyon 3 yemek kaşığı pirinç pilavı 40 gr tavuk göğüs haslama
Su 2.5 lt
Adım 14000
A Arrietty_ @_Vera_ A Aylakkadin
Yarına açık hava yürüyüşü yapayım diyorum
Tamam kaptanımEvet. Gelelim dananin kuyrugunun koptugu yere
Tek bildirim kaldi, esas listenin tamamlanmasi icin. Ve durum hicde icler acisi degil.
2 ay önce yine böyle bir durum olmustu. Ozaman cok sakin olabilir onumuzdeki haftaya bakalim dedim. Sonra 7 hafta boyunca toparlanamadik..
Ayni seyler olsun istemiyorum. Takimin ve birlikte sorumlulugumuz var. Sadece esas listedekiler degil. Hepimizin var..
SIkI yönetim ilan ediyorum..
Stress yapmayin ama
Es yarisi var yine. Onun disinda herkesden günde en az 10bin adim bekliyorum. Atmayana ceza :)
Kacamak istemiyorum . Fazla fazla karbonhidrat ( acma,börek,manti,kek,cikolata,gofret vs) olursa ,yediklerinin kalorisi kadar ceza.
Yapildi diye bildirim istiyorum.. Evdeyim nede olsa. Vaktim bol
Kazaniz mübarek ola
Hadi bakalım başlıyoruz** Birbirinizin menülerini ,sporlarini ve su miktarini yorumlamayi unutmayin
711. Etap 4. Takim es yarisi listesi
H3RA_ & Ceyhans
sedulu & A Aylakkadin
Ozzybal & E Emeeelll
Varyemez & @sadece_ben
Zeytur & K klbk33
@istanbulin & @graphicdesigner
O_sevincli_ki & A Arrietty_
@bnnu & @rockandroll
@-DOLUNAY- & @Ayse_M
*** Eslerinize spor cezasi vermek ile sorumlusunuz. Günde 10bin adim atmadiysa , motive edin. Kacamak var ise ,ki umarim bu hafta olmaz . Ceza vermek yine esin görevi. Verilmeze kaptanlar devreye giriyor
daha yeni oturdum :)O_sevincli_ki yuruyor musun :) Kayip oldun
Son 5 bin adimim kaldi. Laptopu onume aldim yuruyecegim simdi
Eveett beraberiz
HarikaEvet bu hafta toparlayalım, özellikle 6.takim coşmuş, nasıl kilo veriyorlar öyle? Azmedelim haftaya 1. olalimBu hafta çok güzel planlarım var
Yok canım çok olmaz az bile oğlanı yeni uyuttum hemen yapıyorum cezamıA Arrietty_ in paylaşımlarını okuyunca basket maçını kaybeden takımına ultimotam veren koç sahnesi canlandı gözümde.Bu hafta toparlayalım durumu kızlar.
Canım çikolatayı ödülden sayıyorum ama akşam yemeği hem hamburger hem patates kızartması fazla olmuş. 1000 adım veriyorum sana (çokmu olur ki)
Adım sayın güzel
Az önce tam 10000 adim attimEveett beraberizGeçen hafta bir gün 10000 bir gün 5-6 binlerde oldu adımlarım.
Harika10000 her gün ve tabi challenge lar.. Başarırız
Ben adımları 5000 yazacağıma 500 yazmışım
4907 adim eksik
Sanada ayni Abla