Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ozaman seni o duruma düşürmemek için daha cok azim edelim ben söz veriyorum elimden gelenin en iyisini yapcam adaşım

A Arrietty_ in paylaşımlarını okuyunca basket maçını kaybeden takımına ultimotam veren koç sahnesi canlandı gözümde. Bu hafta toparlayalım durumu kızlar.

Canım çikolatayı ödülden sayıyorum ama akşam yemeği hem hamburger hem patates kızartması fazla olmuş. 1000 adım veriyorum sana (çokmu olur ki)
Adım sayın güzel

Ay ben suan cok acim nedense oysaki dunyayi yedim bugun. Ama bisi farkettim karbonhidrati cok aldigim gun daha cok acikiyorum sanki.
Karbonhidrat içeren gıdalar vücutta şekerin aniden yükselmesini ve düşmesini sağlıyor
Makarna patates sütlaç 3 ü birarada gibi olmuş
Akşam öğünün de ya makarna ya da ekmek ikisinden birini tercih etseydin keşke

Sabah
1 haşlanmış yumurta
Sucuk
K.k peynir
10 zeytin

Ara
Şekersiz türk kahvesi
4 kare çikolata

Akşam saat 16 da
Hamburger
Patates kızartması
Ayran

1250 kalori
12300 adım =615 puan
Çikolatayı 4 kare yerine en fazla iki tane yeseydin
Akşam menüsü gayet güzel üstelik erken saatte yemişsin harika

Evet bu hafta toparlayalım, özellikle 6.takim coşmuş, nasıl kilo veriyorlar öyle? Azmedelim haftaya 1. olalimBu hafta çok güzel planlarım var

Harikasin ortagim
Bende 10.000 adim tamamladim cok sukur

Tamam kaptanım
Hadi bakalım başlıyoruz
Hepimize başarılar

Iyi geceler kizlar

Sabah 9 da
2 dilim sosis
1 dilim tortilla
Bunu tost yapar gibi yedim

Su 2 L
Spor
20.405 adim 1.020 puan

O_sevincli_ki sedulu @_Vera_

Yarin aksam daha duzgun bir menu gelecek

Eklentiler

• 1611348922186690708785560263716.jpg
    65 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:
Merhaba E Emeeelll tekrar beraberiz, guzel bir hafta olsun. Geçmişi pek okuyamadım, ama kaptan 10000 adimin altına düşmek yok dedi. Ne durumdasın?
Eveett beraberiz Geçen hafta bir gün 10000 bir gün 5-6 binlerde oldu adımlarım.
Evet bu hafta toparlayalım, özellikle 6.takim coşmuş, nasıl kilo veriyorlar öyle? Azmedelim haftaya 1. olalimBu hafta çok güzel planlarım var
Harika 10000 her gün ve tabi challenge lar.. Başarırız

Yok canım çok olmaz az bile oğlanı yeni uyuttum hemen yapıyorum cezamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…