Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba aramıza hosgeldiniz ben kaptan yardımcısı sedulu 31 yaşındayım bir oğlum var benimde 2 yaşında. Vakit ayırıp sporla desteklemeye çalışıyorum diyetimi. Vereceğiniz kilo az gözüküyor iradeyle çabuk toparlarsınız

Benim chlor programı var yeni bitirdim onu canıma okudu yine kerata 55 dk 😀
Maşallah diyim de önce 55 dk chole 👏🏻👏🏻👏🏻 Bravooo 😍

ben aralıklı orucu çok rahat yapıyorum, sabah 11 de kahvaltı, akşam 6 da ortalama yemeğimi yiyorum, akşam yemeğinden sonra valla canım hiçbişey çekmiyor, bence öğünler doyurucu olursa aralarda hiçbir istek olmuyor. ben mesela şimdi ara öğün olarak 1 elma yedim ama resmen zor yedim , meyve yemiş olayım diye yedim yani. akşam yemeğinden sonra çiğnenecek bişey yemek yok özet olarak. mesela akşam yoğurt yiyebilirsin 1 kase, içecekler zaten serbest valla şu ana kadar en rahat yaptığım program bu maşallah herkese tavsiye ederim.
Benim için de öyle 😍😍 Güzelce doyunca ikide bir yemek gelmiyor aklıma👍🏻👍🏻

Kızlar nasıl gidiyor aktiviteleriniz yapıldı mi zumbalar ?
Ofis koltuğumla yapışmış durumdayım, akşamda tv yi bırakmazlar bana eminim.
Yatak odasında da tv var onda da yeminle yerim dar :olamaz: yine de şansımı deneyeceğim, hoplayıp zıplayabildiğim kadar artık :KK48:

merhaba hoş geldiniz maşallah ne güzel kilonuz azmış eminim kolaylıkla verirsiniz fazlalığı ben kaptan yardımcısı vera takımla ilgili tüm sorularınızı istediğiniz zaman yazabilirsiniz
Hoşbuldum. Memnun oldum.
Merhaba aramıza hosgeldiniz ben kaptan yardımcısı sedulu 31 yaşındayım bir oğlum var benimde 2 yaşında. Vakit ayırıp sporla desteklemeye çalışıyorum diyetimi. Vereceğiniz kilo az gözüküyor iradeyle çabuk toparlarsınız

Benim chlor programı var yeni bitirdim onu canıma okudu yine kerata 55 dk 😀
Hoşbuldum. En kısa sürede veririm inşallah.
Merhaba
Hoşgeldin canım
Akşamları saat 19 .00 - 20.00 den sonra birşeyler yemek sıkıntılı gerçekten
Gece gece yiyince uyuyamadım birde
4.Takim 15-21 Ocak Menü paylasimi :kk77:

ozrengin ✔✔✔
pamukskr
Ceyhans
Aylakkadin
Ayse_M ✔✔
Emeeelll
istanbulin

neutral - -

Zeytur
bnnu

rockandroll
Flipendo
T u t a s t e ✖

MiracHamza ✖✖✖
Dildev_ ✖✖
Mavikus_ ✖✖
Lilasdaily ✖✖
Caroline84 ✖✖

Serina08
Arrietty_

Ozzybal
_Vera_ ✔-
Osev
sadece_ben
sedulu
-DOLUNAY- -
graphicdesigner ---

@Mavikus_ @lilasdaily @Flipendo @caroline84 @Dildev @MiracHamza @T u t a s t e
⛔ Her gün menü paylaşımı (menü+su+spor) yapılacaktır.
⛔Mazeretsiz 1 hafta menü paylaşımı yapmayan arkadaşlar ,menu tablosundan cikarilacak, eger deneme süresindelerse 2 hafta listeye girmeleri ertelenecek,
⛔ Eğer listede iseler listeden çıkarılacaklardir. (izinli yada diskalifiye olarak).

:KK200::KK200:4.TAKIM PUAN TABLOSU :KK200::KK200:

ÜyeCumaCumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembeToplam
Ceyhans Ceyhans 20012507852200550
@Aylakkadin1002302651043410
E English_teacherrr 9105601100710
@pamukskr-
@bnnu345420795-
@Serina08305500710630MUAFMUAFMUAF
A Arrietty_ 8008802060-
@_Vera_650500-
@Osev1006601759357
sedulu sedulu 7051370124027051105
@ozrengin185300-
Zeytur Zeytur 45095111692612300
E Emeeelll 4206601042737560
@Mavikus_-
@Ozzybal5303001194200
@istanbulin700119212
@-DOLUNAY--
@sadece_ben477490457462
@rockandroll260710450
H3RA_ H3RA_ 4031007550
@graphicdesigner650-

:KK69::KK69:UYARI :confused::confused:
PUANLANMAYAN HİÇBİR SPOR TABLOYA CUMARTESİNDEN İTİBAREN YAZILMAYACAKTIR.
ERTESİ GÜNE YAZILANLAR GEÇERSİZ SAYILACAKTIR.Lütfen puanlayın sporları.Takdir edersiniz ki kendimiz puanlayıp yazmak ekstra uzun bir zaman alıyor. Kaptan veya kaptan yardımcısı olmak gönüllük üzerine olan bir durum.

:KK36::KK36:GÖZÜMDEN KAÇANLAR VARSA LÜTFEN BENİ ETİKETLEYEREK TABLOYU DÜZELTTİRİN KIZLAR :KK36::KK36:

:sampiyon::sampiyon:BOL SPORLU BOL YARIŞLI BİR HAFTA DİLERİM.:sampiyon::sampiyon:
Ellerine emeğine sağlık. 😍
Kızlar nasıl gidiyor aktiviteleriniz yapıldı mi zumbalar ?
Aktiviteler zorunlu mu

İlk menümü yazayım.
20.01.2021 çarşamba
Sabah:
1haşlanmış yumurta
1 tutam maydanoz
5 zeytin
1 kibrit k. Beyaz peynir
Öğle:
1/2 pors. Nohut yemeği
1/2 pors. Pirinç pilavı
1/2 pors kısır
1kase salata
Ara: dublle türk kahvesi, 4kare çikolata (buraya yazacağım aklıma gelince yemeyi bıraktım :KK70:)
Akşam:
Çılbır
1d.ekmek
Acıkırsam süt içmeyi planlıyorum.
Su: 2lt civarı
Spor 30 dk normal tempo yürüyüş
30x7=210 puan

Ofis koltuğumla yapışmış durumdayım, akşamda tv yi bırakmazlar bana eminim.
Yatak odasında da tv var onda da yeminle yerim dar :olamaz: yine de şansımı deneyeceğim, hoplayıp zıplayabildiğim kadar artık :KK48:
Olsun canım hareket harekettir olduğu kadar
Chloe yaparken de eşim bana bakıyor gülüyor her tarafım pancar gibi oluyor çünkü

Geçen hafta zumba yaparken evde müziğin sesini duyan yanıma geldi. Kikir kikir gülüyorlardı arkamda, sanırım bende o abla gibi gözüküyordum :KK70:
Benim kızlar da hemen geliyorlar. Birlikte yapıyoruz. Bir de bana anne öyle değil yanlış yapıyorsun diyorlar yetişemedigimde hareketlere 😂😂

Benim kızlar da hemen geliyorlar. Birlikte yapıyoruz. Bir de bana anne öyle değil yanlış yapıyorsun diyorlar yetişemedigimde hareketlere 😂😂
Yaa benn onu yerimm yaşam koçları 😍😂😂 ben yerimde adımlamaya yapıyorum oğlum yanıma geldi anneee aaavwwww (aslan sesi) cıkarıyo kaç seni yicem diyo 😂😂 evde ben koşuyorun oğkum beni kovalıyo valla yaşam koçlarımız bizim 😂😂😂

Fantastik bilim kurgu doga ustu yaratiklar hepsi olur😅
E sen o zaman bir çok diziyi izlemissindir. Witcher ( oyunu bilmiyorsan dizi garip gelebilir )
Stranger things sens8 ( baştan uyarayım seks sahnesi dolu ama wachowski aşkına izlenir matrix uğruna 😀) love,death n robots çok tatlı bir dizi 2. Sezonu bekliyorum.

X