- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 35
Sağol canım he valla buzzz heryer çok soğuk burasıGeçmiş olsun cnm üşütmüş olabilirsin havalar soğuk hele sizin oraları hiç düşünemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım he valla buzzz heryer çok soğuk burasıGeçmiş olsun cnm üşütmüş olabilirsin havalar soğuk hele sizin oraları hiç düşünemiyorum
Sıcak su torbası falan koy dinlendir canım boşver yorma kendiniAy yok yaa en beklediğim gündü zumba yapacaktım güya da karnımın ağrısından yapamıyorum neden ağrıdığını da bilemiyorum regl filan da değilim ama öyle geçecek bugün sanırım
Aynen baya hızlı hareket ediyorlar ama güzel enerji oluyorYarım saat yaptım ama anladimki zumba bana göre değil çok hızlılar yetişemiyorum
Maşallah diyim de önce 55 dk chole BravoooMerhaba aramıza hosgeldiniz ben kaptan yardımcısı sedulu 31 yaşındayım bir oğlum var benimde 2 yaşında. Vakit ayırıp sporla desteklemeye çalışıyorum diyetimi. Vereceğiniz kilo az gözüküyor iradeyle çabuk toparlarsınız
Benim chlor programı var yeni bitirdim onu canıma okudu yine kerata 55 dk
Haha chloe sonrası suratım ve tüm vücudum pancar gibi oldu ama full body vardı bugün fena çarptıMaşallah diyim de önce 55 dk chole Bravooo
Benim için de öyle Güzelce doyunca ikide bir yemek gelmiyor aklımaben aralıklı orucu çok rahat yapıyorum, sabah 11 de kahvaltı, akşam 6 da ortalama yemeğimi yiyorum, akşam yemeğinden sonra valla canım hiçbişey çekmiyor, bence öğünler doyurucu olursa aralarda hiçbir istek olmuyor. ben mesela şimdi ara öğün olarak 1 elma yedim ama resmen zor yedim , meyve yemiş olayım diye yedim yani. akşam yemeğinden sonra çiğnenecek bişey yemek yok özet olarak. mesela akşam yoğurt yiyebilirsin 1 kase, içecekler zaten serbest valla şu ana kadar en rahat yaptığım program bu maşallah herkese tavsiye ederim.
Yarım saat yaptım ama anladimki zumba bana göre değil çok hızlılar yetişemiyorum
Bu video da 00:25 ile 00:35 arasi Siyah ustlu ablayim ben
Ofis koltuğumla yapışmış durumdayım, akşamda tv yi bırakmazlar bana eminim.Kızlar nasıl gidiyor aktiviteleriniz yapıldı mi zumbalar ?
Hoşbuldum. Memnun oldum.merhaba hoş geldiniz maşallah ne güzel kilonuz azmış eminim kolaylıkla verirsiniz fazlalığı ben kaptan yardımcısı vera takımla ilgili tüm sorularınızı istediğiniz zaman yazabilirsiniz
Hoşbuldum. En kısa sürede veririm inşallah.Merhaba aramıza hosgeldiniz ben kaptan yardımcısı sedulu 31 yaşındayım bir oğlum var benimde 2 yaşında. Vakit ayırıp sporla desteklemeye çalışıyorum diyetimi. Vereceğiniz kilo az gözüküyor iradeyle çabuk toparlarsınız
Benim chlor programı var yeni bitirdim onu canıma okudu yine kerata 55 dk
Gece gece yiyince uyuyamadım birdeMerhaba
Hoşgeldin canım
Akşamları saat 19 .00 - 20.00 den sonra birşeyler yemek sıkıntılı gerçekten
Ellerine emeğine sağlık.4.Takim 15-21 Ocak Menü paylasimi
ozrengin ✔✔✔✔✔
pamukskr ✔✔✔✔✔
Ceyhans ✔✔✔✔✔
Aylakkadin ✔✔✔✔✔
Ayse_M ✔✔✔✔✔
Emeeelll ✔✔✔✔✔✔
istanbulin ✖✔✔✔✔
neutral - - ✔✔✔
Zeytur ✔✔✔✔✔
bnnu ✔✔✔✔
rockandroll ✖✔✔✔✔
Flipendo ✖✖✖✖
T u t a s t e ✖✖✖✖
MiracHamza ✖✖✖✖
Dildev_ ✖✖✖✖
Mavikus_ ✖✖✖✖
Lilasdaily ✖✖✖✖
Caroline84 ✖✖✖✖
Serina08 ✔✔✔✔
Arrietty_ ✔✔✔✔
Ozzybal ✔✔✔✔✔
_Vera_ ✔✔✔✔-
Osev ✔✔✔✔✔
sadece_ben ✔✔✔✔✔
sedulu ✔✔✔✔✔
-DOLUNAY- - ✔✔✔
graphicdesigner ---✔
@Mavikus_ @lilasdaily @Flipendo @caroline84 @Dildev @MiracHamza @T u t a s t e
Her gün menü paylaşımı (menü+su+spor) yapılacaktır.
Mazeretsiz 1 hafta menü paylaşımı yapmayan arkadaşlar ,menu tablosundan cikarilacak, eger deneme süresindelerse 2 hafta listeye girmeleri ertelenecek,
Eğer listede iseler listeden çıkarılacaklardir. (izinli yada diskalifiye olarak).
4.TAKIM PUAN TABLOSU
Üye Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Toplam Ceyhans 200 1250 785 2200 550 @Aylakkadin 100 230 265 1043 410 E English_teacherrr ✖ 910 560 1100 710 @pamukskr ✖ ✖ ✖ ✖ - @bnnu 345 420 ✖ 795 - @Serina08 305 500 710 630 MUAF MUAF MUAF A Arrietty_ ✖ 800 880 2060 - @_Vera_ 650 500 ✖ ✖ - @Osev 100 ✖ 660 1759 357 sedulu 705 1370 1240 2705 1105 @ozrengin 185 ✖ ✖ 300 - Zeytur 450 951 1169 2612 300 E Emeeelll 420 660 1042 737 560 @Mavikus_ ✖ ✖ ✖ ✖ - @Ozzybal ✖ 530 300 1194 200 @istanbulin ✖ ✖ 700 1192 12 @-DOLUNAY- ✖ ✖ ✖ ✖ - @sadece_ben ✖ 477 490 457 462 @rockandroll ✖ ✖ 260 710 450 H3RA_ ✖ ✖ 403 1007 550 @graphicdesigner 650 -
UYARI
PUANLANMAYAN HİÇBİR SPOR TABLOYA CUMARTESİNDEN İTİBAREN YAZILMAYACAKTIR.
ERTESİ GÜNE YAZILANLAR GEÇERSİZ SAYILACAKTIR.Lütfen puanlayın sporları.Takdir edersiniz ki kendimiz puanlayıp yazmak ekstra uzun bir zaman alıyor. Kaptan veya kaptan yardımcısı olmak gönüllük üzerine olan bir durum.
GÖZÜMDEN KAÇANLAR VARSA LÜTFEN BENİ ETİKETLEYEREK TABLOYU DÜZELTTİRİN KIZLAR
BOL SPORLU BOL YARIŞLI BİR HAFTA DİLERİM.
Aktiviteler zorunlu muKızlar nasıl gidiyor aktiviteleriniz yapıldı mi zumbalar ?
Olsun canım hareket harekettir olduğu kadarOfis koltuğumla yapışmış durumdayım, akşamda tv yi bırakmazlar bana eminim.
Yatak odasında da tv var onda da yeminle yerim dar yine de şansımı deneyeceğim, hoplayıp zıplayabildiğim kadar artık
Benim kızlar da hemen geliyorlar. Birlikte yapıyoruz. Bir de bana anne öyle değil yanlış yapıyorsun diyorlar yetişemedigimde hareketlereGeçen hafta zumba yaparken evde müziğin sesini duyan yanıma geldi. Kikir kikir gülüyorlardı arkamda, sanırım bende o abla gibi gözüküyordum
Yaa benn onu yerimm yaşam koçları ben yerimde adımlamaya yapıyorum oğlum yanıma geldi anneee aaavwwww (aslan sesi) cıkarıyo kaç seni yicem diyo evde ben koşuyorun oğkum beni kovalıyo valla yaşam koçlarımız bizimBenim kızlar da hemen geliyorlar. Birlikte yapıyoruz. Bir de bana anne öyle değil yanlış yapıyorsun diyorlar yetişemedigimde hareketlere
Fantastik bilim kurgu doga ustu yaratiklar hepsi olur@Serina08 bende bol bol netflix takılıyorum akşamları çocuk uyuyunca nasıl diziler izliyorsun ona göre izlemedigin varsa önerebilirim
E sen o zaman bir çok diziyi izlemissindir. Witcher ( oyunu bilmiyorsan dizi garip gelebilir )Fantastik bilim kurgu doga ustu yaratiklar hepsi olur