walla bravo ben de1 haftadır 30 saniyedeydim bugün ilke kez 60 sn ye yaptık kendimi kutluyordum
Sık sık tartılma, ben de eskiden her gün tartılırdım. stres yapıyor sadece. 3 ana 3 ara öğünde de porsiyonları küçük tutmak lazım. Bence akşamları çok hafif yiip hareketli olduktan sonra baya kilo verilir.
kendimde böyle bir durum söz konusu değil ama malesef. evden çalıştığım için öğleni hafif tutuyorum akşam yemek ve spor eşliğinde
fırında kabak mücver yanına da yoğurt mmmmhhhh
Ay kızlar afiyet olsun menüler güzel diyete uygun yaza kadar fit olacağız inanıyorumbende zeytinyağlı barbunya ve bulgur pilavı var, yanına bol salata
ayyy en hafif en sevdiğim şey bayadır yemiyorum iyi getirdin aklıma
Bide bugun öğle yemeği yedim ara öğünler yaptım hiç acıkmadım biliyo musun eziyet ediyormuşum kendime sanırım aç kalarak ve mutsuz oluyodum şuan çok enerjiğim mesela .bide acıktığım için sürekli bişeler atıştırmak istiyodum olmadı bugün öyle bişe öğünler harici bişe yemek istemedi canım. böyle devam etmeyi düşünüyorum inşallah .E English_teacherrr su aralar canin skkin iken tartilma hergun. Hatta hicbir zaman. Etkiliyor seni bu. Cuma tartil sonra kaldir tartiyi dolabin icine.
@neutral bence harika süre. Acaba ben ne kadar dayana biliyorum
Kendin nasil mutlu isen oyle Devam et bence. Ve acikmiyor isen sahaneBide bugun öğle yemeği yedim ara öğünler yaptım hiç acıkmadım biliyo musun eziyet ediyormuşum kendime sanırım aç kalarak ve mutsuz oluyodum şuan çok enerjiğim mesela .bide acıktığım için sürekli bişeler atıştırmak istiyodum olmadı bugün öyle bişe öğünler harici bişe yemek istemedi canım. böyle devam etmeyi düşünüyorum inşallah .
Evet valla açıkcası ilk diyetisyenle başlarken bile uymadım listeye hiç biraz benim hatam oldu bu sanırım diyetisyene sadece motivasyon olsun diye para döktüm ama şimdi daha iyiyim hakkaten mutlu oldum bugünKendin nasil mutlu isen oyle Devam et bence. Ve acikmiyor isen sahane
Ben acikcasi daha cok acikiyorum yedikce
Saat 12 ve 17-18 yapinca acikmiyorum. Suan diyetisyen ile aciktim mesela. Dun listede ki herseyi Yemek icin erken yedim. Ama acim hep
Çılgın çay nedir canımMerhabaaaa herkese
Deli gibi odemle uğraştığım bir hafta
Cilgin cay deneyecegim
Bugun sabah yumurta peynir kahvaltida yedim
Aksam 3 dilim pizza
1 lt su
410 puan sporum
Artik hergun ya yuruyecegim
Yada evde 30 dk yuruyecegim.
Misir puskuluÇılgın çay nedir canım
Cok guzel bence. Evet dolu dolu ama kotu birsey yokHerkese iyi akşamlar kızlar bugünkü menüm
Sabah
Şekersiz çay
1 tane opsie ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
Biraz tulum peyniri
5 tane zeytin
Kuşluk
Sade tarçınlı türk kahvesi
2 gün kurusu
2 ceviz
Öğle
1 kase mercimek çorbası
Yarım dilim tb ekmeği
İlkindi
Yarım elma ve 2 kaşık yoğurt üstüne tarçın
Akşam
4 kaşık yeşil fasülye
2 kaşık yoğurt
Bugün dizim var bir küçük kase yağsız tuzsuz patlamış mısır ve çay içerim
Su 3 lt
Spor 10000 adım içinde step ve dans da var 500 puan
2 mile leslie 210 puan
Toplam 710 puan
A Arrietty_ @_Vera_sedulu
Baya dolu bir gün olmuş
Çılgın çay mi ? İcince yerinde mi durulmuyorMerhabaaaa herkese
Deli gibi odemle uğraştığım bir hafta
Cilgin cay deneyecegim
Bugun sabah yumurta peynir kahvaltida yedim
Aksam 3 dilim pizza
1 lt su
410 puan sporum
Artik hergun ya yuruyecegim
Yada evde 30 dk yuruyecegim.
Iyi aksamlar canimIyi akşamlar kızlar. Bugün sabahtan beri şimdi bakabiliyorum.
Bugünkü menümü yazayim:
Sabah:
2 wasa 2 dilim peynir ve zeytin
Yarim avuç kuruyemiş
Aksam:
3 kaşık etli bamya yemeği
1,5 bardak ayran.
1dilim peynir.
Su: Şu saate kadar anca 1.5 litre olmuştur. Ama yatana kadar epey içerim.
A Arrietty_ @_Vera_sedulu
Bu dediğin çay harici mi 1 lt sıcak su canım . kahvaltıdan önce mi içeceksin . Evet bize de söyle içinde neler olduğunuMisir puskulu
Karanfil fakan karistirilan bir cay içeceğim canim kahvalti da (yarin tam liste yazayim )
Kahvaltidan oncr de 1 lt sicak su içeceğim insallah
Ay yorumunu bekliyodum bendeCok guzel bence. Evet dolu dolu ama kotu birsey yok
Sporlar ve su da cok yerinde
Butun ogunleri cok begendim.
Yok kuzum bence degil. Gayet guzelAy yorumunu bekliyodum bendefazla mı diyecek acaba diye .