Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kızlar nasılsınız ? Bugün hemen hemen herkesin rest günü olacak galiba dünkü sporlardan sonra
rockandroll canim hem yarım simit hem kurabiye hem çikolata bunlar bir günde fazla olmuş yani 10000 adım tempolu yapman lazım neredeyse ara vermeden yoksa kalori yakimi çok fazla yapamazsın.

Canım Günaydın biraz dinlen bence çok yüklenme allah korusun başka sakatlık lar çıkmasın hafif şeyler yap

Bugün plank dene bakalım süreyi artırabilecek misin? Benim 20 lerden 30 saniyelere çıktı Sizlerden yaşlı olduğumuda hesaba katarak woowww demelisin bana

Günaydın kızlar nasılsınız . benim canım biraz sıkkın aslında her gün tartılmak istemiyorum ama dayanamıyorum merakıma yenik düşüyorum . tartıda da eksildiğini görmeyince canım sıkılıyo. Önceki aylarda diyetisyene gidiyodum ya ben onun menüleri uygulayacağım artık 3 ana 3 ara öğün şeklinde öğlen yememek önce kilo verdirdi bana evet ama artık veremiyorum bi düzen oturtmam lazım. İf dedim olmadı keto low carb şeklinde yapim dedim oda olmadı bide böyle deneyeceğim bakalım sizlerle de paylaşmak istedim

Günaydın canım, diyetisyene başlamak benim de aklımda var. 1 aya yakındır dikkat ediyorum yediklerime, öğle yemeklerini hayatımdan çıkardım, çok spor yapamsam da yürüyorum. Ki ofis içinde hep oturarak çalışan biri olarak bu bile öncesine nazaran hareket demek benim için. Ama tartı öyle demiyor.
Veranın 66 direnci gibi bende 68 lerde çakılı kaldım. Tartıda biraz hareket görsem motivasyonum daha da artacak eminim.

Aynen öyle canım yani benim amacım çok hızlı kilo vermek değil tabiki haftada 1 kilo versem oda yeter bana ama çok yavaşladı artık metabolizmam buna canım sıkılıyo işte benim de

günaydın canım ,geçmiş olsun vücurt alışınca ağrılar da geçecek
vücudum 19 gündür hala alışamadımı yaahu gece yatarken her yerim agrıyod sabah aynı şekilde ayagımın üstüne basamadım ama şuan iyiyim bi cins benim vücut
Canım Günaydın biraz dinlen bence çok yüklenme allah korusun başka sakatlık lar çıkmasın hafif şeyler yap
Valla eşimde dedi dikkat et sonra kendine zarar verceksin hiç hareket edemiceksin diye yormadan yapcam
Bugün plank dene bakalım süreyi artırabilecek misin? Benim 20 lerden 30 saniyelere çıktı Sizlerden yaşlı olduğumuda hesaba katarak woowww demelisin bana
Ahhh hiçç yaşlıyım dimeee gençsinn gençç ay onu hiç yapmadım ben denicem bugün bakalım kaç saniye durcam

Aynen öyle canım yani benim amacım çok hızlı kilo vermek değil tabiki haftada 1 kilo versem oda yeter bana ama çok yavaşladı artık metabolizmam buna canım sıkılıyo işte benim de
Canım ben tartıya odaklanmıcam inan bazen moral bozuyo vücut ölçülerine odaklancam diyetisyenlerin çoğu tartıya odaklanmayın diyo zaten üzme o güzel canını streste kilo verememene engel mutlu pozitif ol

Hoşgeldiniz takımımıza birlikte güzel kilolar veririz inşallah
hoşbulduk canım çok teşekkür ederim gerçekten herkesi çok hoş buldum ortam harika.
Ayşecim İF dediğiniz nedir acaba ben cahil kalmışım bu konuda

Bu arada sabah menemen ve 2 dilim tam buğday ekmeği yedim. canım nedense tatlı çekti, 1 çay kaşığı fıstık ezmesi aldım.

Aslında senin yaptığın kısaltması aralıklı oruç canım ingilizcesinin kısaltması

Elimde olmayan sebeplerle if yapıyorum, cocuklar, yatış saati buna sebep oluyor. Ama diyetisyene gittiğim dönemde kilo vermem durunca, diyetisyen sabah daha erken kahvaltı yapmami, aksam 6 dan sonra da yemememi istemişti. Tabi o zaman her sabah 7'de kalkıyordum. Su an yavaşta olsa kilo veriyorum, ama duraksama olursa böyle bir değişiklik yapabilirim. Canını sıkma herkes bu durumu yaşıyor, ayrica sen çok iyi kilo veriyorsun. Umarim hepimiz en az senin kadar azimli oluruz.

Ay canım benim çok sağol . valla üstüne koydukça koymuşum kilonun şimdi de vermek için debeleniyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…