Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam kizlar
Sporu abartanlar cumaya kadar dinlensin derim :)

4de uyandik saka gibi.
Zombi gibiyim
Önce ders sonra oyun sonra biraz temizlik derken bittim.
O abartanlardan biri benim 😂😂 kaptancazım bugün dinlenecem yarım zumbaaa günü yarına vücudumu dinlendireyim perşembe örgü günüm 😂😂😂 hopp cumada tartı günü zaten 😍

Tavada az yagda kabak sote yoğurt yemeği planlıyorum ,😂
Afiyet olsun şimdiden. Kabak güzel oluyor zeytinyağıyla yapıyorum ben bagirsak çalıştırsın diye. Bir de bu sıra kabak ve ya havuç taratora taktım illa her hafta bir gün yapıyorum yogurtlu dereotlu güzel meze oluyor mideyi sisiriyor 😀

Köfte
Makarna
Karnıbahar yemeği (patatesli ve havuçlu)
Yaprak ve lahana sarması (komşu getirmiş)
Kabak sote ( sarımsaklı yoğurtlu)
Meyve suyu
Karnabahar a bir türlü ısınamadım öyle yaptım olmadi böyle yaptım olmadı en son yememeye karar verdim 😀
Bende kapuska yapacagim. Yaninda kofte birde Sebze corbasi tabii ki 🤭

2 saat uyudum ama sapsal gibi oldum
Menüler güzel kızlar afiyet olsun şimdiden

Bugün plank dene bakalım süreyi artırabilecek misin? Benim 20 lerden 30 saniyelere çıktı 😂 Sizlerden yaşlı olduğumuda hesaba katarak woowww demelisin bana 😂
walla bravo ben de1 haftadır 30 saniyedeydim bugün ilke kez 60 sn ye yaptık kendimi kutluyordum :rolleyes:
Günaydın kızlar nasılsınız . benim canım biraz sıkkın aslında her gün tartılmak istemiyorum ama dayanamıyorum merakıma yenik düşüyorum . tartıda da eksildiğini görmeyince canım sıkılıyo. Önceki aylarda diyetisyene gidiyodum ya ben onun menüleri uygulayacağım artık 3 ana 3 ara öğün şeklinde öğlen yememek önce kilo verdirdi bana evet ama artık veremiyorum bi düzen oturtmam lazım. İf dedim olmadı keto low carb şeklinde yapim dedim oda olmadı bide böyle deneyeceğim bakalım sizlerle de paylaşmak istedim
Sık sık tartılma, ben de eskiden her gün tartılırdım. stres yapıyor sadece. 3 ana 3 ara öğünde de porsiyonları küçük tutmak lazım. Bence akşamları çok hafif yiip hareketli olduktan sonra baya kilo verilir.
kendimde böyle bir durum söz konusu değil ama malesef. evden çalıştığım için öğleni hafif tutuyorum akşam yemek ve spor eşliğinde :KK70:
Akşam icin menü planları neler kızlar?
fırında kabak mücver yanına da yoğurt mmmmhhhh :kk77:

walla bravo ben de1 haftadır 30 saniyedeydim bugün ilke kez 60 sn ye yaptık kendimi kutluyordum :rolleyes:

Sık sık tartılma, ben de eskiden her gün tartılırdım. stres yapıyor sadece. 3 ana 3 ara öğünde de porsiyonları küçük tutmak lazım. Bence akşamları çok hafif yiip hareketli olduktan sonra baya kilo verilir.
kendimde böyle bir durum söz konusu değil ama malesef. evden çalıştığım için öğleni hafif tutuyorum akşam yemek ve spor eşliğinde :KK70:

fırında kabak mücver yanına da yoğurt mmmmhhhh :kk77:
Aslında öğle yemiyodum ben ama bu sefer de akşama çok acıkmış oluyodum az az yemeye çalıştım bugün hiç acıkmadım iyi geldi sanırım bana bide yemediğim için mutsuz da oluyodum inşallah güzel etkisi olur diyorum bunun . evet yaa hergün tartılmam çok yanlış cumaya kadar tartılmak yok

E English_teacherrr su aralar canin skkin iken tartilma hergun. Hatta hicbir zaman. Etkiliyor seni bu. Cuma tartil sonra kaldir tartiyi dolabin icine.

H3RA_ H3RA_ bence harika süre. Acaba ben ne kadar dayana biliyorum :KK70:
Aynen öyle kaptanım cumaya kadar daha tartılmak yok eşime diyim saklasın hatta tartıyı da 😂

X