- 7 Şubat 2020
- 2.305
- 11.405
- 32
Cok sağol canim ya valla insallah ilk gunden daraldim valla 1 hafta sonra ortopedi kontrol istedibakalim. Ilaclarimi aliyorum ama su zonklama hissi fenaBegenileri görünce yazayım dedim canımm çok çok agrın olırsa gene al agrı kesici valla aklım sende inşallah gecer kısa zamanda
Krem verdimi masaj falan yaosan agrıyı kesermi acabaCok sağol canim ya valla insallah ilk gunden daraldim valla 1 hafta sonra ortopedi kontrol istedibakalim. Ilaclarimi aliyorum ama su zonklama hissi fena
Gevsetici tarzi bisi verdi canim ama dokundurtmuyorumKrem verdimi masaj falan yaosan agrıyı kesermi acaba
Lahana corbasi cok guzel yag yakiyor diye biliyorum. Bi ara denedim icemedim
Belki sen icersin
Dolmasına bende bayılırım, canım annem çok güzel yapar. Kış boyu dolabından eksik olmaz. Neyse hayali de yasak değil yaLahananın tek sevdiğim şeyi dolması
Musakka yap canım içine yeşil mercimegi haşlayıp ilave et metabolizmayı hızlandırıyor bende lahana alıyımda yapayım
Kabağın en güzeli fırındaki oluyo sanki
Ben de denemiştim lahana corbasi. Bir de tarifte içine zerdeçal koyun diyordu. Ben de koydum. Zerdecaldan soğudumLahana corbasi cok guzel yag yakiyor diye biliyorum. Bi ara denedim icemedim
Belki sen icersin
Benim annem da sağolsun yapar verir lahana sarmasını. En güzeli o bencedeDolmasına bende bayılırım, canım annem çok güzel yapar. Kış boyu dolabından eksik olmaz. Neyse hayali de yasak değil ya
En iyisi kapuska yapayım ben.
Ben beyaz lahana corbasini cok severim, bol limonlu ve acılı. Bugun içtimLahana corbasi cok guzel yag yakiyor diye biliyorum. Bi ara denedim icemedim
Belki sen icersin
Tarifini yazsana canım. Lezzetli dediğine göre bilinenden farklıdır belki.Ben beyaz lahana corbasini cok severim, bol limonlu ve acılı. Bugun içtim. Yağsız yapiyorum.
Zerdecalin tadi cok yoğun. Ben en çok tavuk yemeklerinde ve mercimek corbasinda kullanıyorum. Onlara yakışıyor, ama diğer yemeklerde sevmiyorum. Beyaz lahana kesinlikle limonlu ve acılı on numaraBen de denemiştim lahana corbasi. Bir de tarifte içine zerdeçal koyun diyordu. Ben de koydum. Zerdecaldan soğudumHer lahana çorbasıni duyunca o koku geliyor Bu arada yakın bir arkadaşım da severek içiyordu mesela. Faydasını da gördüm demişti.
TabiTarifini yazsana canım. Lezzetli dediğine göre bilinenden farklıdır belki.
Zerdeçal ve limon suyu hariç benim kapuskayı yapma şeklime benziyor. Sarımsaklı yoğurt olayını hiç denememiştim. Bu defa öyle deneyeyim bende.Tabiben bu tarifi uyguluyorum, ama corba kıvamında istersem en son aşamada sulandiriyorum. Bir de ben yag kullanmamak için soğanları önden az su içinde yumusatiyorum. Hem susuz hem sulu cok guzel oluyor.
Canan HASTÜRK on Instagram: "EKŞİLİ KAPUSKA . Ezberi bozan, ön yargıları yıkan, kapuskanın makus talihini kıran, lahana ile aşk yaşatan, lezzetli mi lezzetli yemeği ile geldim . Yıllarca bu kapuska başka!! diye diye, ağzına Kapuska sürm
6,647 likes, 215 comments - fitmuhendisce on December 8, 2020: "EKŞİLİ KAPUSKA . Ezberi bozan, ön yargıları yıkan, kapuskanın makus talihini kıran, lahana ile aşk yaşatan, lezzetli mi lezzetli yemeği ile geldim . Yıllarca bu kapuska başka!! diye diye, ağzına Kapuska sürmeyenlerin...www.instagram.com
canım ya çok geçmiş olsun,yazılarını okudum da ağrın varmış, bol bol dinlen senKızlar adım gününde adim atamaz hale geldim. Alisverise ciktim pancar falan alicam demistim ya. Yerler felaket buz olmuş. Kaydimeve geldim biraz agriyodu iyice sisti sonra acile gittim bağlarım zedelenmiş bandaja aldilar
rondoda çekmeyi dene incecik oluyor ben oğluma sabah omletine katıyorum belli bile olmuyor maydanozuNeye guldun :))
Ya 1 yaparak geldi resmen icerken. Ölüyordum
anaa unuttum ben onu da neyse yani ilk 10 da bile değilimdirAdim puanı bugüne özel 2 kat canım
ben de 10 bine maşallah diyorum burada 20 binleri gördüm helal walla hepinize
ara ara arılmak çok da sağlıklı değil. bir gün şişlik olur birşey olur çok çıkarsın moral bozmasın. haftada 1 en güzeliMerhaba sabah yine yulaf lapası yarım muz fındık , öğlen yumurta ve bir dilim çavdar ekmeği arada bir avuç kadar Antep fıstığı türk kahvesi akşam 150 gram et salata. Bugün çok acıktım özel günüm gelecek inşallah. Sanırım o yüzden boşaltım sistemim tembel çok şişim Kılo da 62.4 çıktı
ah yarım simidi 2kurabiye ve 4,5 parça çikolatayla tamamlamak olmadıMerhaba.
Sabah:
Yarim simit
Üç beş dilim domates
Bir parmak beyaz peynir
5 tane zeytin
Yeşil cay
Öglen:
1 muz
Akşam:
Yeşil mercimek 4 5 kaşik
Yarim dilim ekmek
Siyah pilav 2 kasik
2 kurabiye
4 5 parca cikolata :"(
Spor: 7118 adim ( buralar buz tuttu yoksa daha fazla yururdum :)
Su: 1 litre. Az içtim.
Suyu ve sporu artirmam lazim. Cikolata icin kendime ceza veriyorum. yarin en az 10bin adım. 2 litre de su.
A Arrietty_sedulu @_Vera_
günaydın canım ,geçmiş olsun vücurt alışınca ağrılar da geçecekGünaydınlaaarr 4.takımın en güzel en neşeli kızlarınaa
sporlardan kaynaklı olmalı ayagımın altı bacaklarım çok agrıyor üstüne basamıyorum bugün oturduğum yerden bölgesel çalışcam sadece sol ayağım feciibu bahaneyle bölgesele ağırlık veririm
Çok lezzetli görünüyor. Kapuska halini ben de severim.Tabiben bu tarifi uyguluyorum, ama corba kıvamında istersem en son aşamada sulandiriyorum. Bir de ben yag kullanmamak için soğanları önden az su içinde yumusatiyorum. Hem susuz hem sulu cok guzel oluyor.
Canan HASTÜRK on Instagram: "EKŞİLİ KAPUSKA . Ezberi bozan, ön yargıları yıkan, kapuskanın makus talihini kıran, lahana ile aşk yaşatan, lezzetli mi lezzetli yemeği ile geldim . Yıllarca bu kapuska başka!! diye diye, ağzına Kapuska sürm
6,647 likes, 215 comments - fitmuhendisce on December 8, 2020: "EKŞİLİ KAPUSKA . Ezberi bozan, ön yargıları yıkan, kapuskanın makus talihini kıran, lahana ile aşk yaşatan, lezzetli mi lezzetli yemeği ile geldim . Yıllarca bu kapuska başka!! diye diye, ağzına Kapuska sürmeyenlerin...www.instagram.com