Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Begenileri görünce yazayım dedim canımm çok çok agrın olırsa gene al agrı kesici valla aklım sende inşallah gecer kısa zamanda
Cok sağol canim ya valla insallah ilk gunden daraldim valla 1 hafta sonra ortopedi kontrol istedibakalim. Ilaclarimi aliyorum ama su zonklama hissi fena

Lahana corbasi cok guzel yag yakiyor diye biliyorum. Bi ara denedim icemedim 🤢
Belki sen icersin
Lahananın tek sevdiğim şeyi dolması 😂😂
Musakka yap canım içine yeşil mercimegi haşlayıp ilave et metabolizmayı hızlandırıyor bende lahana alıyımda yapayım 😂
Kabağın en güzeli fırındaki oluyo sanki 😍
Dolmasına bende bayılırım, canım annem çok güzel yapar. Kış boyu dolabından eksik olmaz. Neyse hayali de yasak değil ya 😂
En iyisi kapuska yapayım ben.

Lahana corbasi cok guzel yag yakiyor diye biliyorum. Bi ara denedim icemedim 🤢
Belki sen icersin
Ben de denemiştim lahana corbasi. Bir de tarifte içine zerdeçal koyun diyordu. Ben de koydum. Zerdecaldan soğudum 🤢 Her lahana çorbasıni duyunca o koku geliyor 🤢 Bu arada yakın bir arkadaşım da severek içiyordu mesela. Faydasını da gördüm demişti.

Ben de denemiştim lahana corbasi. Bir de tarifte içine zerdeçal koyun diyordu. Ben de koydum. Zerdecaldan soğudum 🤢 Her lahana çorbasıni duyunca o koku geliyor 🤢 Bu arada yakın bir arkadaşım da severek içiyordu mesela. Faydasını da gördüm demişti.
Zerdecalin tadi cok yoğun. Ben en çok tavuk yemeklerinde ve mercimek corbasinda kullanıyorum. Onlara yakışıyor, ama diğer yemeklerde sevmiyorum. Beyaz lahana kesinlikle limonlu ve acılı on numara👍hiç su katmadan yapıp yoğurtla da yeniyor, corba kıvamında da çok güzel. Ben az miktarlarda tuketebiliyorum, aksi takdirde gaz ve şişkinlik yapıyor.

Tarifini yazsana canım. Lezzetli dediğine göre bilinenden farklıdır belki.
Tabi 🙂 ben bu tarifi uyguluyorum, ama corba kıvamında istersem en son aşamada sulandiriyorum. Bir de ben yag kullanmamak için soğanları önden az su içinde yumusatiyorum. Hem susuz hem sulu cok guzel oluyor.

Merhaba sabah yine yulaf lapası yarım muz fındık , öğlen yumurta ve bir dilim çavdar ekmeği arada bir avuç kadar Antep fıstığı türk kahvesi akşam 150 gram et salata. Bugün çok acıktım özel günüm gelecek inşallah. Sanırım o yüzden boşaltım sistemim tembel çok şişim Kılo da 62.4 çıktı😔

Tabi 🙂 ben bu tarifi uyguluyorum, ama corba kıvamında istersem en son aşamada sulandiriyorum. Bir de ben yag kullanmamak için soğanları önden az su içinde yumusatiyorum. Hem susuz hem sulu cok guzel oluyor.

Zerdeçal ve limon suyu hariç benim kapuskayı yapma şeklime benziyor. Sarımsaklı yoğurt olayını hiç denememiştim. Bu defa öyle deneyeyim bende.

Merhaba.

Sabah:
Yarim simit
Üç beş dilim domates
Bir parmak beyaz peynir
5 tane zeytin
Yeşil cay

Öglen:
1 muz

Akşam:
Yeşil mercimek 4 5 kaşik
Yarim dilim ekmek
Siyah pilav 2 kasik

2 kurabiye
4 5 parca cikolata :"(

Spor: 7118 adim ( buralar buz tuttu yoksa daha fazla yururdum :)

Su: 1 litre. Az içtim.

Suyu ve sporu artirmam lazim. Cikolata icin kendime ceza veriyorum. yarin en az 10bin adım. 2 litre de su.

A Arrietty_ sedulu sedulu @_Vera_

Eklentiler

• 20210119_020614.jpg
    20210119_020614.jpg
    42,8 KB · Görüntüleme: 19
Kızlar adım gününde adim atamaz hale geldim. Alisverise ciktim pancar falan alicam demistim ya. Yerler felaket buz olmuş. Kaydim🙄 eve geldim biraz agriyodu iyice sisti sonra acile gittim bağlarım zedelenmiş bandaja aldilar😔😔😪
canım ya çok geçmiş olsun,yazılarını okudum da ağrın varmış, bol bol dinlen sen :cry:
Neye guldun :))
Ya 1 yaparak geldi resmen icerken. Ölüyordum 🙄
rondoda çekmeyi dene incecik oluyor ben oğluma sabah omletine katıyorum belli bile olmuyor maydanozu :rolleyes:
Adim puanı bugüne özel 2 kat canım
anaa unuttum ben onu da neyse yani ilk 10 da bile değilimdir :KK70:
Hep 10bin üzeri yapanlara özeniyordum.
Adım yarışını kim kazanır bilemem ama valla ben kendimin birincisiyim 😂 ilkkez 13 binlere ben 😊
IF e devam 16:00da yeme bitti 🤐

Adım :1329puan
1saat10dk mat pilates :490puan

A Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu
ben de 10 bine maşallah diyorum burada 20 binleri gördüm helal walla hepinize :sampiyon:
Merhaba sabah yine yulaf lapası yarım muz fındık , öğlen yumurta ve bir dilim çavdar ekmeği arada bir avuç kadar Antep fıstığı türk kahvesi akşam 150 gram et salata. Bugün çok acıktım özel günüm gelecek inşallah. Sanırım o yüzden boşaltım sistemim tembel çok şişim Kılo da 62.4 çıktı😔
ara ara arılmak çok da sağlıklı değil. bir gün şişlik olur birşey olur çok çıkarsın moral bozmasın. haftada 1 en güzeli
Merhaba.

Sabah:
Yarim simit
Üç beş dilim domates
Bir parmak beyaz peynir
5 tane zeytin
Yeşil cay

Öglen:
1 muz

Akşam:
Yeşil mercimek 4 5 kaşik
Yarim dilim ekmek
Siyah pilav 2 kasik

2 kurabiye
4 5 parca cikolata :"(

Spor: 7118 adim ( buralar buz tuttu yoksa daha fazla yururdum :)

Su: 1 litre. Az içtim.

Suyu ve sporu artirmam lazim. Cikolata icin kendime ceza veriyorum. yarin en az 10bin adım. 2 litre de su.

A Arrietty_ sedulu sedulu @_Vera_
ah yarım simidi 2kurabiye ve 4,5 parça çikolatayla tamamlamak olmadı :cry: ben spor yaptığımda böyle şeyler yiince çok üzlüyorum sporum boşa gitmesin diye.

Günaydınlaaarr 4.takımın en güzel en neşeli kızlarınaa 🤩🤩🤩
sporlardan kaynaklı olmalı ayagımın altı bacaklarım çok agrıyor üstüne basamıyorum bugün oturduğum yerden bölgesel çalışcam sadece sol ayağım fecii 😳 bu bahaneyle bölgesele ağırlık veririm 😂
günaydın canım ,geçmiş olsun vücurt alışınca ağrılar da geçecek :KK8:

Günaydınnnnn,:KK49: :KK54: :KK200:
Kızlar hepinize maşallah subhanallah diyorum, ne kadar sportik bir grup burası yaa , şuan kendimden utanç duyuyorum, harikasınız , çok ezik hissettim kendimi spor bakımından oh olsun bana, hareketlenmem lazım. benden bugün 10 dk üst beden incelme hareketleri yaparım olur biter diye düşünürken, guruba bir girdim gözlerim yerinden fırladı. Evden çalışıyorum , çocuk var, ev işleri, yemek, kedinin bakımı, çamaşır bulaşık, birde Kur'an öğretiyorum birkaç komşuya onlar gelip gidiyor, çok yoğun geçiyor günlerim, sabah 07,30'da uyanıyorum ama gün yetmiyor. Demekki daha erken kalkmam lazım ayyyyyyy çok gazlıyım uçucam ben bu gurupta inşallah hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum, harikasınız ALlah gücünüzü kuvvetinizi arttırsın inşallah :KK68:

Çok lezzetli görünüyor. Kapuska halini ben de severim.

X